PSV wint met 4-0 van Heracles

22 november 2009
-
-

PSV heeft eenvoudig de wedstrijd tegen Heracles gewonnen. In Eindhoven werd het 4-0 voor PSV. De ploeg werd wel geholpen door een zwaarbestrafte rode kaart voor Heracles doelman Pieckenhagen.

In de eerste helft had PSV al op voorsprong moeten gaan. Nadat de ploeg dat verzuimde werd PSV geholpen toen Piechenhagen wegens een natrappende beweging met rood van het veld werd gestuurd. Vervolgens was het Afellay die PSV op slag van rust op voorsprong zette. Hij rondde een rush met een hard schot in de verre bovenhoek mooi af.

In de tweede helft kon PSV tegen tien man zelfs gallery play gaan spelen. Via doelpunten van Dzsudzsak, Toivonen en invaller Vukovic liep PSV naar een 4-0 zege uit.

Ranglijst: PSV blijft druk houden op FC Twente

PSV blijft via de 4-0 zege op Heracles druk houden op FC Twente. De koploper won zaterdag via een doelpunt vijf minuten voor tijd van Vitesse. De achterstand van PSV op de ranglijst blijft twee punten. Ook achtervolger Ajax wist zijn wedstrijd te winnen.

Ooijer maakt rentree bij PSV

Na zes weken blessureleed maakte Andre Ooijer in de tweede helft van het duel tegen Heracles. De verdediger mocht halverwege de tweede helft Manolev vervangen.

Heracles Almelo: Pieckenhagen ('29)

Andreas Isaksson, Stanislav Manolev ('68 André Ooijer), Francisco Rodriguez, Carlos Salcido, Erik Pieters ('77 Jagos Vukovic), Ibrahim Afellay, Otman Bakkal, Orlando Engelaar, Danko Lazovic, Ola Toivonen ('68 Jonathan Reis), Balázs Dzsudzsák

Opstelling Heracles Almelo

Pieckenhagen, Breukers, Maertens, v.d.Linden, Quansah, Overtoom, Fledderus, Douglas ('61 Hakola), Looms, Dost ('71 Steur), Everton ('31 Telgenkamp)

PSV Zuipsite: PSV - Heracles AlmeloSupportersvereniging PSV: De sfeer rond PSV - Heracles (15 foto's)
PSV BHS: Foto's PSV - Heracles AlmeloBoer zoekt bier: Auf wiedersehenPhilips Army: PSV eenvoudig voorbij Heracles
PSV on Tour: PSV- Heracles

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 19 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.