PSV WINT MET 10-0 VAN FEYENOORD

24 oktober 2010
-
-

PSV heeft een historische 10-0 overwinning behaald thuis op Feyenoord. Reis was de grote man met drie treffers.

Halverwege de eerste helft zetten Jonathan Reis PSV op koers met zijn eerste treffer. Vervolgens was het Leerdam die met zijn tweede gele kaart, zwaar bestraft, van het veld moest. Tegen tien man kon PSV nog voor rust op 2-0 komen. Een bal van Afellay werd door Bruno Martins Indi in eigen doel getikt.

Na rust deed PSV wel wat de ploeg dit seizoen zo vaak had nagelaten. De ploeg ging speels door op zoek naar meer. En het kreeg ook meer. Feyenoord was het met tien man helemaal kwijt. Reis scoorde er nog twee, Lens en Dzsudzsak ook. Toivonen en Engelaar tenslotte tekenden voor de overige goals.

Tweets PSV-Feyenoord

Gebruik je twitter, volg @psvnetwerk.

Ranglijst: PSV loopt twee punten uit op Ajax

Naast de 1-0 was er meer goed nieuws voor PSV. Concurrent Ajax kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel uit bij Excelsior. Daardoor loopt PSV twee punten uit op de Amsterdammers. De voorsprong op nummer twee FC Twente bedraagt nu twee punten, op nummer drie Ajax nu drie punten.

Complimenten Rutten voor elftal

Rutten had na afloop op de persconferentie complimenten voor zijn elftal, zo staat te lezen op PSV.nl. "Na rust speelden we tegen tien man met heel veel discipline en was het baltempo hoog. Als je dan zo’n uitslag neerzet, is dat alleen maar een compliment naar de ploeg. Ik ben enorm trots op dit PSV. De drive was enorm om een grote uitslag neer te zetten."

Huldiging voor jubilarissen Bouma en Afellay

PSV heeft zondag voor aanvang van de competitiewedstrijd tegen Feyenoord de jubilarissen Wilfred Bouma en Ibrahim Afellay gehuldigd. Bouma speelde vorige week uit bij Willem II zijn 250ste officiële wedstrijd voor PSV, Afellay speelde tegen FC Groningen zijn 200ste wedstrijd voor PSV.

Feyenoord: El Ahmadi

Andreas Isaksson, Atiba Hutchinson, Marcelo, Wilfred Bouma ('66 Francisco Rodriguez), Erik Pieters, Ibrahim Afellay ('66 Otman Bakkal), Ola Toivonen, Orlando Engelaar, Jeremain Lens, Jonathan Reis ('71 Danny Koevermans), Balázs Dzsudzsák

Van Dijk, Leerdam, De Vrij, Bahia, De Cler, Mokotjo, Bruins, Fer ('14 El Ahmadi), Schaken ('35 Martins Indi), Castaignos ('63 Auassar), Wijnaldum

PSV Zeeland: Tien! tien! tien!PSV BHS: Fotoverslag PSV - Feyenoord 10-0
Supportersvereniging PSV: Fantastische sfeeractie van West Ambiance en andere sfeerbeeldenPSV Zuipsite: Foto's PSV - FeyenoordPSV on Tour: PSV - Feyenoord 10-0
Boer zoekt bier: PSV - FeyenoordWest Ambiance: 10-0 BAMM!!!