21 september 2011
-
KNVB Beker
-

PSV heeft zich via een 0-8 zege bij VVSB makkelijk geplaatst voor de volgende ronde. Depay (2), Labyad (2), Wijnaldum (pen), Toivonen, Locadia, Ibrahim waren de doelpuntenmakers.

Donderdagavond loting derde ronde KNVB beker

Veronica zendt donderdagavond vanaf 22.10 uur samenvattingen uit van diverse bekerduels. Aansluitend zal de loting voor de derde ronde van de KNVB beker plaatsvinden.

Depay en Locadia bekronen debuut met doelpunten

Memphis Depay en Jurgen Locadia maakten beiden hun debuut in een officiële wedstrijd van PSV. Depay stond in de basis en was de uitblinker van de wedstrijd. Als linksbuiten tekende hij uiteindelijk voor twee doelpunten. Locadia verving Matavz in de tweede helft en wist ook zijn doelpunt mee te pakken.

Rutten: we hadden meer moeten scoren

Fred Rutten liet tegenover het Eindhovens Dagblad weten tevreden te zijn over het spel van de jonge talenten. Minder te spreken was hij over het aantal doelpunten. "Het rendement moet nog omhoog. In de eerste twaalf minuten hadden we eigenlijk al drie, vier keer moeten scoren", aldus de PSV-trainer.

Opstelling PSV

Andreas Isaksson, Stanislav Manolev, Marcelo, Orlando Engelaar, Abel Tamata, Georginio Wijnaldum, Ola Toivonen ('61 Maikel Verkoelen), Funso Ojo, Zakaria Labyad, Tim Matavz ('71 Jurgen Locadia), Memphis Depay ('76 Rabiu Ibrahim)

Opstelling VVSB

Van der Meer, Ferrier, Kraaijvanger, Zwart, Headley, Jozic, Ruigrok, Van Zuijl, Krop, Van Laere ('69 Duindam), Van der Weiden ('58 Van Niel)

Randstadphoolies.nl: VVSB-PSV 0-8

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 30 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.