Heilig vuur ontbreekt in Zagreb bij PSV: 0-0

24 oktober 2013
-
Europa League
-

PSV heeft de Europa League een vervolg gegeven met een troosteloos 0-0 gelijkspel in Zagreb. In een oninspirerende ambiance zonder toeschouwers ontbrak bij PSV het heilig vuur om er iets van te maken.

PSV begon matig aan de wedstrijd. Dinamo Zagreb kwam er enkele malen gevaarlijk doorheen mag had niet het vernuft en wellicht ook het vertrouwen om ervan te profiteren. PSV kwam na het slechte begin wel terug in de wedstrijd, maar bracht in de eerste helft veel te weinig.

In de tweede helft kreeg de ploeg wel meer controle over de wedstrijd en meer balbezit. Er werd vrij weinig meer weggegeven. Het vuur ontbrak bij PSV echter om er echt iets van te maken. Daardoor werd het een gezapige wedstrijd in een troosteloze ambiance waar weinigen enig plezier aan ontleend kunnen hebben.

Ranglijst: PSV 2e in de groep

In de andere wedstrijd won Ludogorets met 0-1 uit bij Chernomorets.

Stand in groep B:
1. Ludogorets 3 9
2. PSV 3 4
3. Chernomorets 3 3
4. Dinamo Zagren 3 1

Narsingh moet wachten op rentree

Phillip Cocu had geen speeltijd ingeruimd voor Luciano Narsingh in Zagreb. De buitenspeler kon spelen, maar de PSV coach liet Jozefzoon de volle negentig minuten spelen in Zagreb.

Opstelling Dinamo Zagreb

Zelenika, Simunic, Pivaric, Pinto, Addy ('81 Simunovic), Sammir ('53 Cop), Ademi, Antolic, Brozovic, Soudani, Fernandes

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 18 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.