Weer geen zege voor PSV: 1-1 tegen PEC Zwolle

2 november 2013
-
-

PSV is er in de vijfde wedstrijd op rij niet in geslaagd te winnen. In het Philips Stadion bleef de ploeg op 1-1 steken tegen PEC Zwolle. Die eindstand was al na een kwartier bereikt.

Binnen drie minuten stond PSV op voorsprong. het was Bruma die een bal uit een hoekschop hard binnenkopte. Nog voor het kwartier kwam PEC Zwolle langszij via Benson die voor Bruma kon binnentikken. Vervolgens ontspon zich een wedstrijd waarin beide ploegen sterkere fases kenden. PSV kreeg overduidelijk de beste kansen, maar na de goal van Bruma kon PSV niet meer tot scoren komen. De fans ondersteunden de ploeg hartstochtelijk, maar dat kon zaterdagavond ook het verschil niet maken.

Ranglijst: PSV vierde op drie punten van Dick Advocaat

PSV staat na het gelijkspel tegen PEC Zwolle vierde op de ranglijst. De achterstand op koploper AZ, de ploeg van Dick Advocaat, nu vierde. PSV zou zondag nog wel twee plaatsen kunnen zakken indien Feyenoord en FC Groningen hun duel weten te winnen.

Rekik komt goed weg naar forse charge

Karim Rekik keerde na zijn blessure terug en speelde uiteindelijk 65 minuten mee. Hij kwam in de eerste helft heel goed weg, toen hij bij een felle sliding met twee benen vooruit slechts geel kreeg van Vink. Door de beoordeling hoeft PSV niet te vrezen voor meer.

Opstelling PEC Zwolle

Ter Wielen, Gravenbeek ('69 Van Hintum), Lachman, Broerse, Achenteh, Hiwat ('79 Narsingh), Mokotjo, Saymak, Klich, Thomas ('91 Van der Werff), Benson

Boer zoekt bier: PSV - PEC ZwollePSV BHS: Fotoverslag PSV-PEC

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door één van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.