PSV verlengt goede reeks tegen Vitesse: 2-4

29 oktober 2017
-
-

PSV heeft de goede ongeslagen reeks tegen Vitesse opnieuw verlengd. PSV was de bovenliggende partij in het voetbalgevecht in Arnhem en won uiteindelijk verdiend met 2-4 via twee treffers van Hirving Lozano en twee van Jurgen Locadia (die ook nog een eigen doelpunt maakte).

PSV had in de eerste helft de overhand in het Gelredome. PSV kreeg voldoende mogelijkheden maar ging desondanks met 1-1 rusten. Het was opnieuw Lozano die de wedstrijd openbrak. Op aangeven van Locadia schoot hij beheerst binnen. Daar waar PSV naliet meer doelpunten te maken, was het Vitesse dat op slag van rust via een eigen doelpunt van Locadia uit een corner van Vitesse op gelijke hoogte kwam.

Na rust zette PSV direct orde op zaken. Vier minuten na rust stond PSV alweer op voorsprong. Locadia zette zijn fout recht via een prachtig afstandsschot van 25 meter. Pasveer had moeite met de zon en kon de bal niet inschatten. Diezelfde Locadia tekende zeven minuten later voor de 1-3. Hij sneed naar binnen en draaide de bal mooi in de verre hoek. Niet veel later tekende ook Lozano voor zijn tweede van de middag. Invaller Mount deed nog iets terug door de 2-4 te maken, maar verder zou Vitesse niet meer komen.