Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Uitwedstrijden » Europese uitwedstrijden

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

open/sluit de onderstaande quote:

Luctor et Emergo schreef op 24 september 2019 om 21:42:

Hebben jullie nog goede opties voor Lissabon uit qua vluchten? Prijzen vanaf Nederland voor een directe vlucht vrij prijzig.Wij hebben regelmatig vluchten gepakt met een overstap, die vallen vaak goedkoper uit. Ipv 220 euro te betalen om van Eindhoven naar Glasgow te vliegen, vlogen we voor 10 euro van Eindhoven naar Girona en een paar uur later voor weer een tientje naar Glasgow.

Dat hebben we op die manier ook nog gedaan toen PSV tegen Valencia (Malaga heen, Milaan terug), AIK (Boedapest) en Man Utd (Stockholm) speelde. Je kan op die manier echt honderden euro's besparen als je met een paar man bent.

 

+1

Dankjewel voor de tip! Ik ga het eens in de gaten houden!

 

+1

Met de auto een stukje rijden om vervolgens een vlucht vanaf Dusseldorf Frankfurt of zelfs Parijs te pakken kan ook veel schelen qua geld. Zeker als je met meerdere mensen kunt rijden (parkeerkosten delen).

 

+1

Vliegen vanaf Brussel naar Lissabon (directe vlucht) van dinsdagochtend tot vrijdagmiddag zojuist geboekt voor 39 euro retour. Goed te doen!

 

+1

Is er een plek waar we donderdag verzamelen ?

 

+1

open/sluit de onderstaande quote:

Wolffie Thijskraan schreef op 01 oktober 2019 om 09:35:

Is er een plek waar we donderdag verzamelen ?Ik wilde dit ook graag vragen. Ik woon in Noorwegen en na een gemiste kans om naar Haugesund te gaan, ga ik morgen wel naar Trondheim. Dit is mijn eerste uitwedstrijd van PSV, dus als er ergens samen wat gedronken wordt hoor ik het graag :).

 

+2

Cafe dublin? Laten we contact houden. Ik zit nu op schiphol. Ik heb je een pb gestuurd.

Dit bericht is gewijzigd op 2 oktober 2019, 09:14:35.

 

+1

Het is best wel fris hier, maar gelukkig wel droog.

 

+1

Zijn de dagen kort daar en begint de nacht vroeg?

 

+1

Inderdaad. Rond 6 uur werd het donker...

 

+1

Mooi hoe eenieder altijd op verschillende manieren in de stad van bestemming weet te geraken. Persoonlijk vind ik een tijdrovende omweg voor een paar tientjes voordeel niets, maar dat is mijn mening.

Ben benieuwd met hoeveel man/vrouw we vertegenwoordigd zijn in Lissabon, kan weleens gezellig druk gaan worden.

Heb zelf geboekt vanaf Eindhoven, van donderdag tot en met zondag. Mooi zaterdag ook nog even Benfica mee pakken! :ja

 

+1

Wij vliegen woensdag/zaterdag vanaf Brussel.

 

+1

Voor Sporting uit zijn inmiddels ook al ruim 2.100 kaarten verkocht, lijkt erop dat we die uit gaan verkopen! Zou mooi zijn!!

 

+1

Nou die laatste 612 kaarten zullen niet zo hard gaan neem ik aan.

Wel echt tof dat we met zo'n grote groep zijn.

 

+1

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 25 september 2019 om 12:56:

Met de auto een stukje rijden om vervolgens een vlucht vanaf Dusseldorf Frankfurt of zelfs Parijs te pakken kan ook veel schelen qua geld. Zeker als je met meerdere mensen kunt rijden (parkeerkosten delen).Is inderdaad ook een prima optie. Wij kiezen er vaak juist voor om op een andere stad te vliegen, dan waar de wedstrijd gespeeld wordt. Zelfde principe, maar dan vind ik het leuker om in het land van bestemming een paar uur te reizen, dan hier. Zo zijn we eerder bij Atletico naar Alicante gevlogen en daar naar Madrid. Nu vliegen we van Eindhoven naar Faro en pakken daar de trein naar Lissabon. Biertjes mee en dan vliegt de reis voorbij. Terugweg overigens wel rechtstreeks, naar Eindhoven.

Er zijn nu inderdaad nog ongeveer 600 tickets. Zal dus niet uitverkocht raken want zoveel zullen er nu niet meer besluiten om te gaan. Denk dat er max nog 150 verkocht worden.

 

+1

Blijft een apart systeem, het was uitverkocht, toen waren er ruim 300 kaarten en nu weer 600 over..

Het gaat erom, dat iedereen die al wat geregeld heeft in ieder geval zijn/haar kaartje te pakken heeft en 1.900 is ook een heel mooi aantal. Het is niet om de hoek en toch Europa League i.p.v. het meer prestigieuze miljoenentoernooi. Iets wat mij persoonlijk trouwens geen zak interesseert, wordt een mooie trip weer!

 

+1

Ik had eigenlijk wel verwacht dat Linz vanmorgen in mum van tijd uitverkocht zou zijn. Dat lijkt helaas (ook niet) te gaan uitverkopen.

 

+1

Met minimaal 2000 man naar Lissabon is een mooi aantal. Ben nog nooit in Lissabon geweest maar al goede verhalen gehoord. Iemand al ervaring met het nachtleven daar? :pul

 

+1

Bekend waar er ergens in Lissabon verzameld wordt voor een stukkie ambiance?

 

+1

Lissabon vind ik de best mogelijke citytrip binnen Europa in de zomer. Als je een beetje fatsoenlijk weer hebt heb je alles wat een citytrip nodig heeft. Van strand (Cascais, Estoril) leuke dorpjes (Belém) grote sightseeing dingen (Praça do Comércio, Rossio) een eigen Chance Elysee (Avenida de liberdade), fantastische uitzichten (Miradors) straatartiesten en nachtleven bij Bairro Alto (grote wijk boven het centrum gelegen) waar iedereen de hele avond/nacht buiten op straat hun drankjes staat te drinken en op een bepaalde manier met Stratum is te vergelijken.

Maarja het is eind november en met een beetje geluk is het droog en 15+ graden en dan lijkt me verzamelen op Rossio het beste :), alternatief is Chiado onder het uitgangsgebied Bairro Alto.

 

+1

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

PSV Forum » Uitwedstrijden » Europese uitwedstrijden