Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Uitwedstrijden » Europese uitwedstrijden

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 11 oktober 2019 om 13:06:

Lissabon vind ik de best mogelijke citytrip binnen Europa in de zomer. Als je een beetje fatsoenlijk weer hebt heb je alles wat een citytrip nodig heeft. Van strand (Cascais, Estoril) leuke dorpjes (Belém) grote sightseeing dingen (Praça do Comércio, Rossio) een eigen Chance Elysee (Avenida de liberdade), fantastische uitzichten (Miradors) straatartiesten en nachtleven bij Bairro Alto (grote wijk boven het centrum gelegen) waar iedereen de hele avond/nacht buiten op straat hun drankjes staat te drinken en op een bepaalde manier met Stratum is te vergelijken.

Maarja het is eind november en met een beetje geluk is het droog en 15+ graden en dan lijkt me verzamelen op Rossio het beste :), alternatief is Chiado onder het uitgangsgebied Bairro Alto.


Kijk, dit zijn zinvolle tips!!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

psv vak x schreef op 10 oktober 2019 om 13:18:

Nu vliegen we van Eindhoven naar Faro en pakken daar de trein naar Lissabon. Biertjes mee en dan vliegt de reis voorbij. Terugweg overigens wel rechtstreeks, naar Eindhoven.Wij vliegen ook heen via Faro, dacht dat wij de enige waren die deze optie hebben gekozen :B

 

+1/-0

Zijn er morgenavond al PSV supporters in Lissabon te vinden? 🍺🍺

 

+1/-0

Iemand nog goede opties voor discotheek/club of een bar waar wat meer uptempo muziek is?

 

+1/-0

Wij vliegen morgen richting Lissabon met vijf man. Hebben er zin! :pul

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

PSVPETER-1 schreef op 25 november 2019 om 18:00:

Iemand nog goede opties voor discotheek/club of een bar waar wat meer uptempo muziek is?Ik weet nog dat we een discotheek bij de Docks in Lissabon (aan het water, vlakbij die grote brug) hebben bezocht, de avond voor de wedstrijd tegen Estoril. Er waren niet zoveel Portugezen binnen, en nadat wij met een mannetje of 80 binnenkwamen, en DJ Bolle (ja, die ook wel eens in De Aftrap draait) de Portugese DJ aan de kant schoof en wat eigen werk erin slngerde, kon het feest beginnen…. haha (Portugezen waren binnen 2 minuten naar buiten!)

 

+2/-0

Hopelijk hebben ze een beetje een centraal punt geregeld voor het ophalen van de wedstrijdkaarten. Is daar al meer over bekend?

 

+1/-1

Kan iemand mij meer vertellen over hoe je een trip voor een uitwedstrijd in het buitenland regelt? Ik ben benieuwd waar jullie op letten

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

PSV Forum » Uitwedstrijden » Europese uitwedstrijden