Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Nederlandse competities » Feyenoord

Deze normale topic is open en bestaat uit 24 pagina's: 1 2 3 4 5 ... 20 21 22 23 24

In deze topic kan worden gediscussieerd over Feyenoord.

Fans van Feyenoord zijn ook van harte welkom om hier mee te discussiëren. Onthoudt wel dat je hier te gast bent en je je aan de regels dient te houden. Personen die een account registreren om te gaan trollen krijgen direct een eeuwige rode kaart. Ook zal er opgetreden worden tegen fans van PSV die puur bezig zijn om te provoceren tegen anderen. Probeer de discussie vriendelijk en beleefd te houden en laat iedereen in zijn/haar waarde.

 

+4/-0

Het is toch wel een enorme chaos bij Feyenoord. Toch jammer dat Stam zo zijn debuut als trainer maakt in de eredivisie met teveel middelmatige spelers.

 

+1/-1

Stam maakte zijn debuut bij PEC Zwolle in de eredivisie.

 

+2/-0

Ze zijn goed begonnen, ongeslagen na 3 wedstrijden en een prachtig doelsaldo van + 0

Het is zoals vanouds weer echt een zooitje daar. Wanneer komt het daar nu eens structureel op de rit? Wanneer dat nieuwe stadion er komt? Komt dat er eigenlijk wel?

 

+1/-0

Toch zou ik Feyenoord niet onderschatten. Hebben de verdediging inmiddels aardig op orde, zeker als die Senesi ook nog komt. Dan gaat het er toch een stuk anders uit zien. Zwakte blijft wel de breedte van de bank.....

 

+1/-0

Verdediging op orde :D :D :D

Kunnen totaal niet met ruimte in de rug uit de weg.

 

+1/-0

Feyenoord :dood

Gaat echt niks worden dit jaar, zal me niks verbazen als ze achter Utrecht, AZ en Vitesse eindigen. Ze hebben niet eens een spits in de selectie dat gaat ze sowieso opbreken (alleen een die heel blessure gevoelig is).

 

+1/-0

Het is toch eigenlijk ongeloofelijk. Zo'n grote club qua aanhang, maar dat maar niet in geld om kunnen zetten en een fatsoenlijk elftal op de been te brengen. Schandalig. Ik heb me jaren geammuseerd met al de tegenslagen daar, maar nu is het meer een gevoel van medelijden. Ik zal deze dooddoener er wel nog even uitgooien: voor het Nederlandse voetbal is het belangrijk dat Feyenoord weer volledig mee gaat doen om de titel.

 

+1/-0

Komkom, ze werden 3 seizoenen geleden nog kampioen. Ik kan nog wel een paar seizoenen leedvermaak aan voordat ik aan het gevoel van bijna medelijden kom in ieder geval.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Henk Timmer: 'Feyenoord kan nu ook een keer een speler voor plus twintig miljoen kan verkopen'Geven ze een keer geld uit, halen ze een verdediger.
Welke verdediger uit Nederland is voor meer dan 20 miljoen verkocht? De Ligt en Davidson Sanchez van Ajax, meer niet volgens mij.

 

+1/-0

Ze hebben geen bestuurders daar. Als je kijkt wat Ajax aan beleid maakt, en PSV sinds Gerbrands hier is, dan is het eigenlijk te gek voor woorden hoe groot dat verschil is geworden. Ze blijven maar met die schijt Kuip bezig terwijl het schip der KKD inmiddels al aan hun neus voorbij is gegaan. Als ik jeugdspeler was in Rotterdam en ik had een keuze voor Sparta, Ajax (samenwerkingsverband), PSV (vele talenten gingen voor) of Feyenoord dan zou ik nog wel achter de oren krabben voordat ik voor Feyenoord zou kiezen. Zeker omdat Jong Feyenoord niet die competitie is ingegaan.

Als ik naar hun selectie kijk zie ik niemand waar geen krasje op zit.

Vermeer - Te wisselvallig
Karsdorp - Niet gered in het buitenland
Bottighin - Traag als dikke stront
Ié / Senesi - Ié heeft ook niet echt indruk gemaakt, die Argentijn zou de nieuwe De Ligt moeten worden
Haps - Leuke speler maar erg duur en heel lang geblesseerd geweest
Fer / Tapia - Niet fit en mocht weg, nooit een zekerheidje geweest
Toornstra - Lang geblesseerd en zit bij Feyenoord aan zijn top
Berghuis - Mislukt in het buitenland, nu de beste speler
Jorgensen - Heel blessuregevoelig
Larson - Kuipvrees 2.0

Buiten Berghuis zie ik niemand voor bedragen weggaan waarbij Feyenoord zich echt kan versterken.

 

+1/-0

Feyenoord kan de komende jaren alleen maar verliezen. Hebben niet het beleid en niet de kwaliteit om PSV én Ajax te bedreigen. Als ze derde worden is het echt het hoogst haalbare en vierde en lager is realistisch, maar zal men daar als zwaar onvoldoende beschouwen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

neva schreef op 04 september 2019 om 22:15:

Feyenoord kan de komende jaren alleen maar verliezen. Hebben niet het beleid en niet de kwaliteit om PSV én Ajax te bedreigen. Als ze derde worden is het echt het hoogst haalbare en vierde en lager is realistisch, maar zal men daar als zwaar onvoldoende beschouwen.


Toch zou Feyenoord structureel meer geld op moeten kunnen halen met zo'n achterban. Met een betere visie vanuit het bestuur moeten ze echt stappen kunnen maken. Onbegrijpelijk dat het al decennia zo slecht gaat met een club met zoveel supporters en zo'n groot achterland.

 

+1/-0

Is dat nieuwe stadion er al? :D

Forza :psv Down Under

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

PSV Down Under schreef op 10 september 2019 om 06:51:

Is dat nieuwe stadion er al? :D

Forza :psv Down Under


Dat dat zo lang duurt is inderdaad wel heel erg voor die club. Het grappige is dat de supporters daar zo gek op de De Kuip zijn dat ze weer eens onderdeel van het probleem zijn. Ook niet voor het eerst in Rotterdam. :B

 

+2/-0

Jaap Stam stapt op bij Feyenoord.

We mogen blij zijn dat ze in Rotterdam zo'n zeperd maken. Anders was de aandacht volledig naar PSV gegaan.

Overigens is Feyenoord wel echt stuurloos nu.

 

+1/-0

Feyenoord heeft laten zien dat succes je nog verder de afgrond in kan duwen. Sinds ze moneys hebben ontvangen voor Karsdorp Kongolo en Clasie is alles als sneeuw voor de zon verdwenen. Een beetje hetzelfde wat PSV had na de leegloop in 2005/2006 toen we voor elke succesvolle speler een Eredisiviespeler terug haalde en zwakker werden.

Nu had ik het al met Stam te doen, maar hij heeft natuurlijk ook stomme dingen gedaan. De aankopen waren echter nog belachelijker met Kelly als toppunt. Er staat een gruwelijk schijt selectie met niet fitte spelers, er stroomt geen jeugd door en er is 0 euro beschikbaar. Met Kuyt heb je al iemand die ze in de weg zit en voor de rest mis je sturing op elk niveau. En de verwachtingen blijven hoog.

Normaal heb ik wel een oplossing voor ze, maar nu niet. Ik zou een trainer doorschuiven die al binnen is en die laten bouwen aan iets nieuws. Nieuwe ronde, nieuwe kansen en in de winter kijken of je toch niet misschien je kunt versterken.

Wie zou er nu in godsnaam instappen? Gullit? Advocaat? Fraser? No way...

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 28 oktober 2019 om 18:17:Wie zou er nu in godsnaam instappen? Gullit? Advocaat? Fraser? No way...Advocaat zou, volgens Johan Derksen, wel interesse hebben. Het is natuurlijk een uitdaging. Hij kan het nooit slechter doen.

En Gullit? Die man moet nog steeds zijn Italiaanse gezin onderhouden. Als Feyenoord een paar ton bied dan komt ie.

 

+1/-0

Haha ja Advocaat gaat het doen, wow... dan moet ie zich wel heel stierlijk vervelen thuis.

Zonder gekheid, de grootste grap van dit verhaal is dat Advocaat al optie 1 was voor Stam en dat toen 70-30% het niet wilde en nu 70-30% wel :)

Advocaat kan dat zooitje wel mooi opruimen maar denk maar niet dat de jeugd aan spelen toe komt.

Pak de popcorn, dit wordt genieten.

 

+1/-0

Grappig om mijn reactie hierboven te zien... nooit verwacht dat ze zo'n reeks neer zouden zetten.

Nu verkopen ze Larsson voor de absolute hoofdprijs (5 miljoen) maar net op het moment dat Sinestera geblesseerd is geraakt en ze eigenlijk al geen alternatieven hebben. Nu zijn ze afhankelijk van niet fitte spelers (Haps/Narsingh) of ze moeten het tactisch anders op gaan lossen. Maar dat wil je eigenlijk niet als het net goed gaat. Advocaat is sowieso niet zo van de jeugd brengen dus ik vraag me af wat ze gaan doen en of het invloed gaat hebben op hun eindklassering.

Wij hebben volgens mij ooit een goede klassering vergooid omdat we Afellay lieten gaan voor een appel en een ei. Maar het vertrek van Locadia bracht ons enkel succes. Want na zijn vertrek behaalden we een mooie titel door de doelpunten van v Ginkel.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 24 pagina's: 1 2 3 4 5 ... 20 21 22 23 24

PSV Forum » Nederlandse competities » Feyenoord