Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Nederlandse competities » Feyenoord

Deze normale topic is open en bestaat uit 24 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 20 21 22 23 24

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 19 maart 2021 om 12:56:

Feyenoord was beter met Sander vd Streek, Bruno Martins-Indi en Toto Clasie. Ik heb niet het gevoel alsof we iets te duchten hebben vanuit Rotterdam de komende 2 jaar.

Malacia en Senesi zijn de enige 2 die hier uberhaupt zouden spelen.


En Berghuis..

 

+1/-0

Ik zou Gapko Madueke of Gotze niet op de bank zetten voor Berghuis.

 

+1/-0

Inmiddels hoeven we deze club toch niet meer als concurrent te zien zo lijkt het.
Worden gewoon 4e of 5e, hebben geen cent te makken.

Vraag je je af waarom zo een coach van AZ daar dan heen gaat. Zijn hem allemaal mooie praatjes opgehangen? Wel jammer want Feyenoord is toch een grote club.

 

+1/-0

Ze geloven daar nog steeds in hun fantasieverhaal dat ze met een nieuw stadion financieel in de buurt van Ajax kunnen komen en ze komende zomer een financiële injectie krijgen van minstens 130 miljoen euro.

 

+1/-0

Niet verwacht het ooit mee te maken, maar Berghuis voor het eerst in zijn carierre met direct rood van het veld gestuurd. Een knappe prestatie gezien de tackles die hij met flinke regelmaat maakt. Nu komt hij er dus een keer niet mee weg.

 

+1/-0

Waarschijnlijk zal de schorsing wel meevallen, omdat het pas de eerste keer is dat hij een directe rode kaart heeft gekregen ;-)

Deze speler irriteert zich dit seizoen zo mateloos aan het kwaliteitsgebrek van zijn teamgenoten dat hij zich regelmatig heeft laten gaan. Ik verwacht dat hij Feyenoord deze zomer achter zich zal laten, dan blijft er echt een armoedig zooitje achter daar in Rotterdam Zuid. Ik ben benieuwd wat Slot daarvan gaat maken.

 

+1/-0

Ik vind het erg belangrijk dat Feyenoord 4e wordt, maar tegelijk moet het mogelijk voor hen zijn om als 5e zich te plaatsen want dan speel je 2x thuis en met publiek moet dat toch lukken.

Feyenoord is echt voetbalziek, en dat komt door Advocaat. Die heeft vorig jaar met betonvoetbal resultaten behaald maar toen, bv tegen ons, was het trio Fer Kokcu en Toornstra voetballend ook nog wel aardig. Heel dit seizoen komt er niets van terecht en dat komt ook door die aanval. Hoe kun je als Feyenoord zijnde in een jaar tijd 2 spitsen kopen en na 2,5 maand gesteggel over Linssen met hem in de punt gaan spelen. Als er 1 trainer het heeft verdiend om dit jaar ontslagen te worden is het Brood of De Koning, maar daarna komt Dick maar iedereen vindt hem zo lekker authentiek.

Slot gaat volgend jaar met Geertruida als CV naast Senesi, Malacia, Kokcu, Toornstra, Fer en wellicht Berghuis minimaal 10 a 15 punten meer halen dan Advocaat.

 

+1/-0

Ik denk dat Feyenoord, als ze de play-offs moeten spelen, echt nog niet zomaar gewonnen heeft van FC Groningen of FC Utrecht. We gaan het zien volgend seizoen, als die jongens allemaal al blijven. Ik denk dat je van dit inspiratieloze zooitje niet zomaar een voetballende machine gaat maken die 10-15 punten meer gaat halen.

 

+1/-0

Feyenoord speelt ongeveer slechter dan nooit tevoren. Ik had niet eens van die tegenstander gehoord, tot na de loting, en 120 minuten onderweg en ze staan 2-1 achter.
Zoals elk jaar weten we vast wel weer van ze te verliezen, maar het lijkt nergens op bij die lui.

 

+1/-0

Ze gaan dit in de tweede helft nog wel winnen, want dat Drita zou in het vrouwenvoetbal niet eens kampioen kunnen worden, maar het is wel genieten :D

 

+1/-0

Ik hoop maar dat ze winnen, want het zou zwaar zonde zijn van de punten, als ze eruit vliegen. Dat, en als Feyenoord geen dubbel programma heeft, kan ook in hun voordeel werken. Behalve dat ze half failliet gaan.

 

+1/-0

Het is schandalig wat Feyenoord hier presteert of gewoon helemaal niets presteert. Hier kan ik niet om lachen omdat het Nederlands voetbal de punten hard nodig heeft.
Het kan alleen nog goed komen met Feyenoord als ze gekocht worden door een miljardair.

 

+1/-0

Het meest trieste vind ik eigenlijk nog de euforie bij het scoren tegen een dwerg als Drita. Toont toch wel aan dat Feyenoord echt geen topclub is.

 

+1/-0

In Eindhoven of Amsterdam moet je onderhand de finale van de Champions League halen voordat er zo uitbundig gejuicht wordt. Bij Feyenoord als je in de tweede voorronde van de Confetti League gelijk gemaakt :D

 

+1/-0

Ik hoop dat die nieuwe verdediger wat voor hen is, want achterin is het totaal kansloos atm.

Feyenoord is helaas al heel heel lang geen topclub meer.
Het zegt genoeg dat we spelers die bij ons niet meer aan ballen komen een mooie transfer gunnen naar feyenoord.

Iedereen gunt het die club ook misschien wel uit medelijden, Ajax is uit den boze maar Feyenoord prima,


Lucius, Bakkal, Lodewijks hebben we allemaal heel veel succes gewenst bij feyenoord en zijn altijd welkom op de herdgang.

Nu heeft feyenoord geen cent meer om aan hun kont te krabben maar als Ihattaren die kant op zou gaan dat vinden we dat allemaal prima en gunnen we feyenoord die speler.

Misschien moeten we wel overwegen Ihattaren naar feyenoord te sturen voor noppes met 75% behoud van de transferrechten.

 

+1/-0

JAAAAA!!!

 

+1/-0

Deze wedstrijd was echt heel triest om te zien. Je speelt tegen de nummer 2 van Kosovo en het leek helemaal nergens op. Drita kreeg kans na kans. En niet zomaar kansen, grote kansen.

Commentator: "Als je alle kansen van FC Drita op een rijtje zet is het een wonder dat ze er maar twee hebben gemaakt."

Als je dan ziet hoe blij het publiek is na die treffers van Feyenoord, dan zie je dat er helemaal niks meer over is van die club. Zo diep hebben ze nog nooit gezeten. Berghuis heeft de afgelopen jaren veel verbloemd. Dit jaar kan wel eens heel triest worden. Zou me niks verbazen als ze top 5 niet eens halen.

 

+2/-0

Als er niet nog wat serieus materiaal bijkomt, dan was dit al het hoogtepunt van het seizoen voor ze.
Natuurlijk missen ze Berghuis, maar ik had wel verwacht dat Slot met Jahanbakhsh en Til erbij er wel iets meer van gemaakt zou hebben dan dit. Wat. Een. Drama.

 

+1/-0

Gezien de mogelijkheden best aardige versterkingen gehaald. Allicht ook nog Veerman? PSV gaat er standaard af tegen Feyenoord dus hopelijk dit jaar eens anders …

 

+1/-0

Met of zonder Veerman, dit bij elkaar geraapte zooitje gaat echt tussen plek 6-10 eindigen.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 24 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 20 21 22 23 24

PSV Forum » Nederlandse competities » Feyenoord