Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Nederlandse competities » Feyenoord

Deze normale topic is open en bestaat uit 24 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 20 21 22 23 24

Kan ook 4e of 5e zijn, afhankelijk van hoe het gaat. Echt beter dan AZ is Feyenoord nog altijd niet en Utrecht is ook niet veel minder (met thuisvoordeel winnen ze zelfs gewoon). Het is gewoon een matige selectie.

 

+1/-0

Ondanks dat ze geen cent te makken hebben, vind ik hun aanwinsten Jahanbaksh, Til en die Trauner toch goed binnengehaald.
Daar worden ze niet minder van.
Dessers zie ik geen meerwaarde in en die Pedersen en Nelson ken ik niet goed genoeg. De andere 2 is voor de breedt neem ik aan.
Ze zullen het ons zeker lastig maken in ronde 5, mede omdat je dan een druk programma hebt maar inderdaad einde seizoen is het plek 3 of 4
voor ze. Thuis van winnen en uit een puntje en 't is okay voor mij.

 

+1/-0

Ze kunnen er geen bal van, en elk jaar krijgen we weer klop van die lui...

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

tijn0 schreef op 16 oktober 2021 om 18:01:

Ze kunnen er geen bal van, en elk jaar krijgen we weer klop van die lui...


Zij benaderen de wedstrijd tegen ons,als een finale,terwijl wij er waarschijnlijk vanuit gaan dat we toch beter zijn.

Een andere reden zou ik niet kunnen bedenken,het blijft bizar.

 

+1/-0

Het is volgens mij heel simpel. Tegen ons kan Feyenoord achteruit leunen en profiteren van de ruimtes die we weggeven. Ze staan compact en wij hadden in de vorige wedstrijd niet de frisheid om daarmee om te gaan. Dan heb je alleen een optisch overwicht zonder dat dat ergens toe leidt. In Rotterdam hadden we vorig jaar niet alleen een optisch overwicht, maar kregen we ook kansen. Alleen vergaten we die kansen af te maken, en door 4 tegenaanvallen gingen we met 3-0 achter rusten.

In andere wedstrijden moet Feyenoord het spel maken, en leunt de tegenstander naar achteren. Dan zie je dat ze het zelfs tegen Go Ahead, NEC en nu RKC lastig hebben. Tegen Utrecht-uit en Vitesse-uit verliezen ze, zonder dat daar veel op aan te merken valt. Dit Feyenoord is niet goed genoeg voor de long run, maar heeft wel voldoende kwaliteit om af en toe te pieken. Helaas is dat de laatste jaren inderdaad vaak tegen ons. En dat is, naast een compliment voor Feyenoord, ook een diskwalificatie van onszelf, omdat we blijkbaar niet in staat zijn ons tactisch te wapenen tegen deze matige bende uit Rotterdam-Zuid.

 

+1/-0

Het is natuurlijk geen groots team maar als spelers als Linssen Til en Toornstra het moeten gaan doen in de kleine ruimte dan ben je echt kansloos. Maar buiten Ajax is er niemand in NL die een defensieve opstelling kapot kan spelen. Daar heb je ook flink wat wapens voor nodig die wij sowieso niet hebben.

Als je kijkt naar de 3-0 ruststand van vorig jaar heb je eigenlijk precies het probleem samengevat van het voetballen met ruimte (en tijd want dat wordt vaak niet benoemd) en het voetbal zonder ruimte. Als je die ruimte, en tijd, hebt dan is het makkelijker om de juiste keuze te maken, moeilijker om te verdedigen en om de organisatie in positie te krijgen maar het is ook veel eenvoudiger afronden.

Zelfs een kwalitatief arme tegenstander kan met ruimte, en tijd, makkelijk scoren. Daarom lijkt het me ook wel eens fijn om op voorsprong te komen tegen Feyenoord en dan juist wat in te zakken zoals tegen Ajax (onbedoeld) gebeurde.

 

+1/-0

De uitsupporters zijn goed te horen. Dat de Kuip niet zo fanatiek is als de media ons doet geloven wisten we al, maar dit is wel heel matig.

 

+1/-0

Prima overwinning daar in Rotterdam

 

+1/-0

Nu weer resten van de Berlijnse muur beklad, stelletje ..... Kijk dat je de confrontatie met de Duitse supporters opzoekt (mits die daar ook op uit zijn) kan ik nog begrijpen, maar historie vernietigen, nadat ze Rome al verbouwden, is echt ''not done''. Verbasst me een beetje dat de UEFA Feyenoord nog geen verbod op uitsupporters heeft opgelegd. Niets dan ellende.

 

+1/-0

Omdat de UEFA geen zeggenschap heeft over wat er buiten de stadions gebeurt

 

+1/-0

Blijven stiekem toch wel winnen, en weer dankzij Dessers. Volgens mij al de derde keer in de laatste minuut.

Speelden vandaag overigens heel goed, kregen zeker in de eerste helft erg veel kansen.

 

+1/-0

Tot nu toe heeft Slot er een goed draaiend elftal van gemaakt.

 

+1/-0

Omdat ze nu een paar keer in blessuretijd winnen?

 

+1/-1

Daar heb je een punt, de stand vertekent een beetje. Maar aan de andere kant hebben ze in twee "top"wedstrijden vrij behoorlijk voetbal laten zien én beide gewonnen zonder tegengoal.

 

+1/-0

Feyenoord heeft pas 13 veldspelers gebruikt en iedereen topfit. Let op; ze krijgen in het komende blok wel 2 bonuswedstrijden erbij die de rest niet heeft. Ze moeten tegen Fortuna inhalen maar ook doordeweeks uit naar Twente 3 dagen voor Ajax op bezoek komt die op hetzelfde moment thuis de eerste 23 spelers vrij kunnen geven.

Het is vooral Arne Slot dit de credits moet krijgen want buiten het geluk (Wat normaal een kampioen heeft) met goals in de slotfase, winnen ze ook van concurenten en presteren ze super in Europa. Daarnaast hebben ze ook heel veel clean sheets. Kortom, eigenlijk klopt alles daar maar je moet het zien om te geloven.

Voor mij voelt het nog steeds pril, dat elke uitwedstrijd toch lastig voor ze gaat zijn en dat straks tegen Ajax helemaal zoek gespeeld worden. Maar toch, met thuiswedstrijden tegen Zwolle, Heracles en Fortuna zullen ze wel hun puntjes halen maar met Twente Heerenveen Groningen en nog eens Twente uit ligt hun zwaartepunt denk ik nu in het volgende blok. Als ze dan een paar keer een speler missen stort het waarschijnlijk volledig in.

Zo'n Toornstra laat onder Schmidt eigenlijk zien beter te zijn dan al onze middenvelders anders dan Sangaré. Die Sinistera heeft pure kwaliteit voorin en hun matige spelers Til Dessers en Linssen scoren allemaal vrij makkelijk. Het is eigenlijk niet te geloven als je ziet wat het verschil is tussen die 3 en bij ons Vinicius en Zahavi.

Slot heeft het in zijn vingers in ieder geval en dat gaat hij bij Ajax ook laten zien.

 

+1/-0

Zojuist even Studio Voetbal terug gekeken, maar wat staat Feyenoord er belabberd voor qua financiën. Gewoon triest.
En dan heb je ook nog eens een achterban die zowat iedere wedstrijd zorgt voor boetes voor de club. :crap

 

+1/-0

Financieel staat Feyenoord er dus (nog altijd) erg slecht voor en wordt gedwongen een moeilijke keuze te maken: Toch nog op zoek gaan naar wegen naar een nieuw stadion of investeren om de kuip op te knappen. Waarbij de laatste nodig om de komende jaren nog (veilig) in het stadion te mogen/kunnen spelen, zeker met het oog op alle stadionproblemen bij de andere clubs.

Blijft toch bijzonder om te zien hoe zo'n grote club toch al zoveel jaren (decennia) hun zaken maar niet voor elkaar krijgen.

 

+1/-0

Bij mij blijft het beeld vooral hangen dat Feyenoord het bijna altijd moeilijk heeft. Ze winnen ternauwernood thuis van Go Ahead. Sparta blijft redelijk eenvoudig op 0-0 tot die laatste minuut. Tegen Cambuur was het close, tegen NEC hadden ze zomaar kunnen verliezen. Ze spelen gelijk thuis tegen RKC.

Toch lopen ze inderdaad met beperkte averij door de eredivisie vooralsnog, ondanks het dubbele programma met de EL erbij. En inderdaad, ze blijven wat meer gespaard van blessures, waardoor de kwalitatieve beperkingen in de breedte wat minder opvallen.

Alle complimenten dus aan Feyenoord en Slot tot op heden. En voor ons is er zeker geen enkele reden om lacherig te doen over Feyenoord, na die 0-4 in Eindhoven. Toch heb ik zelf het idee dat ze dit niet gaan volhouden. Maar ben benieuwd naar het komende blok, zoals Tinus aangeeft zitten daar een paar pittige wedstrijden voor ze tussen.

 

+1/-0

Feyenoord moet recordboete van 91.000(!!) euro betalen.

Damn. Fijn, supporters die de club nog verder de afgrond in duwen.
Hoe dom ben je dan.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 24 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 20 21 22 23 24

PSV Forum » Nederlandse competities » Feyenoord