Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Nederlandse competities » Feyenoord

Deze normale topic is open en bestaat uit 8 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8

open/sluit de onderstaande quote:

Ehv040 schreef op 18 november 2021 om 18:09:

Feyenoord moet recordboete van 91.000(!!) euro betalen.

Damn. Fijn, supporters die de club nog verder de afgrond in duwen.
Hoe dom ben je dan.


Over twee ontmoetingen met Union Berlin gaat het zelfs over een bedrag van 153.750 euro.

 

+1/-0

Gewoon 3 jaar Europa uitknikkeren, dan houdt het vanzelf op. Bij terugkeer weer in de fout? Dan opnieuw 3 jaar eruit. Voetbal kan geen excuus zijn om overal maar de boel te verbouwen en maatschappelijke onrust te veroorzaken.

 

+2/-0

De boetes worden voornamelijk uitgedeeld voor het afsteken van vuurwerk, het blokkeren van trappen en het gooien van bier / voorwerpen. Dat zijn zaken die ook bij ons in het stadion gebeuren en ook PSV krijgt vaak van dit soort boetes van de UEFA.

Dat een groep Feyenoord-supporters vaak voor problemen zorgt, kan echter niet ontkend worden. De probleemgroep is een stuk groter en radicaler dan bij de meeste andere clubs. Toch is het lastig voor Feyenoord om daar iets aan te doen. Het gedrag van die idioten is toch niet de verantwoordelijkheid van Feyenoord?

Het enige wat je kunt doen is een waterdicht verkoopsysteem gaan hanteren, met strikte straffen als het mis gaat. Dan moet je als club dus precies weten wie er in jouw vakken in het stadion zit. Maar als er lieden een kaartje op een thuisvak kopen, of meereizen naar een uitwedstrijd zonder kaartje, dan kun je daar helemaal niks tegen beginnen.


Wat mij overigens al jaren verbaasd... hoe komt al dat vuurwerk altijd in die stadions (en dan voornamelijk de uitvakken)? Ook bij PSV zijn er altijd problemen met vuurwerk als er een Turkse club op bezoek komt. Hoe moeilijk is het om een goede 100% controle te doen? Ik neem aan dat die gasten niet allemaal met een fakkel in hun anus het uitvak inlopen?

 

+1/-0

Niet allemaal, maar ze hebben ook niet allemaal vuurwerk en met ene ben je al je 100% kwijt...

 

+1/-0

Op 43-jarige leeftijd veels te vroeg heengegaan.

R.I.P. Christian Gyan.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 8 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8

PSV Forum » Nederlandse competities » Feyenoord