Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Oude Jongens Krentenbrood Forum » OJK transfergeruchten topic (groot uiteraard)

Deze normale topic is open en bestaat uit 28 pagina's: 1 2 3 4 ... 21 22 23 24 25 26 27 28

Staat er zoveel kapitaal op het veld? Gotze, van Gonkel, Propper, Ramalho, Zahavi gaan geen grote klappers zijn. Buiten Madueke valt dat dus reuze mee.
Dus als die een Reisje doet is je kapitaal weg.

 

+1/-0

En pak em beet, leg hem terug...Gakpo?
bijvoorbeeld.... :verlegen

 

+1/-0

Oh ja! Moetie wel zijn vorm terug vinden.

 

+1/-0

En als de hemel naar beneden komt hebben we ook allemaal een blauwe hoed! :ja

Maar den Tezert, Obispo (gauw bij laten tekenen) maar ook bijv Max en den Doan zijn goed voor een paar centen.
Komen er ook nog een aantal jonkies aan waar we op mogen hopen, variërend van Juul Vertesserman naar Fodefafana tot Ledezma tot Oppergarsmeister om er eens een paar te noemen.
Er is echt geen roofbouw gepleegd nu wat dat aangaat.

 

+1/-0

Karin terughalen?

 

+1/-0

Ja en de vrouw/vriendin van den Tullert ook!
Backposities hebben backup nodig (links) en een serieuze nr 1 kandidaat voor rechts.
Dan nog een spits en een waardige standin voor Got(t)ze en we staan gesteld.
Die laatste vacature overigens liefst een jongere speler met het oog op de toekomst en met het oog op het feit dat hij moet accepteren tweede viool te spelen achter Gott! :ja
En Ledezma krijgt natuurlijk ook zijn kans, maar geen idee hoe die er voor staat na zijn zware blessure

 

+1/-0

Waarom heeft den Tuller eigenlijk nog nergens getekend? Dat is wel opvallend niet. Zeker in een periode waar het geld niet bepaald tegen de plinten klotst bij de voetbalclubs, zou je verwachten dat hij al ergens getekend zou hebben, tenzij er twijfels zijn over zijn fysieke gesteldheid.

Eer je hem nu wedstrijdfit hebt, is het winterstop gok ik zo.

 

+1/-0

Wat moeten we met Willems als we met Max al een no 1 LB hebben en met Oppegard en Mweni al twee understudies?

Het geld voor de verdediging moet m.i. naar een RVC backup of een no 1 RB.
(hangt af van waar je Teze liever hebt).

 

+1/-0

Wat ik zeg, standin voor den Redbull Max!
Mkweenie is echt maatje of wat te klein voor alles wat boven niveau Heracles komt.
En den Oppermeister is nog jong. maakt wel een goede indruk maar als je den Tuller gratis op kunt pikken zeg ik, doen!


Den Doan lijkt dan toch nog geld op te gaan brengen! Mooi!
Er is dit jaar, los nog van een evt den Doan deal, best al wat binnen gekomen en nog maar weinig uit gegeven.
Sjon kan dus best een keer de knip trekken voor echte versterkingen!

 

+1/-0

Precies, Willems is een koopje! En je kunt hem in alle rust klaarstomen zodat als Max een stapje hogerop wil, je hem automatisch kunt laten vervangen door Willems. Ik denk dat hij ook wel inziet dat hij niet zo gewild is op de transfermarkt, en een stap naar PSV niet meer dan logisch is om nog wat te maken van zijn resterende jaren.

Een rechtsback/rechter centrale verdediger heeft wat meer prioriteit, allicht. Maar aan Willems kun je je geen buil vangen, en je kunt hem eventueel op de gehele linkerflank posteren.

Overigens Wethouder, wie haalt Ihattaren op? Iedere euro die we daar nog voor kunnen vangen is meegenomen. Of gaat hij de Bakkali/Labyad/Aissati route volgen?

 

+1/-0

Floris met zijn HTC, ik denk dat Ibi jr als een groot afbraakrisico wordt gezien door veel clubs.
Hij gaat uiteindelijk voor een appel en een ei naar een club die denkt hem wel aan de praat te krijgen en er uiteindelijk ooit weer voor veul geld af te komen.
Maar man, wat heeft die de club maar ook zichzelf een slechte dienst bewezen.

 

+1/-0

Willems is kwa salaris vast geen koopje hoor. Oppegard wordt nooit meer wat bij ons als je ook nog dure routinier achter Max zet. Jullie zijn mogelijk aan het handelsdenken ipv voetbaldenken?

 

+1/-0

Handelsdenken is juist niet een speler met nul restwaarde laten spelen boven een eigen jeugdspeler.
Ik denk puur in presteren. In mijn beleving is dit een cruciaal jaar in of aanhaken bij de kabouters of het schip uit zicht zien vertrekken.
Ik kies voor optie 1

 

+1/-0

Zo duur zal Willems toch niet zijn? Anders zat hij niet al geruime tijd zonder club. Ik denk dat hij zijn verwachtingen danig heeft bijgesteld, zeker na zijn blessure! Als we met Oppegard moeten gaan spelen, dan kunnen we de titel wel uit ons hoofd zetten.

 

+1/-0

Misschien moeten wij dan ook onze verwachtingen van Willems bijstellen, met serieuze vragen over het nivo dat ie nog kan halen danwel de blessuregevoeligheid. Anders hadden de clubs wel toegehapt. Waarom moeten wij die gok nemen dan?

Dan blijft de vraag staan, waarom een OF onzekere OF dure Willems als je met Mwene en Oppegard al twee understudies voor je eerste keus Max hebt?

Incidenteel Oppegard brengen is natuurlijk geen titel-verspelende situatie. Als we Mwene (met wie we op RB twee keer van GALA wonnen) niet hadden, dan was een extra LB erbij wel logisch geweest, een 'gokje' mogelijk verdedigbaar.

En het idee van een jonge speler erbij halen is uiteraard dat ie naar het gewenste nivo toegroeit, en dat we groeiruimte (i.e. speelminuten) inbouwen in de aanpak, met het idee dat we mogelijk volgend seizoen of daarna wel een hele serie met Oppegard in de basis de titel kunnen behalen (zie b.v. hoe Brenet naar een bepaald nivo groeide).

Natuurlijk stroomt maar een klein deel uiteindelijk echt door, maar het is m.i. niet zo logisch om het hele beleid van doorstroming maar af te kappen voor de LB positie omdat de kabouters nu eenmaal wat meet geld hebben in deze fase (misschien juist wel een reden om dat niet te doen).

 

+1/-0

Ik ga liever de oorlog in met een Tuller met vraagtekens dan een Mkweenie met weliswaar een twijfel in zijn naam maar een zekerheid in mijn gutsfeeling!
Kweenie wordt Kreknie :nee

 

+1/-0

Je kunt Willems ook een contract voor de rest van het jaar aanbieden met een optie om het contract te verlengen indien beide partijen content zijn. Dan loop je weinig risico en je hebt een prima stand-in. Oppegard gaat sowieso voornamelijk in de Keukendivisie ballen, en als hij zich goed ontwikkelt kun je hem er volgend jaar bijpakken. Dan is hij 20 jaar, das een mooie leeftijd om door te stoten.

De kabouters hebben de standaard gewoon verhoogd. Die hebben pak em beet 5 spelers uit de eigen jeugd bij de eerste 16, en de meeste verdedigers beginnen pas regulier te spelen als ze pak em beet 20/21 zijn (zie Mazraoui). Brenet was eigenlijk maar een matige/gemiddelde speler, die met veel speeltijd meekon bij PSV. Maar echt een goede back is het niet. Ik vind dat we een niveau hoger moeten ambieren.

 

+1/-0

Standaard verhogen doe je met name door eerst inkomsten verhogen, scouting verbeteren etc. Daar is PSV hard mee bezig, maar ik zie ons niet opeens dit seizoen 2 topspelers voor iedere positie hebben.

Voor RB en de spits positie hebben we m.i. niet eens 1 topspeler (en alhoewel Drommel het prima doet, weet ik niet of we hem nu al als topkeeper kunnen schalen, laat staan Mvogo, maar dat even terzijde).

Goed, je moet ergens de versterk-kansen pakken waar je kunt en dan begrijp ik de transfervrije Willems optie wel. Het verschil is dat ik in Mwene en Oppegard wel afdoende backup zie, daar waar respectievelijk wethouder en Floris (iig dit seizoen) daar minder vertrouwen in hebben. Ik zie meer nood voor versterking voor RB (of RCV) en de spits, plus de posities achter de spits ( als Bruma en/of Doan vertrekken, wat er wel inzit).

Verder is de optie om Willems voor een jaar te halen etc is op zich een geschikte constructie vanuit PSV oogpunt, maar ik vraag me af of Willems, die in Mei al diverse aanbiedingen op zak had, nou echt zit te wachten op tweede viool spelen (iig in eerste instantie) bij PSV voor een salaris minder dan ie elders ongetwijfeld kan vangen. Tenzij ie eigenlijk niet meer op nivo zal kunnen komen vanwege blessures maar dan moet je hem sowieso niet willen.

 

+1/-0

Ik ben het wel met je eens dat een versterking op RB meer prioriteit heeft. Maar dan moet wel de geschikte speler voorbij komen aangezien het nou niet wemelt van de goede, beschikbare rechtsbacks. Het heeft weinig zin om een matige speler te halen die vervolgens toch door Teze uit de basis wordt gehouden.

 

+1/-0

Boven en buiten verwachting maar geweldig nieuws! Fofana heeft contract verlengd!
Goejen bal Sjon :ja :ja

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 28 pagina's: 1 2 3 4 ... 21 22 23 24 25 26 27 28

PSV Forum » Oude Jongens Krentenbrood Forum » OJK transfergeruchten topic (groot uiteraard)