Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Angelino

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Vooropgesteld, we weten natuurlijk allemaal dat Angelino is teruggehaald vanwege de opleidingregels in de PL. Dat in combinatie met z'n transferclausule, een fooitje voor City, maakten het deze zomer een een-tweetje voor de leiding van City.

Het blijft echter wel eeuwig zonde, zowel voor PSV alsmede voor Angelino zelf. De bedoeling was dat Zinchenko dit seizoen wat meer op het middenveld zou gaan spelen, Mendy en Angelino konden het vervolgens uitvechten op de linksback positie. Echter vielen beide spelers (enigszins) tegen, waardoor Pep toch weer uitkwam bij Zinchenko. Die ligt er nu een tijdje uit vanwege een knieblessure. Dan zou je denken, mogelijkheden voor Angelino toch? Helaas niet, gezien Mendy nu eerste keus lijkt en Cancelo (oorspronkelijk een rechtsback) de back-up lijkt te worden, gezien z'n twee basisplaatsen als linksachter deze maand.

Die zien we over twee jaar, met een mooie bankrekening en hoogstens 20 a 30 City-wedstrijden achter z'n naam, voor een x-aantal miljoen richting middenmooot Primera vertrekken.

 

+1/-0

Het is nog best wel ingewikkeld voor zo'n speler om niet verstrikt te raken in dit soort regels en zomaar een jaar lang niet te spelen. Een goed voorbeeld voor alle jeugdspelers die op 15-jarige leeftijd worden benaderd om naar Engeland te komen naar zo'n jeugdopleiding. Voor je het weet vergooi je op deze manier een paar jaar van je carrière.

 

+1/-0

Ik zeg tussen kerst en oud en nieuw die Mendy een paar keer schutteren, man o man. Dat onze Angelino, die werkelijke bij alle clubs in de wereld mee zou moeten kunnen, daar vaak niet eens op de bank zit is wel treurig. Denk dat een Atletico en Sevilla perfect bij hem zouden passen. Maar ook Chelsea of Arsenal of Bayern Munchen zouden goud in handen hebben. Kun je voorstellen Lewandowski die voorzetten krijgt van Angelino? Puur goud, en nu zit hij daar te verpieteren.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Historie » Angelino