Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Gastón Pereiro

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

https://twitter.com/RikElfrink/status/1160505161737035776link

Slecht nieuws voor PSV, dat voorlopig niet kan beschikken over Gastón Pereiro. Hij heeft een sleutelbeen gebroken en moet de komende weken toekijken.

 

+2/-0

Die gaat dus uit zijn contract lopen, misschien nog kansje in de winterstop.
Zit ook allemaal niet mee.

 

+1/-2

Pfff, het zit ook niet echt mee zo

 

+3/-0

Misschien moeten we ook wel aan de MENS Pareiro denken . Van harte beterschap Gaston , Een sleutelbeenbreuk heeft zijn tijd nodig maar ik denk dat je in goede handen bent wat medische zorg betreft.

 

+5/-0

Mooi Gezegd Romaba .., in de plaats van al dat negatief gezeur hier op ONZE eigen spelers.

Een ieder zou het als een compliment moeten zien als er door interesse van andere clubs aandacht is voor onze spelers.

Nu loopt een ieder hem af te zeiken maar toen ie tegen Ajax scoorde waren ze wel happy met hem.

Dit bericht is gewijzigd op 11 augustus 2019, 15:44:58 door een mod.

 

+3/-0

We kunnen wel veel kritiek hebben op De Jong en Van Bommel, maar er zit ook wel heel erg veel tegen bij PSV. :nee

15 Miljoen die je misloopt.

 

+2/-2

Ja, maar niet zozeer door de blessure.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

PSV kan in de winter een flinke som geld verdienen aan Gaston Pereiro. Het Engelse Wolverhampton Wanderers zou hem namelijk willen overnemen van de Eindhovenaren. Dit weten diverse Britse media te melden.
Wolverhampton werd afgelopen zomer al gelinkt aan Pereiro. Er werd zelfs gespeculeerd over een miljoenenbod, maar uiteindelijk bleef de aanvallende middenvelder in Eindhoven. Zijn verbintenis loopt na dit seizoen echter af en vooralsnog is er geen akkoord bereikt over een langer verblijf. Een transfervrije status lonkt dus.

Volgens media in Engeland is het goed mogelijk dat de ‘Wolves’ een nieuwe poging gaan wagen in januari. De club staat met zeven punten uit zeven duels keurig in de middenmoot van de Premier League, maar kan een kwaliteitsimpuls goed gebruiken om zich te handhaven. Pereiro zou in beeld zijn als kandidaat.

De Uruguayaan kwam dit seizoen door blessureleed nog nauwelijks in actie voor PSV. Gezien de prestaties is het maar de vraag of hij na zijn terugkeer veel aan spelen toe gaat komen, waardoor een wintertransfer ook voor hem wellicht een ideaal scenario is. Dat zou PSV ook nog een transfersom opleveren.Zou prachtig nieuws zijn. Als je hier nog +5 mil voor kan krijgen in januari dan ben je spekkoper.

Hij is overigens alweer twee weken in (individuele) training, dus ik verwacht 'm na de interlandperiode weer op de bank. Basis zal niet meer gaan gebeuren, maar toch weer een extra wapen voor op de bank. Mitroglu, Doan, Gakpo, Pereiro, Ibi en Thomas op de bank, wat een luxe..

 

+1/-0

Ja fijn om keuzes te hebben als trainer zijnde, maar als hij niet gebruikt wordt (en dat is logisch met Malen BergwijnDoan Ihattaren Bruma Mitrogoal en Gakpo voor hem) dan kan ik me niet voorstellen dat hij in de winter iets waard is met een aflopend contract. Dan kan Wolves hem net zo goed alvast signen voor de zomer en nog een half jaar in Eindhoven laten verpieteren.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 02 oktober 2019 om 11:37:

Ja fijn om keuzes te hebben als trainer zijnde, maar als hij niet gebruikt wordt (en dat is logisch met Malen BergwijnDoan Ihattaren Bruma Mitrogoal en Gakpo voor hem) dan kan ik me niet voorstellen dat hij in de winter iets waard is met een aflopend contract. Dan kan Wolves hem net zo goed alvast signen voor de zomer en nog een half jaar in Eindhoven laten verpieteren.Mwah, een bedrag van 5 miljoen is peanuts voor elke PL-club. Een jaar niet spelen is funest voor de ontwikkeling van Pereiro. Beter om hem in januari al vast te leggen zodat die alvast kan wennen aan de PL.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 02 oktober 2019 om 11:37:

Ja fijn om keuzes te hebben als trainer zijnde, maar als hij niet gebruikt wordt (en dat is logisch met Malen BergwijnDoan Ihattaren Bruma Mitrogoal en Gakpo voor hem) dan kan ik me niet voorstellen dat hij in de winter iets waard is met een aflopend contract. Dan kan Wolves hem net zo goed alvast signen voor de zomer en nog een half jaar in Eindhoven laten verpieteren.Dan zijn ze gedegradeerd en is de interesse van beide kanten weg.

 

+1/-0

Nou gedegradeerd is wel een beetje overdreven. Wolves gaan er normaal altijd wel inblijven dit jaar.

Laten we kaarsjes branden dat hij nog 5 miljoen oplevert, wat een ongelooflijke ontwikkeling na de Pereiro-gate bij het aankopen en alle toppers die hij heeft beslist voor ons en een mislukte transfer naar Spartak voor de hoofdprijs.

 

+1/-0

Dat laatste is bijzonder ongelukkig verlopen. Gelukkig kan PSV zo'n tegenvaller vandaag de dag hebben en staan we niet met de rug tegen de muur. Per saldo heeft Pereiro natuurlijk prachtige momenten gehad de afgelopen jaren en ons vermaakt. Dat hij er nu naast staat is op kwaliteit en dat maakt dat je in de winter heel blij moet zijn met alles wat je nog voor hem krijgt. Daarna is hij van de loonlijst af. Er staat genoeg achter hem momenteel om hem niet nodig te hebben. IJs en weder dienende... :)

 

+1/-0

PSV, Philips Sociale Voetbalclub


Ondertussen spelen er ook anderen op zijn positie, ook niet onverdienstelijk. Het is niet zo dat hij de onmisbare schakel is.
Bovendien kon hij voor een mooie bedrag nog vertrekken, wat hij (of zijn zaakwaarnemer) weigerde.
Dus voor de winterstop lekker meetrainen en bij wedstrijden op de tribune. En misschien dat we er dan nog wat geld voor kunnen krijgen.

Ik ben alleen bang dat hij transfervrij de deur uitloopt eind vd seizoen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Apollo schreef op 09 oktober 2019 om 09:59:

PSV, Philips Sociale Voetbalclub


Je bedoelt dit waarschijnlijk spottend. Ik denk dat PSV dit goed doet. Natuurlijk kan je een speler onder druk zetten door hem niet te laten spelen, maar is dat moreel verantwoord? Ik vind eigenlijk van niet. Het systeem is nu eenmaal dat spelers na afloop van hun contract transfervrij kunnen vertrekken. Het is aan de club om het zo te spelen dat dat niet al te vaak gebeurt. Maar het is wel iets wat van tijd tot tijd gebeurt en waarbij je de welwillendheid van de speler en diens zaakwaarnemer nodig hebt om het te voorkomen. Soms is die er niet of lukt het om een andere reden niet. In Amsterdam gaan ze hier veel meer rigide mee om en ik denk dat dat op langere termijn de club schaadt. Dat conflictmodel past niet bij PSV en ik denk dat veel spelers er ook zo over denken.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

FlitsPhirips schreef op 09 oktober 2019 om 10:32:

open/sluit de onderstaande quote:

Apollo schreef op 09 oktober 2019 om 09:59:

PSV, Philips Sociale Voetbalclub


Je bedoelt dit waarschijnlijk spottend. Ik denk dat PSV dit goed doet. Natuurlijk kan je een speler onder druk zetten door hem niet te laten spelen, maar is dat moreel verantwoord? Ik vind eigenlijk van niet. Het systeem is nu eenmaal dat spelers na afloop van hun contract transfervrij kunnen vertrekken. Het is aan de club om het zo te spelen dat dat niet al te vaak gebeurt. Maar het is wel iets wat van tijd tot tijd gebeurt en waarbij je de welwillendheid van de speler en diens zaakwaarnemer nodig hebt om het te voorkomen. Soms is die er niet of lukt het om een andere reden niet. In Amsterdam gaan ze hier veel meer rigide mee om en ik denk dat dat op langere termijn de club schaadt. Dat conflictmodel past niet bij PSV en ik denk dat veel spelers er ook zo over denken.Kan me hier wel in vinden. Als John de Jong voor de camera zou verschijnen zoals die TD van Feyenoord, Troost, dan zou ik de ogen uit m'n kop schamen:

open/sluit de onderstaande quote:

Ik laat me niet in de maling nemen door Tapia. Hij moet gewoon meewerken aan een transfer, anders gaan we kijken of er andere mogelijkheden zijn. We laten bij Feyenoord geen spelers transfervrij vertrekken, alleen zij die iets voor de club hebben betekend, zoals Karim El Ahmadi en Brad Jones.'Net zoals een club rechten en plichten heeft, zo heeft een voetballer dat ook. Hoe spijtig het ook is, als Pereiro/Casal niet wil verlengen of vertrekken, dan is dat z'n goed recht. Bovendien hebben we 't hier niet over een of andere koekenbakker. Pereiro heeft de (erg) hoge verwachtingen wellicht niet waar kunnen maken, maar met z'n belangrijke goals in topduels en een redelijk moyenne voor een nummer 10 (elke twee wedstrijden betrokken bij een goal) verdient die het niet om bijna een seizoen lang op een bijveldje te trainen.

 

+1/-0

Eigenlijk is het juist voor de buhne gecommuniceeerd dat het geen invloed heeft, Van Bommel gaat hem toch nauwelijks gebruiken met de riante keuzes voorin met stuk voor stuk spelers die hun defensieve taken doen en ook beslissend kunnen zijn.

Eigenlijk zegt de Jong gewoon, we stoppen met moeite erin stoppen, hij is volgend jaar weg en als hij deze zomer kan/wil dan eerder tegen een kleine vergoeding.

Hij heeft overigens zijn aankoopbedrag dik terugverdiend met resultaten en belangrijke goals. Jammer, want er zat nog veel meer in.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

FlitsPhirips schreef op 09 oktober 2019 om 10:32:

open/sluit de onderstaande quote:

Apollo schreef op 09 oktober 2019 om 09:59:

PSV, Philips Sociale Voetbalclub


Je bedoelt dit waarschijnlijk spottend. Ik denk dat PSV dit goed doet. Natuurlijk kan je een speler onder druk zetten door hem niet te laten spelen, maar is dat moreel verantwoord? Ik vind eigenlijk van niet. Het systeem is nu eenmaal dat spelers na afloop van hun contract transfervrij kunnen vertrekken. Het is aan de club om het zo te spelen dat dat niet al te vaak gebeurt. Maar het is wel iets wat van tijd tot tijd gebeurt en waarbij je de welwillendheid van de speler en diens zaakwaarnemer nodig hebt om het te voorkomen. Soms is die er niet of lukt het om een andere reden niet. In Amsterdam gaan ze hier veel meer rigide mee om en ik denk dat dat op langere termijn de club schaadt. Dat conflictmodel past niet bij PSV en ik denk dat veel spelers er ook zo over denken.Moreel verantwoord? Hij betaald toch geen contributie??

Je moet hem hetzelfde behandelen als andere spelers. Dat is letterlijk het enige waar hij recht op heeft. Verder moet meneer lekker op de bank blijven zitten. Alleen nog gebruiken als het echt niet anders kan.

Het staat Pereiro vrij om afscheid te nemen van PSV. MAar de club moet ook door en als ze nadenken dan doen ze dat met spelers die hier voor het merendeel volgend jaar ook zullen spelen.

Mocht er rond februari weer een griepgolf uitbreken dan is er misschien ruimte om hem nog eens te zien spelen?

Kan hij alvast nadenken of je veel tekengeld krijgt bij Belenenses.

 

+1/-0

Geen onnodig energie meer in steken. Casal heeft hem in zijn zak en zal zijn cliënt nooit laten bij tekenen.

 

+1/-0

Ik lees hier precies wat ik ook bedoel:

PSV is Pereiro niets verplicht, andersom ook niet. Contract is contract en Pereiro krijgt ook gewoon betaald. Hij mag trainen, vd faciliteiten gebruik maken enz. Maar PSV is niet verplicht hem op te stellen.

Alleen hebben we hem op dit moment niet nodig, omdat er op zijn positie anderen voorhanden zijn.
PSV hoeft hem ook niet publiekelijk af te branden, zoals bij Tapia is gebeurd.

Pereiro heeft ook zeker waarde gehad en ik zie hem ook niet als profiteur, maar PSV is geen filantropische instelling.
Een win-win situatie was mogelijk, maar is helaas door kamp Pereiro afgeschoten.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

PSV Forum » Historie » Gastón Pereiro