Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Wie moet de strafschoppen nemen?

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Vervelend dat ook Gakpo afgelopen donderdag een belangrijke penalty miste. Ik vond zijn penalty niet geweldig, maar ook niet heel slecht ingeschoten. Hij was hard en laag over de grond, alleen niet ver genoeg naar de hoek. Die keeper moest nog wel knap met zijn hand naar beneden om de bal te stoppen. Of Madueke een goeie penaltynemer is, durf ik ook te betwijfelen. Als je ziet hoe ongecontroleerd hij in de eerste helft tegen Kopenhagen een vrij makkelijke kans naast ramde, betwijfel ik of hij in staat is een zuivere penalty te nemen.

Ik denk dat jongens als Veerman, Götze en Doan uitstekend in staat zijn om een penalty te nemen. Boscagli misschien ook wel. Max heeft een paar prima penalties genomen voor PSV, maar zit het hele seizoen al in een grote vormcrisis. Zahavi neemt vooral slechte penalties, die zou ik ze nooit meer laten nemen.

 

+1/-0

Luuk neemt ze natuurlijk vrijwel altijd matig, dat ziet iedereen, maar het is een penalty dus ze gaan er vaak in. Echt ongelooflijk dat hij ze nog neemt, er zijn er vast wel bij die ze wel hoog en hard in de hoek kunnen schieten. En als hij echt hard is hoeft ie niet eens hoog.

 

+2/-0

Ondanks dat Luuk voor mijn gevoel dit jaar veel penalties heeft gescoord, vind ik hem geen goede penalynemer. Hij gaat er altijd vanuit dat de keeper door zijn schijnbeweging de verkeerde kant opgaat zodat hij de bal zonder risico in de andere hoek schuift. Ik denk als je lang genoeg wacht bij Luuk zijn penalty dat je een grote kans hebt dat je 'm stopt.

Ik denk dat De Jong ze nog wel blijft nemen maar ik zou zelf Bakayoko eens proberen. Denk dat hij wel een harde, zuivere trap heeft. Weet alleen niet of hij de bijbehorende druk aan kan. Anders Veerman.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Wie moet de strafschoppen nemen?