Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Het positieve topic

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

De zakelijke 80+ min. overwinningen onder leiding van Marco zijn weer terug! :B

We pakken gewoon de schaal mannen, de laatste wedstrijd van het seizoen spelen we overigens uit bij PEC ;)

 

+3/-0

In ieder geval gingen we er niet zo slap vanaf bij Benfica als Barca.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Albert Trestena schreef op 29 september 2021 om 22:51:

In ieder geval gingen we er niet zo slap vanaf bij Benfica als Barca.Inderdaad - lastig ploegje, dat Benfica. ;)

Ik denk wel dat PSV net de zwaarst mogelijk loting had voor de CL playoff, dat toont dit ook wel aan. Tweede achter Bayern in de poule met nu ineens een reele kans om te overwinteren.

 

+1/-0

Ik zat gisteren weer klaar voor tien minuutjes PSV bashen bij Voetbal inside. Maar tot mijn stomme verbazing waren ze vrij positief. Alleen Drommel krijgt weinig steun van die snor. Maar de heren waren het er wel over eens dat PSV hu eigenlijk in de CL hoorde te spelen ipv Benfica. En dat we tegen tegen WII toch echt verdienden te winnen. Het moet niet positiever worden😊

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Hendrikus schreef op 02 oktober 2021 om 19:42:

Ik zat gisteren weer klaar voor tien minuutjes PSV bashen bij Voetbal inside. Maar tot mijn stomme verbazing waren ze vrij positief. Alleen Drommel krijgt weinig steun van die snor. Maar de heren waren het er wel over eens dat PSV hu eigenlijk in de CL hoorde te spelen ipv Benfica. En dat we tegen tegen WII toch echt verdienden te winnen. Het moet niet positiever worden😊En dat over Drommel sloeg nog steeds nergens op, want diezelfde opmerkingen hadden ze ook kunnen maken over Bijlow bij de tegengoal van Feyenoord. Die was bijna identiek aan die PSV tegenkreeg.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Koen073 schreef op 02 oktober 2021 om 20:23:

open/sluit de onderstaande quote:

Hendrikus schreef op 02 oktober 2021 om 19:42:

Ik zat gisteren weer klaar voor tien minuutjes PSV bashen bij Voetbal inside. Maar tot mijn stomme verbazing waren ze vrij positief. Alleen Drommel krijgt weinig steun van die snor. Maar de heren waren het er wel over eens dat PSV hu eigenlijk in de CL hoorde te spelen ipv Benfica. En dat we tegen tegen WII toch echt verdienden te winnen. Het moet niet positiever worden😊En dat over Drommel sloeg nog steeds nergens op, want diezelfde opmerkingen hadden ze ook kunnen maken over Bijlow bij de tegengoal van Feyenoord. Die was bijna identiek aan die PSV tegenkreeg.Klopt en bij Bijlow stond er maar één vrij om in te koppen, bij Joel stonden er drie op rij klaar om te koppen. Zorgelijk trouwens hoe DAT in hemelsnaam kan gebeuren?

 

+1/-0

Hoe vaak de afgelopen jaren, konden we eerste komen te staan, maar verprutsten we het? Na een teleurstellende Europese wedstrijd, uit bij angstgegner NEC, na puntverlies van Ajax en Feyenoord stonden alle seinen op rood, maar hebben onze jongens toch een knappe zege binnengehaald, en dat nog wel na een achterstand. Dit is de trendbreuk richting de gouden tijden. En dan spelen volgend weekend onze concurrenten nog tegen elkaar ook!

 

+1/-0

Klopt hoor. PSV staat bovenaan. En met de nummers twee en drie komend weekend tegen elkaar kan er goede zaken worden gedaan.

 

+1/-0

Thijs Slegers back in town (ED). Goed nieuws!

 

+3/-0

forumillustratie

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Het positieve topic