Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Het positieve topic

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

Op het oude forum hadden we een topic waar vooral de positieve kant werd benaderd naast al het negatieve wat de meeste mensen bezig houdt. Ik denk dat het geen overbodige luxe is om weer een dergelijk topic op te tuigen dus ik doe alvast een aanzet :)

Hopelijk wordt dit topic niet gebruikt voor sarcasme/cynisme.

* Met Bergwijn, Malen, Gakpo en Ihattaren laten we in ieder geval zien dat we goede spelers uit de jeugdopleiding kunnen laten doorstromen. Zelfs in sommige gevallen betere spelers dan op de markt voor ons beschikbaar zijn. Hopelijk kunnen we dit over een paar jaar ook zeggen mbt verdedigende talenten.

* Met een bijna verloren seizoen en spelers die niet hun optimale niveau halen zorgt er ook voor dat voor het grootste gedeelte van de selectie geen lange zomer dreigt. Er zullen weinig van de bepalende spelers later hoeven instromen vanwege verplichtingen met hun nationale ploeg. Een betere voorbereiding is dat realistisch.

* Bij het vroegtijdig vinden van een technische staf is de voorbereidingstijd voor een nieuwe coach ook groot zodat hij ook in samenwerking met de technisch manager kan werken aan een nieuwe selectie die over de breedte van alle aspecten in balans is.

* We zullen niet net als Ajax een volle bankrekening hebben, maar er moet toch financieel ook wel iets mogelijk zijn. Dat zorgt ervoor dat we kunnen kopen zonder dat we eerst hoeven te verkopen. Met onze grootste talenten hebben we wel veel waarde op het veld staan.

* De behoeftes in de selectie zijn in ieder geval kraakhelder. Daar kan de scouting al geruime tijd mee aan de gang.

 

+2/-1

Wat ik zelf in ieder geval heel erg positief vind is de bezetting van de uitvakken. Al anderhalf jaar iedere binnenlandse wedstrijd stijf uitverkocht. Al zorgt het er wel voor dat ik regelmatig noodgedwongen thuis moet blijven, omdat de interesse vele malen groter is dan het aantal beschikbare kaarten :D

 

+1/-1

OK, mijn poging zonder sarcasme

* Doorselecteren was nog nooit zo eenvoudig.

* We hebben een aantal grote talenten, die nog voldoende verbeterpotentieel hebben voordat ze voor grote clubs interessant zijn (dat geldt zeker ook voor Bergwijn, Malen c.s.) en die we voorlopig hier nog wel zullen zien

* We hebben eigenlijk best wel een goede bezetting op de posities Keeper, vleugelspelers en aanvallende middenvelder

* de uitgeleende spelers (Obispo, Mauro) doen het boven verwachting

 

+1/-1

Guus is weer thuus :cool :cool

 

+1/-1

Veel warmte tussen de fans en spelers na de wedstrijd tegen GVVV, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje, ik vond het wel mooi.

 

+1/-1

Uiteraard zijn de resultaten op dit moment niet fantastisch. Toch ben ik van mening dat je met deze selectie en voldoende vertrouwen in de ploeg mee kan doen om het kampioenschap. Helaas is dat verloren gegaan in de afgelopen twee maanden. Daarom is het nu zaak om alles weer op de rit te krijgen en vooral vertrouwen in de ploeg.

Met dat vertrouwen kun je weer lekker vooruit gaan verdedigen en het veld klein houden. Daarnaast zullen de mindere broeders dan ook weer gewoon 'oké' zijn (kijk naar een Veltman bij Ajax) en kunnen de toppers weer excelleren. D

Daarnaast is het denk ik wel zaak dat er een natuurlijke leider in het veld komt te staan als verlengstuk van de trainer. Mooi taak voor John de Jong om deze aan te trekken.

 

+1/-1

Het meest positieve van 2019.....slechter gaat niet.

 

+3/-0

Het hele jaar ongeslagen in de beker!

 

+3/-0

Met (en dankzij) Guus zijn we binnenkort weer top.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

VHTLsaw schreef op 20 december 2019 om 19:40:

Met (en dankzij) Guus zijn we binnenkort weer top.Maar we hebben geen geld meer.
De waarde is ihattaren,bergwijn en hopelijk straks weer malen.

 

+2/-2

open/sluit de onderstaande quote:

Gladbach/Psvfan schreef op 20 december 2019 om 19:42:

open/sluit de onderstaande quote:

VHTLsaw schreef op 20 december 2019 om 19:40:

Met (en dankzij) Guus zijn we binnenkort weer top.Maar we hebben geen geld meer.
De waarde is ihattaren,bergwijn en hopelijk straks weer malen.U bent af! Dit is het positieve topic.

Er is nog wel wat geld om nog wat te proberen.

 

+2/-1

* Lekker met 2x positief resultaat ontstressen met family & friends bij het kerstdiner. Resetknop induwen en vanaf 4 januari de blik op plek 2 en een hele ambitieuze road to the final in de Kuip via de Kuip.

* Bruma heeft nu 5 goals en 4 assists, en doordat het vooral halve wedstrijden en korte invalbeurten waren is hij iedere 150 minuten betrokken bij een doelpunt als doelpuntenmaker of assist.

* Ihattaren in zijn break out seizoen al 9 doelpunten en 9 assists, op zijn leeftijd is toch wel heel speciaal.

 

+1/-0

-we winnen nu al zo makkelijk van PEC, terwijl we Guti, Malen, Dumfries, Thomas, Lammers, Van Osch, Sadilek en Mitroglu missen! Kun je nagaan hoe goed alles wordt als iedereen fit is
-vorig jaar kwam de grote ommekeer in de winterstop, dat kan nu ook.
-zonder Bizot is AZ niets. Die tweede plaats komt weer dichterbij

Dit bericht is gewijzigd op 23 december 2019, 20:02:35.

 

+1/-0

PSV al 2 wedstrijden ongeslagen en dit jaar geen Kerst met de schoonfamilie!

 

+2/-0

Haha, nice.

Denk dat er alle reden is om positief te zijn. Pijnen zijn gevoeld en het is PSV eigen om na een tijd van tegenslag op te krabbelen en sterker terug te komen. Komend halfjaar moet er een worden van belofte, waarbij met een beetje mazzel nog een bekerprijs en een tweede plek kan worden gevierd (wat kijkend naar de huidige situatie echt heel knap zou zijn). Spelers leren elkaar kennen en zijn door een dal gegaan, wat met de 2-6 tegen Vitesse ook een voorbode voor succes bleek. Er is talent zat, Mo wordt de beste speler van de competitie en we hebben nog genoeg cashcows om voorlopig geen zorgen te hebben. Daarnaast heeft ieder nadeel een voordeel, want Malen zal vast niet weggekocht worden en volgend jaar zich naar de topscorerstitel schieten voor ons PSV.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Albert Trestena schreef op 23 december 2019 om 19:57:

Die tweede plaats komt weer dichterbijEn dus ook de eerste plaats. Want er zit maar drie punten tussen plek twee en plek eén. ;)

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Albert Trestena schreef op 23 december 2019 om 19:57:

Die tweede plaats komt weer dichterbij


7 punten. Dat is inderdaad best wel te overbruggen. We spelen 21 april uit bij AZ. Wie weet kunnen we ze dan wel weer bijhalen. In elk geval zal er revanche genomen moeten worden op de 0-4 thuisnederlaag, al werd dat ook deels veroorzaakt door die ongelukkige rode kaart van Thomas. AZ weet inmiddels ook hoe dat werkt, met een vrij snelle rode kaart.

 

+1/-0

Het glas is halfvol: PSV maakt nog steeds een redelijke kans om dit jaar niet te degraderen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Het positieve topic