Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Shirts 2020/2021

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

Denk dat psv een vergissing heeft gemaakt. Het derde tenue (zwart) wordt gebruikt als uitshirt en het uitshirt wordt blijkbaar in de uitwedstrijden niet gebruikt? Ik had het derde tenue pas in de EL wedstrijden verwacht.

 

+1/-0

We hebben gewoon 3 tenues waarbij je zoveel mogelijk in het rood wit speelt en daarna kijk je wat de tegenstander heeft, niet of je in Europa speelt of in de Eredivisie of de beker. Als we tegen Emmen uit hadden gespeeld hadden we ongetwijfeld het blauw aangehad. Uit bij Heerenveen het zwart en uit bij Fortuna het rood wit.

 

+1/-0

PSV speelt toch echt normaal de uitwedstrijden in het uittenue en enkel in het derde tenue wanneer er niet genoeg contrast is. Afgelopen jaren was het derde tenue gepresenteerd als Europa-cup tenue, maar door de vroege uitschakelingen werd het later toch af en toe gebruikt in een uitwedstrijd.. Tegen jong ajax en groningen had gewoon in het blauwe uit-tenue worden gespeeld. Dat psv in het thuis-tenue een uitwedstrijd speelt komt eigenlijk nooit voor, hoewel het volgens mij wel een keer gebeurt toen er nog geen drie tenues waren.

 

+1/-0

PSV speelde volgens mij vorig seizoen uit tegen VVV (ik kan me vergissen) gewoon nog in het thuis tenue.

 

+1/-0

Misschien vond de scheidsrechter het zwarte shirt van psv (uittenue) en de zwarte broek van vvv te verwarrend.

 

+1/-0

He het even terug gezocht, het was tegen Vitesse: https://psv.supporters.nl/wedstrijden/verslag/827/Vitesse-PSV-23-2-2020link

 

+1/-0

Hoe vallen de nieuwe PUMA shirts? En dan vooral qua lengte? Ik ben zelf 1,90m en ik twijfel tussen L en XL.

Er is nu ook een leuke 30% korting op de uit shirts!

 

+1/-0

Ik ben ook 190, met normaal postuur en vond die L wel wat aan de korte kant. Maar XL zou voor mij weer te wijd kunnen zijn.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Shirts 2020/2021