Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Labyad terughalen

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Het is een gevoelig onderwerp, maar is het zo gek Labyad terug te halen naar Eindhoven? Hij kent de opleiding, de club, hij kan voorin spelen en op het middenveld, je maakt je concurrent zwakker en je krijgt er een speler bij die 300% gemotiveerd is.

 

+1/-9

Moedig dat je het durft op te brengen ;)

Maar nee, nee echt niet, mag nooit meer ons mooie shirt aantrekken ook al maakt hij er 40 in 1 seizoen.

 

+7/-0

Volgens mij maak je onze concurrent dan juist sterker. Dat soort types in je selectie heb je niets aan. Bovendien te weinig kwaliteit en door de meeste supporters volledig uitgekotst en terecht!

 

+4/-0

Nooit meer.

 

+2/-0

Wel een grappige topic. Kan er wel om lachen.

 

+1/-0

Afgezien van het feit dat 100% het maximum is, waarop baseer je dat hij zo gemotiveerd zal zijn? En gemotiveerd voor wat? Om z'n kont tegen de krib te gooien wellicht?

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

dastochschitterendpsv schreef op 27 augustus 2019 om 15:06:

Het is een gevoelig onderwerp, maar is het zo gek Labyad terug te halen naar Eindhoven? Hij kent de opleiding, de club, hij kan voorin spelen en op het middenveld, je maakt je concurrent zwakker en je krijgt er een speler bij die 300% gemotiveerd is.Belachelijk topic natuurlijk. Die rat gaat nooit meer komen :kwaad

 

+2/-0

Bazoer dan maar...

 

+1/-0

Even denken... Uhm... NEE

 

+2/-0

We kunnen het maar weer gehad hebben: Bakkali, anyone?

Nee?

Case closed.

 

+1/-0

Aissati please!

 

+1/-0

Wat te denken van good old Peter Hoekstra.

 

+1/-0

Een typisch geval van te groot voor een servet en te klein voor een tafellaken.

Dan heb ik het nog niet eens over de manier waarop hij weggegaan is en de dingen die hij daarna over Ajax heeft gezegd. Het blijf een vervelend ventje die niet vies is van provocerende teksten: "Ajax is de grootste en mooiste club". Nee, voor geen goud wil ik dat mannetje ooit nog terugzien in een psv shirt.

 

+2/-0

Sommige spelers moet je als PSV gewoon niet willen halen. Natuurlijk heeft die jongen het ergens wel in zich, maar met zoveel tegenstand vanuit het publiek krijg je nooit een prettige sfeer rondom zijn persoon bij de club. En daar heeft hij het zelf natuurlijk wel een beetje naar gemaakt.

 

+1/-0

Hij was vandaag weer even terug in Eindhoven, dat was lang genoeg. :)

 

+1/-0

Serieus, als ze die terug zouden halen dan rij ik de Jong hoogstpersoonlijk van de weg. Dit is echt het allerallerallerslechtste idee ooit.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Fox schreef op 23 september 2019 om 23:25:

Serieus, als ze die terug zouden halen dan rij ik de Jong hoogstpersoonlijk van de weg. Dit is echt het allerallerallerslechtste idee ooit.Ik kan me ook niet voorstellen dat zijn naam is voorbijgekomen als mogelijke versterking voor PSV. Zou de meeste domme aankoop/terugkoop ooit zijn geweest!

 

+1/-0

Ik wil mijn gelijk niet halen, maar echt slecht is Labyad niet ;)

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

dastochschitterendpsv schreef op 25 augustus 2020 om 11:23:

Ik wil mijn gelijk niet halen, maar echt slecht is Labyad niet ;)Hij is ook niet slecht, maar tot nu toe laat hij het alleen in oefenpotjes zien en kwam er afgelopen seizoen voor zijn blessure vooral als invaller aan te pas. Ik denk ook niet dat de supporters hier moeite met hem hebben vanwege zijn kwaliteit, maar vanwege de manier waarop hij zijn vertrek geforceerd heeft.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Labyad terughalen