Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Wat is de oplossing om psv verder te helpen.

Deze normale topic is open en bestaat uit 11 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Alderweireld vind ik een matige verdediger met te weinig snelheid voor het spelletje wat PSV wil gaan spelen.
Die jongen van Volendam schijnt een talent te zijn. Probeer die dan maar. Obispu is er natuurlijk ook nog.
Schuurs komt steeds minder aan spelen toe bij Ajax. Zou ik ook wel bij PSV willen zien. Is welllicht vloeken in de kerk, maar ik denk dat die jongen beter bij PSV past. Met een Propper op het middenveld heb je ook meer voetballend vermogen/ ervaring op het middenveld.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

De Tsaar schreef op 25 februari 2021 om 09:30:

Alderweireld vind ik een matige verdediger met te weinig snelheid voor het spelletje wat PSV wil gaan spelen.
Die jongen van Volendam schijnt een talent te zijn. Probeer die dan maar. Obispu is er natuurlijk ook nog.
Schuurs komt steeds minder aan spelen toe bij Ajax. Zou ik ook wel bij PSV willen zien. Is welllicht vloeken in de kerk, maar ik denk dat die jongen beter bij PSV past. Met een Propper op het middenveld heb je ook meer voetballend vermogen/ ervaring op het middenveld.Dat Alderweireld snelheid tekort komt dat ben ik met je eens. Vd Ven (Volendam)/Obispo zijn beide talenten, maar niet goed genoeg om in de basis van PSV te staan. We spelen nu al met 2 jonge gasten centraal achterin, die voor het eerst een seizoen vol gaan maken, Teze (21 jaar) en Boscagli (23 jaar) en hebben beide niet de ervaring die wordt verwacht voor een kampioenschap. Vd Ven en Obispo gaan dit ook niet brengen. Heel het blok van 4 bestaat uit spelers tussen de 21 en 24 jaar, met Rosario als oudste... We zullen ons moeten richten op CVs die buiten de boot vallen bij een topclub, maar normaal wel mee gaan met hun land naar het EK/WK. Zodra hun niet spelen bij die topclub worden hun kansen op het EK/WK ook minder, en zij zullen graag willen gaan spelen om mee te kunnen gaan. Eerder gaf ik aan, dat ik Rudiger van Chelsea graag hier zou zien. Speelt nu wel weer wat meer, maar lijkt toch niet altijd zeker van een basisplaats, heeft de ervaring bij een topclub, in Europa en is Duits wat een voordeel kan zijn.

 

+1/-0

Als je een "vergeten" Nederlander uit het buitenland terug haalt dan zie ik meer in Jeffrey Gouweleeuw dan in Wesley Hoedt.

 

+1/-0

In de categorie "vergeten" Nederlanders, waarbij ik veel mensen ook tegen de haren in zal strijken: ik zou Strootman wel op de plek van Rosario willen zien. Veel ervaring en de juiste mentaliteit - met name dat hij er een teringhekel aan heeft om te verliezen is toch echt een eigenschap die dit elftal goed zou kunnen doen. Heeft daarnaast toch ook een aardige pass/schot in de benen. Maakte hier in 88 wedtrijden toch nog 14 goals en 28 assists. Prima voor een controlerende middenvelder.
Enige nadeel is dat hij inmiddels 31 is, dus geen idee hoe lang hij voll-gass kan gaan.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 25 februari 2021 om 12:36:

In de categorie "vergeten" Nederlanders, waarbij ik veel mensen ook tegen de haren in zal strijken: ik zou Strootman wel op de plek van Rosario willen zien. Veel ervaring en de juiste mentaliteit - met name dat hij er een teringhekel aan heeft om te verliezen is toch echt een eigenschap die dit elftal goed zou kunnen doen. Heeft daarnaast toch ook een aardige pass/schot in de benen. Maakte hier in 88 wedtrijden toch nog 14 goals en 28 assists. Prima voor een controlerende middenvelder.
Enige nadeel is dat hij inmiddels 31 is, dus geen idee hoe lang hij voll-gass kan gaan.Dan strijk je maar wat mensen tegen de haren in. Geen probleem wat mij betreft.

Ik heb geen flauw idee hoe Kevin Strootman er fysiek voor staat.
Wel weet ik dat gemotiveerd terugkerende middenvelders - Cocu, van Bommel en Ji Sung Park - steeds een meerwaarde voor het team vormden.

En ik ben het volledig met je eens dat we spelers die een gruwelijke hekel hebben aan verliezen (een dergelijke coach hebben we gelukkig al ;) )broodnodig hebben in onze selectie waar winnaarsmentaliteit slechts bij een paar spelers in de genen zit.


Dus is je suggestie zeker zo gek nog niet.

 

+1/-0

Ik denk ook dat PSV op dit moment veel meer heeft aan voetballers van het kaliber Alderweireld, Strootman dan aan jonge talenten zoals Van de Ven. We hebben spelers nodig waarbij we blij moeten zijn dat ze bij ons willen voetballen, in plaats van spelers die blij zijn dat PSV ze wil (categorie Gouweleeuw, Hoedt). De vraag is alleen altijd hoe fit en gemotiveerd de "oudere garde" nog is. Laten we svp niet meer beginnen aan de categorie Van de Meyde, Kluivert, Siem de Jong en Mitroglou.

Als ik Frico op de vorige pagina zie schrijven dat je met

RB: Teze, Sambo
CVr: Alderweireld/Kim, aankoop jonge verdediger
CVl:Boscagli, Obispo
LB: Max, Oppegård

een brede en uitgebalanceerde verdediging hebt, dan springen de tranen me in de ogen.

In feite lever je op deze manier Dumfries in voor Alderweireld en koop je nog een jonge verdediger die dan in plaats komt van Viergever en Baumgartl.

Met Obispo, Oppegard, Sambo en die nieuwe speler heb je dan wéér 4 spelers die geen noemenswaardige ervaring hebben. Met daarvoor Boscagli en Teze, ook nog jong. En Alderweireld en Max.

Het lijkt mij prima om volgend jaar met Teze als 1e keus op de backpositie te starten als je een speler van het kaliber Alderweireld kan halen. Maar daarnaast moet je investeren in kwaliteit en niet alleen in jeugd. Obispo heeft zijn contract verlengd, dus ik zou die Van de Ven alleen halen als hij écht heel veelbelovend is. Perr Schuurs zou ik zeker graag bij PSV zien. Sterke verdediger, zou zeker een leider van de PSV-defensie kunnen zijn. Ik zag bij Groningen tegen Feyenoord gisteren die linksback, Gudmundsson, 2x een actie maken waarbij ik echt onder de indruk was. Ken hem verder niet zo goed, maar het is een speler van 21 en die zou ik op dit moment eerder als back-up willen gebruiken dan Oppegard. In ieder geval moet PSV 3 basiswaardige CV's hebben, en dit jaar hebben ze er eigenlijk maar 2. Er moet dus meer geïnvesteerd worden.

Ik zou dus meer denken aan een rijtje: Teze - Sambo - Alderweireld - Schuurs - Boscagli - Obsipo - Max - Gudmundsson (waarbij die laatste naam gewoon een voorbeeld is, maar zeg maar een talentvolle speler die fysiek en mentaal al iets verder is dan Oppegard). En dan zou je eigenlijk ook nog een noodverband op rechtsback moeten hebben voor als Teze langere tijd afwezig is.

 

+1/-0

Ik zou Schuurs wel willen ruilen tegen Ihattaren met gesloten beurs, maar daar zal Ajax niet voor te porren zijn. Voor de rest zou ik het buiten NL zoeken. We kunnen ons wellicht onderscheiden de komende jaren door niet te proberen iets beter te doen Ajax maar door juist iets anders te doen. Ik vind de aankopen van Rodriguez (huur) en Max wel een goed uitgangspunt. We hebben voldoende jeugd maar die jongens moeten ook aan de hand genomen worden.

Teze heeft me als CV wel echt overtuigd in dit systeem. Als je a la Cocu defensief gaat wisselen als je voor staat en de tegenstander gaat pompen en verzuipen dan heb ik daar wel mijn bedenkingen bij maar daar is Boscagli weer beter in. Dus er moet wel een hele goede CV beschikbaar zijn om Teze naar de rechtsback positie op te schuiven.

We zijn toch afhankelijk wie onze overbodige spelers wil kopen tegen welke prijs op welke moment, dus al die bespiegelingen gaan mij veel te ver. Ik zou graag Doan terug zien en dan hoeft er aanvallend precies niets te gebeuren tenzij er spelers vertrekken. En op het middenveld en achterin hebben we versterking nodig, maar dat hoeft ook geen 20 miljoen te kosten. Dan heb ik liever dat we spelers zoeken die voor een fors salaris 2 jaar hier komen ballen onder Schmidt en daarna weer weg zijn. Over kapitaal op het veld maak ik me geen zorgen.

 

+1/-0

De spelers die we gisteren hebben gezien, en het naar mijn idee prima deden, hebben qua transferbedragen gekost;

- Mvogo (0 euro)
- Dumfries (5 miljoen)
- Teze (0 euro)
- Viergever (0 euro)
- Max (7 miljoen)
- Rosario (0 euro)
- Boscagli (2 miljoen)
- Thomas (3 miljoen)
- Gotze (0 miljoen)
- Zahavi (0 miljoen)
- Malen (0 miljoen)
- Mauro (0 miljoen)
- Vertessen (0 miljoen)

En dan hebben we nog Unnerstal, Ihattaren, Madueke en Gakpo als noemenswaardige spelers die niets of nauwelijks iets hebben gekost en toch 1e selectie waardig zijn. En dan heb je daarnaast een rist aan dure spelers.

Mijn punt is dat we dit team enkel hoeven te finetunen en na gisteren ben ik overtuigd dat we niet perse 2 nieuwe spelers maar misschien zelfs wel 1 nieuwe speler nodig hebben. Een ervaren CV die het liefst LCV speelt en onomstreden onze beste verdediger is.

 

+1/-1

In de eerste helft beviel het mij ook een stuk beter dan anders. Maar o.a. Mvogo en Rosario waren weer matig. Ook Mauro is geen PSV materiaal. Vertessen denk ik ook niet.

Spelers die transfervij zijn gekomen, zijn niet gratis. Krijgen met name Gotze en Zahavi enorme salarissen. Maar zullen ook tegengeld hebben gehad.

Ben het er wel mee eens, dat er ondanks dit zwakke seizoen nog wel potentie in de groep zit. Ik heb alleen weinig vertrouwen in zowel de TD als de trainer om nou net die paar goede, ervaren spelers te halen die nog nodig zijn, een CV, een dynamische middenvelder en een aanvaller bijv. plus een normaal systeem te gaan spelen wat bij ze past.

 

+1/-0

Ik denk dat je nu iets te optimistisch bent Tinus. Kijk, we hoeven echt niet op 6 plaatsen ons elftal te wijzigen om succesvol te worden, maar 1 versterking is wat mij betreft te weinig, want dan ga je volgend jaar tegen precies hetzelfde aanlopen qua breedte van de selectie.

Een club als PSV heeft een selectie nodig van rond de 25 man, om het drukke schema aan te kunnen, blessures te kunnen opvangen en jeugd aan het echte werk te laten ruiken. Van die 25 moeten er mijns inziens zeker 16 basiswaardig zijn.

Als je kijkt naar de mensen die we nu onder contract hebben (dus zonder transfers van Dumfries / Malen), zou ik voor volgend jaar het volgende willen zien (dikgedrukt is basiswaardig, gewoon lettertype is positie 17-25):


Doelmannen (4 spelers): Prima bezetting met Mvogo, Unnerstall en 2 jonge gasten Delange en Müller

Verdediging (8 spelers): Dumfries, Teze, Boscagli, Max, Aankoop (CV), Viergever, Obsipo, Aankoop (multifunctionele back)

Verdedigend middenveld (4 spelers): Sangaré, Van Ginkel, Aankoop, Rosario

Aanvallend middenveld (4 spelers): Götze, Ihattaren, Gakpo, Doan óf Mauro óf Thomas

Aanval (5 spelers): Malen, Zahavi, Madueke, Maxi Romero, Vertessen

Dan heb je natuurlijk nog de jeugdspelers die dit jaar hebben mogen ruiken aan het eerste: Kjølø, Antonisse, Ledezma, Saibari, Oppegard, Sambo. Al die gasten hebben wellicht potentie, maar in mijn ogen zijn ze nog niet ver genoeg om bij de eerste 25 te horen. Natuurlijk moet je deze jongens wel gaan gebruiken op momenten dat het kan, om te kijken of ze de stap naar die eerste 25 wel ooit kunnen maken.

Al met al heb je dus 2 taken als technisch directeur:

Verkopen: Luckassen, Baumgartl, Sadilek (al moet ik bekennen dat ik hem eigenlijk niet zo gevolgd heb dit seizoen), Gutierrez, en 2 uit het trio Doan, Mauro en Thomas, en tot slot Bruma (7 verkopen, spelers zouden nog enige waarde moeten vertegenwoordigen).

Aankopen: basiswaardige CV, talentvolle back-up voor de backposities die er wel direct kan staan, Van Ginkel en een gelouterde middenvelder (categorie Strootman, Pröpper, Guardado).

PSV zal op dit moment naar verwachting niet de middelen hebben om dit wensenlijstje te kunnen invullen. Daarom is het goed dat er gekeken wordt naar bijvoorbeeld een transfervrije Alderweireld. Hopelijk brengen spelers als Guti, Bruma, Baumgartl en Doan nog een paar miljoenen op. En waarschijnlijk zal Dumfries en/of Malen wel voor een flink bedrag vertrekken. Dan krijg je natuurlijk als extra uitdaging dat er nog 2 extra basiswaardige spelers gehaald moeten worden, maar dan heb je wel wat meer financiële slagkracht.

Al met al ziet het er dus helemaal niet zo gitzwart uit. Als de transferzomer goed verloopt, dan hebben we een goede selectie, een goede trainer en een uitstekende, vermakelijke speelstijl.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 26 februari 2021, 12:59:12.

 

+1/-0

Je kunt niet op commando verkopen, je bent afhankelijk van de markt. Onafhankelijke keuzes zouden zijn Van Ginkel, Fein en Unnerstall laten vertrekken. Hebben we helemaal niets aan om te behouden.

Dan ga je beginnen met wie je wel kan gebruiken;

Keepers
Mvogo
Muller
Delanghe

Verdedigers
Dumfries
Teze
Viergever
Obispo
Max

Middenvelders
Sangare
Boscagli
Rosario
Guti
Thomas
Gotze
Mauro
Ihattaren
Doan

Aanvallers
Malen
Zahavi
Gakpo
Madueke
Vertessen

Dan heb je al 20 a 22 spelers die de basis van je selectie zijn. Spelers die nu overbodig lijken die je voeg je toe + 1 top CV en je hebt al een prima selectie. Dan weten die overbodige spelers dat ze niet in de plannen voor komen en kunnen ze uitkijken voor een nieuwe club. Vinden ze die, dan haal je een vervanger. Dan ga je op een natuurlijke manier naar de 23 a 25 spelers. Ik denk zelfs dat als die CV een ervaren speler is met de nodige leiderschap dat je de selectie helemaal in balans hebt. Als je dan ook nog backs bij Jong PSV kunt opleiden als back-up zit je helemaal gebakken. Maar Mauro van mij ook back-up linksback zijn.

 

+1/-0

In de basis zeggen we hetzelfde, maar ik vind dat er van die 9 middenvelders in jouw lijstje (is Boscagli op basis van 1 wedstrijd nu ineens middenvelder trouwens?) eigenlijk 5 spelers zitten die niet het niveau hebben om in de basis te spelen bij PSV. Dat is teveel. Je kunt niet én Guti én Doan én Mauro én Thomas én Rosario in je selectie hebben. Zeker als Mo Ihattaren ondanks zijn potentie nauwelijks beter presteert dan deze 5.

Je mag natuurlijk vinden wat je wil, maar ik heb echt niet het idee dat je met deze middenvelders ooit de oorlog gaat winnen. De Van Ginkel die we dit seizoen hebben, heeft nog geen enkele rol gehad. Voorafgaand aan zijn transfer was ook gezegd dat het er vooral op gericht was om hem weer fit te krijgen. Áls hij het niveau van 2018 nog heeft, dan is Van Ginkel wél iemand waarmee je de oorlog kan winnen, in tegenstelling tot die 5 die ik eerder opnoemde. En ik weet dat je niet op commando kan verkopen, maar we hebben het hier wel over een Mexicaans international, een jonge Japanner die basisspeler is in de Bundesliga, Rosario met straks 100 wedstrijden in PSV-1 op zijn naam. De enige 2 jongens waar we geluk mee moete hebben zijn Thomas en Mauro. Een mooie club in het buitenland zal er voor die 2 waarschijnlijk niet inzitten. Gezien de salarissen, raak je ze in Nederland waarschijnlijk ook niet kwijt, maar verhuren aan een eredivisieclub moet over het algemeen lukken. En, het is natuurlijk ook niet erg om 2 van die gasten erbij te houden voor positie 18 en 19 in je selectie.

Zeker omdat het om multifunctionele spelers gaat, kun je Thomas of Mauro best behouden. Maar ik snap niet hoe je kan zeggen dat Mauro je back-up linksback mag zijn. Hoeveel minuten heeft hij daar nou gespeeld? Ja, in de voorbereiding, omdat Max er toen niet was. Maar als Max niet speelt, dan is dat bijna altijd toch met Viergever of zelfs Baumgartl (Boscagli naar links) opgelost. Mauro is geen linksback. Als je hem er incidenteel tegen RKC neer zet, wordt je dat waarschijnlijk niet fataal. Maar als je in een maand zoals de afgelopen met Mauro op linksachter gaat spelen, dan ben je gewoon het haasje.

Als PSV volwassener wil worden, een poging wil wagen om het gat met Ajax te dichten, en wedstrijden zoals gisteren over de streep wil trekken, heb je toch (internationale) ervaring nodig. Iemand die wél ff dat kopduel goed aangaat in de 88e minuut. En dan kom je toch in een categorie spelers waar we er nu weinig van hebben, maar waar we er in de succesvolle jaren in de 21e eeuw wél altijd een paar van gehad hebben.

 

+1/-0

Mauro speelde daar nooit omdat we voorin al die afwezigen hadden, maar ik denk dat Schmidt hem daar best wil en kan gebruiken in bepaalde wedstrijden. Wellicht moet je kiezen op basis van de wedstrijd of je Viergever of Mauro opstelt maar thuis tegen Sparta en RKC durf ik het wel aan met Mauro.

Ik bedoelde enkel te zeggen dat je ze niet kunt verkopen zonder dat er iemand is die wil betalen. Dus je bent afhankelijk en die afhankelijkheid moet je proberen opzij te zetten. Ik denk dat we Bruma Guti en Baumgartl wel kwijt kunnen maar niet in juni al.

Persoonlijk zou ik naar een situatie willen gaan om Boscagli als middenvelder te zien inderdaad. Op basis van 1 wedstrijd en mijn vertrouwen in mijn eigen waarneming voordat hij die kans op het middenveld kreeg. Ik heb al vaker gezegd dat op basis van een 3 mans's middenveld hij mijn nr 6 zou zijn in de punt naar achteren. En dan heb je met Sangare Boscagli een goed duo en daarachter moet Rosario en Guti voldoende zijn. Mocht er 1 vertrekken van die rits spelers dan haal je een betere terug.

Laten we eerst eens afwachten wat dit elftal kan nu we minder blessures en wedstrijden hebben en meer tijd om tactisch en conditioneel op te bouwen in de laatste reeks wedstrijden dit jaar.

 

+1/-0

Dat PSV nu wat beter voor de dag komt zonder Sangare laat zien dat die aankoop van 9 miljoen niet nodig was. Je moet ook helemaal niet met 2 controleurs spelen, dat is al maanden duidelijk. Dat geld had je beter aan een goede CV kunnen besteden, kregen we misschien niet telkens op het eind een goal tegen.

Maar nu Sangare hier is, zou ik wel met hem gaan spelen ipv Rosario. Sangare en Boscagli. Ik verwacht echter dat er gewoon weer met Sangare en Rosario wordt gespeeld.

 

+1/-1

Het is ietwat vreemd maar ik ben het volledig met je eens dat we met Sangare Boscagli moeten spelen.

Met het eerste gedeelte ben ik het uiteraard niet eens want Rosario is niet goed genoeg en Sangare wel.

 

+3/-0

Waar ik me ook wat aan stoor is Rik Elfrink. Veel te positief. Dat sommige supporters dat ook zijn, ondanks de magere resultaten, begrijp ik nog wel een beetje, die willen hun club steunen. Maar een PSV-volger moet kritisch zijn. Elfrink vindt dat PSV voortvarend bezig is. Terwijl je weer net achter elkaar 2 wedstrijden op het eind weggeeft. Ga zo door inderdaad:

- Al 3 jaar geen prijs gewonnen
- Weer snel uit de beker
- En uit de EL
- Alweer kansloos voor de titel
- Al jaren geen Nederlandse topper meer gewonnnen, ook met deze trainer niet.
- Veel geld verdampt aan miskopen
- Groot 19-jarig talent wat weer goedkoop gaat weglopen
- Jong PSV wat bijna onderaan staat, met amper PSV 1 talent.

Topclub onwaardig. Terwijl er weer voor miljoenen is geinvesteerd. Dan mag je meer verwachten dan weer een tussenjaar. Misschien heeft Elfrink niet door dat het hier niet om Heerenveen of Groningen gaat. Waar winnen mag maar niet moet, en een 2e plaats ook mooi is. Daarover gesproken, we staan nog maar 2 punten van plaats 3 af. Als de 2e plaats niet gehaald wordt met deze selectie, kan het niet zonder gevolgen blijven.

 

+1/-0

Mijn god, wat een gitzwarte kijk op de situatie.

- Vorige jaar diepste crisis in PSV historie
- Verloren in de beker uit bij Ajax, kan gebeuren
- Staan 2e achter een club die 400 miljoen heeft geincasseerd in 3 jaar tijd
- Veel goede spelers zonder transfersom gehaald
- Opleiding levert jaarlijks pareltjes af
- Geraamte voor een titel ploeg staat er
- Het grote gat naar Ajax al bijna gedicht, volgend jaar laatste stap
- Voor het eerst sinds tijden weer eens in Europa overleefd, toch best wel wat gewonnen.
- Europees 5 goede overwinningen, 5x met de rug tegen de muur tegen Rosenborg PAOK Olympiakos en Granada is toch prima. Zeker omdat het 3x uit was.
- Seizoen vol met blessures en Corona. Er is geen team in NL wat meer Corona afwezigen heeft gehad dan PSV, al onze halftienen zijn langdurig geblesseerd geweest.

 

+3/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Daguardo schreef op 01 maart 2021 om 14:36:

Waar ik me ook wat aan stoor is Rik Elfrink. Veel te positief. Dat sommige supporters dat ook zijn, ondanks de magere resultaten, begrijp ik nog wel een beetje, die willen hun club steunen. Maar een PSV-volger moet kritisch zijn. Elfrink vindt dat PSV voortvarend bezig is. Terwijl je weer net achter elkaar 2 wedstrijden op het eind weggeeft. Ga zo door inderdaad:

- Al 3 jaar geen prijs gewonnen
- Weer snel uit de beker
- En uit de EL
- Alweer kansloos voor de titel
- Al jaren geen Nederlandse topper meer gewonnnen, ook met deze trainer niet.
- Veel geld verdampt aan miskopen
- Groot 19-jarig talent wat weer goedkoop gaat weglopen
- Jong PSV wat bijna onderaan staat, met amper PSV 1 talent.

Topclub onwaardig. Terwijl er weer voor miljoenen is geinvesteerd. Dan mag je meer verwachten dan weer een tussenjaar. Misschien heeft Elfrink niet door dat het hier niet om Heerenveen of Groningen gaat. Waar winnen mag maar niet moet, en een 2e plaats ook mooi is. Daarover gesproken, we staan nog maar 2 punten van plaats 3 af. Als de 2e plaats niet gehaald wordt met deze selectie, kan het niet zonder gevolgen blijven.Misschien is dit wel een "glas halfvol/halfleeg" situatie.

Ik vind dat je het wel erg negatief uitlegt. Als ik jouw punten erbij pakt bijvoorbeeld;
1) klopt. Maar ik heb wel het idee dat bij PSV "de wind in de rug zit". Goede sponsor verhalen (Toto erbij, verlengingen Brainport, Unive, deal van Puma t.o.v. Umbro), jeugdopleiding die echt toegevoegde waarde heeft qua spelers, spelers ontwikkelen zich.
2) 1/4 finale verliezen van (en bij) Ajax kan gebeuren toch? Het is zeker niet top, maar dit is toch geen schande?
3) Compleet overbodig inderdaad, maar wel overwintering behaald, wat al jaren niet gebeurd is dus hier sta ik (wellicht onterecht) positiever tegenover.
4) klopt, maar had je echt verwacht dat je met een compleet andere manier van spelen kampioen had geworden? Ik stond er echt van te kijken dat je in december nog maar 1pnt achter stond. Dan is de maand Januari wel een deceptie maar toch zie ik wel goede ontwikkelingen qua spel als iedereen fit is. Ik denk echt dat PSV met 2 topspelers erbij titelkandidaat is voor volgend seizoen.
5) Hier moet ik je gelijk geven, topclub onwaardig, maar ik ben er van overtuigd dat dit deze maand weggestreept kan worden.
6) Ook hier moet ik je gelijk geven, echter (zonder Ihattaren situaties) staan er met Teze, Boscagli, Dumfries, Gakpo, Malen, Madueke ook wel spelers die (veel) meer waard zijn geworden dan de aankoopsom.
7) Ook ik had gehoopt op een record, maar nu ben ik wel op het punt van "ach laat gaan joh". Als de mentaliteit er niet is, houd het ook op he. Dus heeft naast PSV hier de speler niet ook (veel meer) schuld?
8) Totaal niet mee eens. Delanghe, Sambo, Oppegård, Vertessen, Ledezma zijn echt toegevoegde waarden voor Jong PSV. Tuurlijk is de positie op de ranglijst niet goed, maar het gaat om talentontwikkeling en daarna pas om de ranglijst. Degraderen doen ze echt niet hoor. Tevens nu ook weer Fofana als spits vanuit de jeugd er naar toe. Jong PSV is echt een toegevoegde waarde voor de club.

Misschien ben ik wat te positief, maar echt niet alles is k*t en slecht hoor ;)

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

PSVehv schreef op 25 februari 2021 om 10:32:

open/sluit de onderstaande quote:

De Tsaar schreef op 25 februari 2021 om 09:30:

Alderweireld vind ik een matige verdediger met te weinig snelheid voor het spelletje wat PSV wil gaan spelen.
Die jongen van Volendam schijnt een talent te zijn. Probeer die dan maar. Obispu is er natuurlijk ook nog.
Schuurs komt steeds minder aan spelen toe bij Ajax. Zou ik ook wel bij PSV willen zien. Is welllicht vloeken in de kerk, maar ik denk dat die jongen beter bij PSV past. Met een Propper op het middenveld heb je ook meer voetballend vermogen/ ervaring op het middenveld.Dat Alderweireld snelheid tekort komt dat ben ik met je eens. Vd Ven (Volendam)/Obispo zijn beide talenten, maar niet goed genoeg om in de basis van PSV te staan. We spelen nu al met 2 jonge gasten centraal achterin, die voor het eerst een seizoen vol gaan maken, Teze (21 jaar) en Boscagli (23 jaar) en hebben beide niet de ervaring die wordt verwacht voor een kampioenschap.De Ligt en de Jong waren heel jong en heel belangrijk voor Ajax. Kwaliteit kent geen leeftijd. Doe mij maar een patron op het middenveld. Guardado bepaalde het ritme van een wedstrijd.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

RoRoNistelillis schreef op 04 maart 2021 om 21:53:

open/sluit de onderstaande quote:

PSVehv schreef op 25 februari 2021 om 10:32:

open/sluit de onderstaande quote:

De Tsaar schreef op 25 februari 2021 om 09:30:

Alderweireld vind ik een matige verdediger met te weinig snelheid voor het spelletje wat PSV wil gaan spelen.
Die jongen van Volendam schijnt een talent te zijn. Probeer die dan maar. Obispu is er natuurlijk ook nog.
Schuurs komt steeds minder aan spelen toe bij Ajax. Zou ik ook wel bij PSV willen zien. Is welllicht vloeken in de kerk, maar ik denk dat die jongen beter bij PSV past. Met een Propper op het middenveld heb je ook meer voetballend vermogen/ ervaring op het middenveld.Dat Alderweireld snelheid tekort komt dat ben ik met je eens. Vd Ven (Volendam)/Obispo zijn beide talenten, maar niet goed genoeg om in de basis van PSV te staan. We spelen nu al met 2 jonge gasten centraal achterin, die voor het eerst een seizoen vol gaan maken, Teze (21 jaar) en Boscagli (23 jaar) en hebben beide niet de ervaring die wordt verwacht voor een kampioenschap.De Ligt en de Jong waren heel jong en heel belangrijk voor Ajax. Kwaliteit kent geen leeftijd. Doe mij maar een patron op het middenveld. Guardado bepaalde het ritme van een wedstrijd.Helemaal eens - de Jong en de Ligt konden goed presteren door de aanwezigheid van types als Tadic en Blind die ook het ritme in een wedstrijd bepaalden. Ik had gehoopt dat van Ginkel zo'n rol zou kunnen spelen maar hij lijkt simpelweg niet fit genoeg. Ervaring in de as is wat dat betreft voor volgend jaar cruciaal.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 11 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Wat is de oplossing om psv verder te helpen.