Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Positie keeper

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

En niet te betalen

 

+1/-0

Of wellicht die andere keeper van Benfica Mile Svilar, contract loopt na dit seizoen af dus zou kost alleen salaris en tekengeld.
Pas 22 jaar, geld toch wel als een behoorlijk talent en heeft zelfs al wat CL ervaring, al was dat niet heel veelbelovend wat hij daar liet zien.

 

+1/-0

Mile Svilar Vertrekt in juli naar AS Roma.

 

+1/-0

Die Hugo die nu genoemd wordt (uit Brazilië) blijkt een blunderaar die steeds wordt uitgefloten door het publiek. Zie: https://colunadofla.com/2022/05/clube-europeu-pode-desembolsar-valor-milionario-por-hugo-souza/#.YpEWzc7ltJM.twitterlink

Er staat volgens Google Translate: ‘ Hugo Souza's moment bij Flamengo is niet het beste. Zelfs gesteund door Paulo Sousa, lijdt de keeper aan opeenvolgende mislukkingen en wordt daarom vaak uitgejouwd door het publiek. Rubro-Negro liet vervolgens de agenten van de jongeman vrij om in Europa op zoek te gaan naar een nieuw team voor de keeper en PSV (HOL) is geïnteresseerd.’

Schijnt nog een flinke afkoopsom aan te hangen ook.

 

+1/-0

"PSV zet streep door komst Cillessen vanwege fysieke gesteldheid"
https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/402564/psv-zet-streep-door-komst-cillessen-vanwege-fysieke-gesteldheid/link

Goed nieuws naar mijn idee.

 

+4/-1

Psv moet toch maar overwegen, om jasper wel te halen. Wat een verademing ten op zichte van drommel, vooral met standaard situaties. Drommel heeft zoveel blunders gemaakt en vooral bij standaard situaties, dan komt hij zo onzeker over en dat straalt ook over naar het hele team. "Ojeeeee als dat maar goed gaat". Bij jasper had je dat gisteravond, totaal niet. Het is geen geweldige keeper, maar wel 2 klassen beter dan drommel.

 

+4/-0

Misschien eens vlak over de grens kijken naar Jari de Busser is een Talent

 

+1/-0

Cillessen is een goede keeper voor Psv.
Snel afscheid nemen van Drommel, kost teveel punten.

 

+2/-2

Van Crombrugge is dus ook niet onbetwist. Ben benieuwd met welke betaalbare, onbetwiste keeper ze uiteindelijk op de proppen komen.

 

+2/-0

Ik hoop dat ze Lukasz Skorupski een keer proberen is beter als-/dan Drommel & Mvogo tegelijk. We kunnen Drommel beter verhuren, en misschien nog een doelman zoals 1 van deze 3: Hugo Wentges (ADO Den Haag) / Koen Bucker (Heracles Almelo) / Finn Dahmen (FSV Mainz) toevoegen aan ons keepersteam :psv

 

+1/-0

Ik denk dat Drommel uiteindelijk nog wel gaat slagen bij PSV. We vergeten dat hij pas net een jaar bij PSV keept.

Sommige jongens moeten wennen aan de druk. Drommel keepte het eerste seizoen bij Twente ook dramatisch. Maar de seizoenen daarna pakte hij het goed op met een meer dan uitstekend laatste seizoen voor de Tukkers.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

cocufan1 schreef op 08 juni 2022 om 19:32:

Ik denk dat Drommel uiteindelijk nog wel gaat slagen bij PSV. We vergeten dat hij pas net een jaar bij PSV keept.

Sommige jongens moeten wennen aan de druk. Drommel keepte het eerste seizoen bij Twente ook dramatisch. Maar de seizoenen daarna pakte hij het goed op met een meer dan uitstekend laatste seizoen voor de Tukkers.Zijn laatste maanden bij FCT waren ook redelijk dramatisch. Ik hoop ook dat hij nog gaat slagen, maar het wijst er voorlopig nog niet op.

 

+1/-0

Op Drommel hebben we afgelopen seizoen niet kunnen bouwen. Heeft punten gekost. Er moet een nieuwe eerste keeper bij. Dan mogen ze het uitvechten.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Positie keeper