Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Wie is de ideale vervanger van cody gakpo?

Deze normale topic is open en bestaat uit 8 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8

open/sluit de onderstaande quote:

Joepp12 schreef op 16 januari 2023 om 14:54:

https://www.youtube.com/watch?v=vYdU8syXCUclink

Prachtige speler, loopt uit contract einde van het seizoen en is pas 24. Dinamo Zagreb en Monza zijn geïnteresseerd, maar ik denk dat dit een prima speler zou zijn voor PSV.Leuke speler met aflopend contract inderdaad. Speelt wel bij Wolfsburg dus lastig, maar zou het zeker proberen.

 

+1/-0

Als we spelers van het kaliber Vito van Crooij gaan halen, dan kunnen we het predikaat topclub voorlopig aan de wilgen hangen. Een prima speler voor Sparta, Groningen, etc. maar die heeft niets te zoeken bij PSV. Ik denk dat hij niet eens beter is dan een Bakayoko en een Savio.

Volledig eens met Ricardo Izecson Santos: wij hebben voldoende spelers van "back-up niveau" zoals El-Ghazi, Vertessen, Savio, Bakayoko en Saibari. Wat we nodig hebben is 2 (en minstens 1) speler die net als Simons wél in staat is te brengen wat op PSV-niveau van een basisspeler wordt gevraagd. En met slechts 2 van die jongens is het elke wedstrijd je vingers gekruisd houden dat ze niet gebleseerd raken. En van dat tweede rijtje zou het me echt niet boeien als we een van die jongens een tijdje niet zouden kunnen inzetten.

Karlsson is de enige speler in de eredivisie die het niveau heeft om een PSV-speler te kunnen zijn. Die is blijkbaar onbetaalbaar, dus dan kom je uit bij de (voor mij) onbekende spelers, spelers met een krasje of piepjonge talenten. Dat zijn allemaal verre van zekerheidjes. Ik benijd Marcel Brands niet. Van het spel van PSV sinds het vertrek van Gakpo zal niemand in Eindhoven vrolijk worden, als je dit seizoen niet als een nachtkaars wil laten uitgaan, móét er wat gebeuren en snel ook. We zullen uiteindelijk wel teleurgesteld worden, maar we gaan het zien wat er de komende week nog gaat gebeuren.

 

+1/-0

Heeft geen haast verder, die vervanger 😅.

 

+1/-0

Nog even en we worden ingehaald door Sparta.

 

+1/-0

Bryan Gil en Sulemana weten allebei niet hoe je een goal maakt. Leuke dribbelaars, maar gaan ons niet verder helpen. Daarbij vind ik Gil een matige speler, dribbelaar zonder rendement en te traag.

 

+1/-0

Karlsson van az halen aub en niet die speler die bijna bij 020 speelde aub.

Bied 17 miljoen en geef El ghazi erbij ofzo.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Psver1982 schreef op 25 januari 2023 om 19:24:

Karlsson van az halen aub en niet die speler die bijna bij 020 speelde aub.

Bied 17 miljoen en geef El ghazi erbij ofzo.


Ik was net met Anwar aan het appen signaleren en die ziet dat echt helemaal zitten.

 

+1/-0

Je zou als PSV zijnde ook kunnen informeren bij Thuram die bij Gladbach speelt en over een half jaar transfervrij is.

 

+1/-0

Vanavond de gedroomde vleugelaanvaller voor PSV gezien bij Az-Utrecht. Nee, Karlsson is het niet. Wat mij betreft morgen direct Booth van FC Utrecht halen. Wat een bizar goede wedstrijd speelt hij tegen AZ. Kerkez helemaal op een hoop gespeeld.

En pak dan ook meteen Doufikas mee.

 

+1/-0

Weer bij Utje shoppen lijkt interessant inderdaad. Onbegrijpelijk dat Dost daar zo vaak de voorkeur krijgt. Douvikas is stukken beter. Misschien met het oog op doelpunten kopen is dat een interessante optie voor PSV. Hij kan ook nog eens op alle aanvallende posities spelen en is pas 23.

Booth is nu nog niet goed genoeg voor PSV denk. Het zou een gok zijn om hem te halen. Twee goals en drie assists is niet veel, maar nog wel erg jong en in een steigende lijn.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 8 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Wie is de ideale vervanger van cody gakpo?