Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Supporterscontact » Crypto

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Wie het laatste nieuws op het gebied van crypto zo een beetje aan het volgen is, zal het niet ontgaan zijn dat er geen stuiten meer aan is. Het is al lang geen kwestie meer van “ of “ de cryptomarkt het zal redden en gaat het er nu alleen maar om dat iedereen zoveel als mogelijk wenst te profiteren van de ontwikkelingen.

StormGain is een crypto-handelsplatform voor iedereen. Het is een beschikbare oplossing voor iedereen die wil profiteren van de groei of daling van de cryptovalutamarkt en van langetermijnbeleggingen in cryptoactiva. StormGain is bovendien wellicht bekend als Sponsor van Lazio Roma. Via de link hieronder kan er direct een bonus gepakt worden:
https://app.gostormgain.tk/friend/BNS40981553link

BUX Zero is beschikbaar in 5 landen en is de snelst groeiende neobroker van Europa. Ook op TV is er op dit moment voldoende aandacht, het komt namelijk vaak als reclame voorbij. Hierbij kan er ook direct gestart worden met een bonus:
https://invite.getbux.com?kid=1J56RQlink

Zijn er nog meer supporters actief in deze wereld? Het blijft natuurlijk een beetje gokken net als op Unibet.

 

+1/-0

Ben er ongeveer 2 maanden geleden een klein beetje mee gaan hobby'en. Wat geld ingelegd en maandelijks er wat bij. Minimaal, omdat ik er de ballen verstand van heb. M'n eerste investering halveerde, waarna ik nu heb geïnvesteerd in een andere coin (Vechain) en een paar weken geleden ook nog wat heb gestopt in Dogecoin. Vind het wel leuk om er mee bezig te zijn en aangezien sparen tegenwoordig alleen geld kost, vind ik dit wel een interessante optie.

 

+1/-0

Het is bizar hoe de crypto wereld in een paar jaar tijd mainstream geworden is. Toen ik ermee starte in 2017 was het lastig om aan crypto munten te komen en moest je veel eigen research doen op louche Engelstalige websites.

Tegenwoordig zijn er allerlei Nederlandstalige websites en exchanges. Er staan duizenden filmpjes op YouTube met uitleg en er zijn allerlei apps beschikbaar.

Voor de mensen die pas net begonnen zijn: pas op. We zitten op dit moment in een bull-run (alles gaat omhoog) en de verwachting is sterk dat ergens dit jaar de bubbel gaat knappen.

Hetzelfde gebeurde begin 2018 toen alles in 2017 lange tijd alleen maar omhoog ging. Als de bubbel knapt kan alles zomaar 50-90% minder waard worden. Met name altcoins zullen sterk in waarde dalen. Bitcoin in mindere mate ook, omdat daar inmiddels al zoveel (grote) partijen inzitten.

Het is niet allemaal hosanna. Stop er dus geen geld in wat je niet kunt missen. Voor de rest, veel succes!

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Supporterscontact » Crypto