Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Lars Unnerstall

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Het zou een nieuwe bizarre wending betekenen in de keeperssoap. Ik kan het me haast niet voorstellen.

Jeroen Zoet is zeker niet minder dan Unnerstall en Ruiter dus al die wissellingen slaan nergens op. Zoet is een jongen van de club en in vorm de beste van de drie keepers, dus die stel je gewoon op.

Al dat gewissel helpt gewoon totaal niet.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

psvsupottie.com schreef op 12 januari 2020 om 19:21:

Zoet is (...) in vorm de beste van de drie keepers, dus die stel je gewoon op.


Er was vorig seizoen echt wel aanleiding om Zoet te wisselen. Hij presteerde erg matig en wisselvallig. Nog afgezien van dat het nog maar de vraag is of hij in vorm de beste is van deze drie, komt er gewoon een moment dat je dan moet ingrijpen als coach. Daar had Van Bommel best gelijk in.

Er zijn supporters die vinden dat Van Bommel niet ontslagen had moeten worden omdat hij een club-icoon is. Er zijn blijkbaar supporters die vinden dat Zoet niet gewisseld moet worden als "jongen van de club". Met beide ben ik het oneens.

Ik verwacht dat Unnerstall de strijd tussen de twee fitte keepers nu gaat winnen. En dan gaan we het zien. Wie weet heb je gelijk dat Zoet meer in zich heeft, maar ik zou dat echt nog niet durven zeggen vandaag. Zoet is een goede kerel en een hele goede keeper ook, maar ook weer niet onaantastbaar.

 

+2/-1

Maar ben nou eens eerlijk is die Lars dan zo goed . ik denk het niet voetballend komt hij te kort en qua keeperswerk vind ik hem ook niet geweldig , bij VVV had hij veel te doen dan valt het niet zo op, bij PSV moet je er staan als het moet , dat heb ik nog niet gezien.

 

+1/-1

Lars werd door velen aangestipt als de verlosser, de keeper die vele malen beter zou zijn dan onze held Zoet.

Wat we inmiddels hebben gezien van Unnerstall is dat hij gewoon middelmaat is, niet meer.

Zoet terug en niet zeuren meer, maar je club steunen!

 

+1/-3

open/sluit de onderstaande quote:

redsniper.1942 schreef op 13 januari 2020 om 17:30:

Maar ben nou eens eerlijk is die Lars dan zo goed . ik denk het niet voetballend komt hij te kort en qua keeperswerk vind ik hem ook niet geweldig , bij VVV had hij veel te doen dan valt het niet zo op, bij PSV moet je er staan als het moet , dat heb ik nog niet gezien.Volgens mij redt hij (Unnerstall) tegen PEC zelfs nog bij 2-1 op een kans van (ik meen) Thy... En hij speelde goed tegen WII, waar hij ons voor een afgang behoedde. Zoet heeft dit seizoen maar 1 goede pot gespeeld en Ruiter heeft überhaupt weinig gespeeld, dus daar kun je met droge ogen niets over zeggen. Sterker nog: buiten Utrecht heeft Ruiter nergens op niveau gespeeld. Qua ervaring (wedstrijden op lager niveau niet meegeteld) is Ruiter de minst ervaren van de 3.

 

+2/-0

Unnerstall is mislukt in Duitsland en heeft het minste ervaring. Hij heeft het een seizoen leuk gedaan bij VVV maar is net als vele anderen niet van het niveau dat wij als PSV nastreven.

Ruiter heeft Championship ervaring met Sunderland en deed het erg goed bij Utrecht. Ik vind Championship ervaring met Sunderland dat een stadion heeft met de capaciteit van meer dan 50000 mensen (dacht ik) wat zwaarder wegen dan een mislukte poging om eerste keeper te worden bij het 2de van Fortuna in Duitsland.

Ik denk dat de meeste op basis van leeftijd en verwachte groeipotentie voor Unnerstall kiezen maar uit het oog verliezen dat hij maar 1 seizoen goed gekeept heeft bij VVV, de ploeg waar laatst ook een andere keeper het best aardig tegen ons deed en hij maar 10 wedstrijden in het 2de elftal van Fortuna heeft gespeeld en dat is echt een heel ander niveau dan de Championship waar Ruiter ervaring heeft opgedaan.

Ruiter heeft bij Utrecht heel goed gepresteerd en is met Sunderland een net uit de Premier League gedegradeerd en leeg gekocht team gedegradeerd naar de League One.

De wedstrijden die hij bij PSV heeft gespeeld vond ik hem nog niet heel overtuigend, vooral zijn spelhervattingen waren matig, maar zijn coaching en reddingen waren prima. We hebben met Ruiter op doel ook nog geen punten verspeeld dit seizoen, al heeft hij natuurlijk maar een beperkt aantal wedstrijden gespeeld.

Qua ervaring en coaching is Ruiter op dit moment denk ik nog steeds de beste keuze voor dit kwakkelende elftal. We hebben iemand in het doel nodig die de verdediging organiseert en onze verdedigers coacht.

Zoet is hopeloos uit vorm dus die was meer met zichzelf bezig dan dat hij de verdediging kan neerzetten.

Unnerstall staat onder flinke druk omdat hij in Duitsland is mislukt, een leuk seizoen heeft gedraaid bij VVV en nu ineens bij een topclub eerste keus is geworden. Lars heeft niet de capaciteiten om de verdediging goed neer te zetten en dat begrijp ik ook, want ik geeft het je te doen om met beperkte kwaliteiten in een onzeker team terecht te komen als keeper die nog nergens is geslaagd behalve dan bij VVV. Het eerste doelpunt had een topkeeper voorkomen, die had de bal naar buiten getikt of klemvast gehad. Nu komt hij door het midden van Unnerstall voor de voeten van een NAC speler.

Ruiter heeft op dit vlak gewoon veel meer ervaring en is communicatief ook sterker en is coachend dus ook overtuigender. Daarom denk ik dat we in deze fase Unnerstall in bescherming moeten nemen, want nog 5 wedstrijden verliezen en houdbare ballen binnen laten en die jongen heeft evenveel zelfvertrouwen als Zoet nu heeft en ook dat zie ik bij Ruiter niet zo snel gebeuren gezien zijn ervaring bij een club waar de druk waarschijnlijk gelijk aan of hoger is dan bij PSV.

Ik hoop dat we Unnerstall niet kapot maken door hem zo voor de leeuwen te gooien in dit elftal, want dan heb je in de toekomst niets meer aan hem.

Wat ik overigens niet snap is dat Faber Ruiter tegen NAC geen speeltijd heeft gegund. De beker had een prima platform geweest om te zien of het met Ruiter beter had gegaan. Nu hebben we straks een probleem als Unnerstall uitvalt, want onze 2de keeper heeft totaal geen wedstrijd ritme, want voor j-PSV is hij te oud.

 

+1/-0

Ik vind Unnerstall nog wel een positief puntje eigenlijk. Hij pakt wat extra ballen, gaat niet doen alsof ie kan voetballen en schiet die bal gewoon naar voren. Beter dan die keepers die hem op de stropdas willen liggen van een buitenspeler en dat ze vervolgens de cola uit de handen van een kind schieten die op de 8e rij een selfie probeert te maken.

Gisteren redt hij in eerste instantie maar de bal valt precies voor de voeten van de speler die vrij staat en de 2e goal valt over hem heen. Het zit hem ook niet echt mee.

 

+1/-0

De goals van NAC kon Unnerstall niets aan doen. Was belabberd verdedigen.

Toch ben ik niet zo positief over hem.
Zijn uittrappen zijn 20 minuten onderweg naar spelers die nooit een kopduel winnen tegen grotere verdedigers.

Verder is het geen punten-pakker met reddingen die je bij blijven na de wedstrijd. Ballen die recht op hem af komen heeft ie. Gaan de ballen naar de hoek is het een doelpunt.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jeronimo schreef op 24 januari 2020 om 13:59:

De goals van NAC kon Unnerstall niets aan doen. Was belabberd verdedigen.

Toch ben ik niet zo positief over hem.
Zijn uittrappen zijn 20 minuten onderweg naar spelers die nooit een kopduel winnen tegen grotere verdedigers.

Verder is het geen punten-pakker met reddingen die je bij blijven na de wedstrijd. Ballen die recht op hem af komen heeft ie. Gaan de ballen naar de hoek is het een doelpunt.Ik denk dat hij juist wel beter kan dan hij nu laat zien, maar ook hij is niet gebaat bij veel wisselingen, maar juist rust.
Het eerste doelpunt gisteren ging hij ook niet vrijuit - een keeper in vorm pakt die eerste inzet, of stompt hem naar de zijkant.
De tweede goal kan hij niks aan doen, dat was gewoon pech.

 

+1/-0

Zijn uittrappen zijn inderdaad weinig hoopgevend maar dat komt doordat we op het middenveld en voorin 0 koppers hebben.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

PSV Forum » Spelers » Lars Unnerstall