Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Lars Unnerstall

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Het zou een nieuwe bizarre wending betekenen in de keeperssoap. Ik kan het me haast niet voorstellen.

Jeroen Zoet is zeker niet minder dan Unnerstall en Ruiter dus al die wissellingen slaan nergens op. Zoet is een jongen van de club en in vorm de beste van de drie keepers, dus die stel je gewoon op.

Al dat gewissel helpt gewoon totaal niet.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

psvsupottie.com schreef op 12 januari 2020 om 19:21:

Zoet is (...) in vorm de beste van de drie keepers, dus die stel je gewoon op.


Er was vorig seizoen echt wel aanleiding om Zoet te wisselen. Hij presteerde erg matig en wisselvallig. Nog afgezien van dat het nog maar de vraag is of hij in vorm de beste is van deze drie, komt er gewoon een moment dat je dan moet ingrijpen als coach. Daar had Van Bommel best gelijk in.

Er zijn supporters die vinden dat Van Bommel niet ontslagen had moeten worden omdat hij een club-icoon is. Er zijn blijkbaar supporters die vinden dat Zoet niet gewisseld moet worden als "jongen van de club". Met beide ben ik het oneens.

Ik verwacht dat Unnerstall de strijd tussen de twee fitte keepers nu gaat winnen. En dan gaan we het zien. Wie weet heb je gelijk dat Zoet meer in zich heeft, maar ik zou dat echt nog niet durven zeggen vandaag. Zoet is een goede kerel en een hele goede keeper ook, maar ook weer niet onaantastbaar.

 

+2/-1

Maar ben nou eens eerlijk is die Lars dan zo goed . ik denk het niet voetballend komt hij te kort en qua keeperswerk vind ik hem ook niet geweldig , bij VVV had hij veel te doen dan valt het niet zo op, bij PSV moet je er staan als het moet , dat heb ik nog niet gezien.

 

+1/-1

Lars werd door velen aangestipt als de verlosser, de keeper die vele malen beter zou zijn dan onze held Zoet.

Wat we inmiddels hebben gezien van Unnerstall is dat hij gewoon middelmaat is, niet meer.

Zoet terug en niet zeuren meer, maar je club steunen!

 

+1/-3

open/sluit de onderstaande quote:

redsniper.1942 schreef op 13 januari 2020 om 17:30:

Maar ben nou eens eerlijk is die Lars dan zo goed . ik denk het niet voetballend komt hij te kort en qua keeperswerk vind ik hem ook niet geweldig , bij VVV had hij veel te doen dan valt het niet zo op, bij PSV moet je er staan als het moet , dat heb ik nog niet gezien.Volgens mij redt hij (Unnerstall) tegen PEC zelfs nog bij 2-1 op een kans van (ik meen) Thy... En hij speelde goed tegen WII, waar hij ons voor een afgang behoedde. Zoet heeft dit seizoen maar 1 goede pot gespeeld en Ruiter heeft überhaupt weinig gespeeld, dus daar kun je met droge ogen niets over zeggen. Sterker nog: buiten Utrecht heeft Ruiter nergens op niveau gespeeld. Qua ervaring (wedstrijden op lager niveau niet meegeteld) is Ruiter de minst ervaren van de 3.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

PSV Forum » Spelers » Lars Unnerstall