Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Ritsu Doan

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Hij heeft Bruma en Gakpo wel heel snel ingehaald zeg, en ik blijf het zeggen, het is zo belangrijk in dit systeem om spelers op de flanken te hebben die daar ook echt willen staan. Met Bergwijn op links is dat eigenlijk maar halfjes en dan heb je op rechts met Doan een hele goede. Mooie loopactie buitenom Dumfries, mooie balaanname, heerlijk om naar te kijken in de kleine ruimte en last but not least; verdedigend weer heel veel vuil werk opgeknapt.

 

+1

Is wel heel snel volledig op niveau. Topper.

 

+1

Was dit weekend wel een stuk anoniemer dan daarvoor. Toen viel hij vooral op doordat hij dwingend in zijn spel was. Dat is sowieso niet iets dat je meteen verwacht bij een Japanse speler, maar hij liet het wel zien. Dat wil ik vooral terug gaan zien. Dat hij technische bagage heeft is duidelijk.

 

+1

Vind dat hij het best goed doet. Had niet zoveel verwachtingen van hem maar tot nu toe doet hij het heel behoorlijk. Het is ook echt een heel ander type dan de andere middenvelders, komt veel meer in de bal. Verder heeft hij een goede klik met Bergwijn en Dumfries.

Hopelijk krijgt hij genoeg minuten als de selectie straks compleet is en kan hij zich verder blijven ontwikkelen en meer automatisme krijgen met zijn medespelers.

 

+1

De heren van de Podcast schrijven het goede presteren van Dumfries op het conto van Doan. Dat is best wel een interessante zienswijze. Zo had ik het nog niet bekeken, tijdens de wedstrijd. Als dat zo is, is dat een extra reden om te kiezen voor onze nieuwe Japanner. Nog even afgezien van zijn eigen positieve ontwikkeling.

 

+1

Topper, als een van de enige in de selectie met overzicht en gevoel voor positie en ruimte. Slim lopen tussen de linies, slim lopen buitenom. Slimme korte passjes tussen linies, slimme overstapjes. Dat heeft dit PSV nodig om de koibois voorin te compenseren. Die zijn meer recht toe recht aan, rennen, dribbelen, diepte inlopen en schieten. Hij kan simpel voetballen.

 

+1

Ik vind het ook op zich best logisch klinken dat het één met het ander te maken heeft. Heb al vaker aangegeven dat Doan ook echt op rechts staat en als Dumfries eroverheen dendert dat hij ook taakbewust is en ook defensief in de omschakeling denkt. Daarnaast kan hij beter een bal vasthouden dan bv Bruma en is hij altijd aanspeelbaar en wil hij de bal ook hebben.

Persoonlijk had ik het zo nog niet bekeken maar als je eraan denkt klinkt het best logisch.

 

+1

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

PSV Forum » Spelers » Ritsu Doan