Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Nick Viergever

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Blijkbaar was er nog geen topic voor onze verdediger Nick Viergever. Dat niemand die topic gemist heeft zegt misschien wel veel over hem. Blijkbaar is hij als basisspeler relatief onomstreden. Ik zie dat per vandaag ruim 81% van de fans hem in zijn favoriete opstelling neerzet. Dat zegt ook wel iets. Zeker omdat er best wel een paar concurrenten in de selectie zitten.

Helaas is mijn aanleiding om nu dan een topic te openen over Viergever minder vrolijk, namelijk zijn rode kaart en zijn 2 wedstrijden schorsing. De straf lijkt me volkomen terecht, want het was een erg vervelende overtreding waar hij rood voor kreeg. Ik denk niet perse gemeen, maar wel heel duidelijk rood.

Zou Van Bommel kiezen om hem te vervangen door Schwaab, of zouden we het misschien met Boscagli kunnen gaan proberen tegen AZ?

Dit bericht is gewijzigd op 21 oktober 2019, 16:06:41.

 

+1/-1

Misschien is dat nu wel een goede optie ja, die linksback positie is een hoofdpijndossier en Schwaab is geen geweldenaar maar wel degelijk.

 

+2/-1

Niet voor het een of ander maar Viergever speelde tegen Twente best een sterke pot (in een wedstrijd die we verder snel moeten vergeten).

 

+1/-0

Ik heb het idee dat Nick Viergever redelijk over het hoofd wordt gezien door ons als supporters terwijl hij volgens mij einde contract is einde seizoen. Ik zou graag zien dat hij een nieuw contract tekent, Nick is geen absolute topper maar zeker een degelijke ervaren kracht. Iemand enig idee wat de wensen van PSV zijn en wat Nick zelf wil na dit seizoen?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Gica_Popescu schreef op 09 maart 2021 om 15:14:

Ik heb het idee dat Nick Viergever redelijk over het hoofd wordt gezien door ons als supporters terwijl hij volgens mij einde contract is einde seizoen. Ik zou graag zien dat hij een nieuw contract tekent, Nick is geen absolute topper maar zeker een degelijke ervaren kracht. Iemand enig idee wat de wensen van PSV zijn en wat Nick zelf wil na dit seizoen?Ik vind hem prima als backup, maar voor een heel seizoen niet goed genoeg voor de basis. Als hij die rol wil is het prima, maar ik denk eigenlijk dat hij eerder naar een club gaat met meer kans op speeltijd. Zie hem wel naar Feyenoord vertrekken aangezien die redelijk gaan verbouwen en ook ervaring nodig gaan hebben.

Edit: Ik dacht trouwens dat zijn contract nog tot 2022 doorliep?

 

+1/-0

Tekende 3 jaar geleden voor 4 jaar (was transfervrij) en is eigenlijk altijd basisspeler geweest tot Boscagli hem eruit speelde. Ik vind dat hij precies is wat Baumgartl niet is en dat is betrouwbaar en degelijk. Van Bommel liep met hem weg omdat hij ook heel vocaal was in het veld.

Als hij bij PSB wil blijven dan mag PSV hem verlengen, maar als hij zegt joh ik wil toch nog eens naar het buitenland en ik wacht tot ik transfervrij ben dan is mij dat ook prima. Ik gun hem eigenlijk alles wel behalve een kampioenschap met Ajax. Volgens mij is hij in 4 jaar Ajax en 3 jaar PSV niet kampioen geworden dus lijkt bijna een vloek te zijn.

Hoe anders was het toen Luuk en Siem om de beurt kampioen worden tot wij ze beide hadden, toen werd er voor het eerst in 8 jaar geen van beide kampioen maar die slopers uit Roterdam met hun Jones, Botteghin, Vd Heijden etc.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Spelers » Nick Viergever