Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Nick Viergever

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Blijkbaar was er nog geen topic voor onze verdediger Nick Viergever. Dat niemand die topic gemist heeft zegt misschien wel veel over hem. Blijkbaar is hij als basisspeler relatief onomstreden. Ik zie dat per vandaag ruim 81% van de fans hem in zijn favoriete opstelling neerzet. Dat zegt ook wel iets. Zeker omdat er best wel een paar concurrenten in de selectie zitten.

Helaas is mijn aanleiding om nu dan een topic te openen over Viergever minder vrolijk, namelijk zijn rode kaart en zijn 2 wedstrijden schorsing. De straf lijkt me volkomen terecht, want het was een erg vervelende overtreding waar hij rood voor kreeg. Ik denk niet perse gemeen, maar wel heel duidelijk rood.

Zou Van Bommel kiezen om hem te vervangen door Schwaab, of zouden we het misschien met Boscagli kunnen gaan proberen tegen AZ?

Dit bericht is gewijzigd op 21 oktober 2019, 16:06:41.

 

+1/-1

Misschien is dat nu wel een goede optie ja, die linksback positie is een hoofdpijndossier en Schwaab is geen geweldenaar maar wel degelijk.

 

+2/-1

Niet voor het een of ander maar Viergever speelde tegen Twente best een sterke pot (in een wedstrijd die we verder snel moeten vergeten).

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Spelers » Nick Viergever