Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Marco van Ginkel

Deze normale topic is open en bestaat uit 7 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

Hoe zit het eigenlijk met Marco van Ginkel? Verwacht dat zijn rol bij Chelsea wel uitgespeeld is, maar wanneer is hij naar verwachting weer volledig inzetbaar?
Hij zou namelijk de leider kunnen zijn en het ontbrekende scorend vermogen op het middenveld.

 

+1/-0

Volgens mij is hij nog aan het herstellen van zijn blessure maar zijn contract loopt wel in de zomer van 2020 af.

 

+1/-0

Je moet niet gek staan te kijken als die misschien wel einde carriere is. Zijn knie is te zwak voor een carriere in de top. En je kunt jezelf afvragen of hem contracteren geen groot risico is?

 

+2/-0

Contracteren kan op zich nog wel, want hij heeft voldoende upside als hij de 'Afellay route' volgt, maar een koopsom is gewoon 100% nee.

Ik vind het een hele fijne speler en we missen hem op dit moment absoluut. Hopelijk komt hij terug op het oude niveau of iets wat erop lijkt en kan hij nog een part III doen. Eventueel als toekomstig jeugdtrainer zie ik ook wel zitten want het was een goede prof en prima aanvoerder.

 

+1/-0

Volgend jaar wellicht transfervrij oppikken.

 

+1/-0

Beste speler van de laatse 20 jaar. Transfervrij altijd het risico nemen. Is op halve kracht nog 10 keer beter dan de hele huidige selectie bij elkaar.

 

+2/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Big Paul Castellano schreef op 21 augustus 2019 om 02:00:

Beste speler van de laatse 20 jaar. Transfervrij altijd het risico nemen. Is op halve kracht nog 10 keer beter dan de hele huidige selectie bij elkaar.Nou, het aannemen van mythische proporties begint wel snel. Ik noem in dit kader (de laatste 20 jaar) graag V Bommel, Cocu, Gomes, Guardado, Alex en Van Nistelrooy. Die staan hoger in de pikorde hoor...

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 20 augustus 2019 om 19:23:

Contracteren kan op zich nog wel, want hij heeft voldoende upside als hij de 'Afellay route' volgt, maar een koopsom is gewoon 100% nee.

.Met alle respect. Dat Afellay is gecontracteerd is ook topclub onwaardig. Er is concreet gezegd dat we hem dit seizoen waarschijnlijk niet veel zien spelen. Dan heb je er dus niets aan. Ja, voor die jongen is het leuk want die kan zijn vermogen nog even spekken.

PSV os toch geen sociale werkplaats?

 

+1/-0

Robben, Wijnaldum, Park, Memphis.

 

+1/-0

Gewoon eerst kijken naar zijn fitheid deze winter en als dat meevalt kun je hem in januari al voor juli 2020 en verder vastleggen. Maar ik vraag me wel tegelijkertijd af wat er na zijn vertrek is gebeurd. Bij ons was hij redelijk fit toch?

 

+1/-0

Na zulke zware blessures wel een risico. Maar bij hem zouden we dat wel moeten durven nemen. Heeft het geweldig gedaan in het verleden.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

wples1987 schreef op 21 augustus 2019 om 10:17:

Na zulke zware blessures wel een risico. Maar bij hem zouden we dat wel moeten durven nemen. Heeft het geweldig gedaan in het verleden.Zoals ze bij beleggingen altijd zeggen. In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst.

 

+1/-0

En zeggen ze niet altijd bij beleggingen dat je op een juist moment moet instappen, en niet als het al te laat is? Maw laat hem hier revalideren op onze mooie campus, in een relatief bekende omgeving, en investeer in de kans dat hij 80% van zijn oude vorm terug kan krijgen. Als je wacht tot hij 80% is, gaat het niet meer lukken.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Chelsea-coach Frank Lampard leeft mee met Marco van Ginkel. De Nederlandse middenvelder is lange tijd uitgeschakeld door een zware blessure aan zijn knie en heeft volgens de oefenmeester een terugslag gehad.

"De blessure is er een die lang gaat duren", laat Lampard weten op de website van Chelsea. "Hij heeft wat complicaties gehad na de operatie. Ik leef met hem mee, want het is nooit leuk als je als speler meerdere keren lang aan de zijlijn moet staan met een blessure." In februari van dit jaar leek het juist de goede kant op te gaan met de Nederlander, toen hij door zijn club in werd geschreven voor de Premier League. Er werd verwacht dat hij in maart de training kon hervatten, maar uiteindelijk liep zijn herstel wederom vertraging op.

Lampard is te spreken over de houding van Van Ginkel, die hard blijft werken. "Wat betreft zijn houding kan het niet beter", vervolgt de coach. "Hij is elk uur van de dag bezig op het complex en we geven hem de tijd die hij nodig heeft om te werken aan zijn herstel."

Het contract van Van Ginkel loopt in de zomer van volgend jaar af. In 2013 nam Chelsea de middenvelder over van Vitesse, maar Van Ginkel liep al snel een kruisbandblessure op. De middenvelder kwam in al zijn jaren bij Chelsea niet verder dan vier officiële duels.Arme van Ginkel.. Die zien we dit seizoen dus niet meer terug en wie weet zelfs helemaal niet meer.

Hij ligt er al sinds mei 2018 uit en al je dadelijk twee jaar eruit ligt in de kracht van je voetballeven. Is natuurlijk ook al de tweede zware knieblessure voor hem. Hopen dat het allemaal goed komt en dat we hem wellicht ooit nog terug zien op de voetbalvelden in Eindhoven.

 

+1/-0

Alles aan doen eerst rustig fit te worden. Moet mogelijk zijn. Daarna lekker transfervrij naar EHV komen. Als hij nog 20 wedstrijden per jaar in de buurt van het niveau van in zijn laatste PSV seizoen kan komen dan is het een hele bruikbare speler. Altijd doen.

 

+1/-0

Fantastische voetballer, enorm veel waarde gehad voor PSV in die mooie seizoenen. Toch gek dat hij zoveel voetbaljaren mist, maar desondanks telkens geweldig voor de dag komt. Hele open gast, erg vervelend voor hem. Geen idee of MvB hem zou willen hebben, maar deze box-to-box speler missen we nu echt.

 

+1/-0

Wat een pech. Een voetbalcarriere is maar kort. Elk verloren jaar is er één.

 

+1/-1

Komende zomer loopt zijn contract bij Chelsea af. Mocht hij in staat zijn terug te komen op zijn oude niveau dan zou hij niet misstaan het middenveld.Goed in de gaten houden dus.

 

+2/-1

PSV zou hem er alvast bij kunnen nemen om hem een optimale voorbereiding te geven op 2020-2021. Voor Chelsea is het toch klaar en als van Ginkel slim is komt hij terug bij PSV waar hij al mooie tijden heeft gekend. Wil niet zeggen dat PSV natuurlijk een 5 jarig contract voor hem klaar moet leggen maar ik denk dat ze er financieel wel uitkomen.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 16 december 2019 om 12:37:

PSV zou hem er alvast bij kunnen nemen om hem een optimale voorbereiding te geven op 2020-2021. Voor Chelsea is het toch klaar en als van Ginkel slim is komt hij terug bij PSV waar hij al mooie tijden heeft gekend. Wil niet zeggen dat PSV natuurlijk een 5 jarig contract voor hem klaar moet leggen maar ik denk dat ze er financieel wel uitkomen.Nog een Afellay? En als hij slim is kiest hij misschien juist niet voor PSV. Zo geweldig is het bij ons momenteel niet. Ook denken dat ze er financieel wel even uitkomen vind ik erg optimistisch.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 7 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

PSV Forum » Spelers » Marco van Ginkel