Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Johan Bakayoko

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Sorry hoor, maar Madueke was toch veel beter dan Bakayoko? Enige vervelende was alleen dat hij zo veel geblesseerd was.

Afgelopen weekend nog een leuk goaltje in de FA cup:

 

+2/-0

Mwah dat ben ik niet met je eens. Madueke had het af en toe enorm op zijn heupen en deed dan hele leuke dingen, maar hij kon soms ook drama-wedstrijden hebben waarin er helemaal niets lukte of waarin hij compleet onzichtbaar was.

Ik vind ze echt vergelijkbaar. Madueke is weggegaan voor hij een grote meneer kon worden bij PSV, en als Bakayoko in de zomer weggaat, dan geldt voor hem hetzelfde.

Ben benieuwd hoe de carrière van Madueke verder gaat. Ik had het idee dat hij bij Chelsea keihard op weg was naar de uitgang, maar ik heb de laatste maanden het idee dat hij toch aan het opkrabbelen is. Hopelijk breekt hij op korte termijn toch écht door in de Premier League.

 

+1/-1

Qua status zijn ze wel gelijk bij PSV maar de fitheid van Bakayoko wint het natuurlijk van Madueke maar de pure klasse van Madueke had heel de ED op een hoop gespeeld. Beide hadden met nog een extra jaar PSV naar het niveau van Gakpo toe kunnen groeien als alles op zijn plek was gevallen. Vooral in dit seizoen met Bosz was het voor Madueke wel heel lekker geweest om zo dicht bij de goal te spelen. Maarja met Teze als behoudende rechtsback is Bakayoko wel beter in het veld breed houden.

Bakayoko bij PSV 77 wedstrijden, 15 goals en 18 assists
Madueke bij PSV 80 wedstrijden, 20 goals en 14 assists

Moet eerlijk zeggen dat me dat nog mee valt. Maar als Madueke hier zoals Bakayoko op 21 jarige leeftijd een vol seizoen had gespeeld met veelal 90 minuten dan was zijn productie qua goals sowieso 2x zo hoog geweest.

Dat speciale bij Madueke heb ik bij Bakayoko nooit echt gezien maar de onderliggende statistieken zeggen wel wat anders. Dus wellicht heb ik het gewoon nooit goed op waarde geschat.

 

+1/-0

Ik vind Madueke voorlopig doelgerichter en zoals Rutten zou zeggen: geil voor de goal. Bakayoko moet echt wat dwingender in zijn spel gaan worden.

 

+1/-0

Bakayoko zit nu op 18 goals en 19 assists in 5380 minuten bij PSV.
Madueke zie op 20 goals en 14 assists in 3733 minuten bij PSV.

Tel uit je winst.

 

+1/-0

Bakayoko: 155 wedstrijden, 48 goals, 37 assists - 10604 minuten | 124.75 minuten per goal/assist
Madueke: 130 wedstrijden, 40 goals, 27 assists - 7117 minuten | 106.22 minuten per goal/assist

De statistieken vallen niet ver uit elkaar.

 

+1/-0

Het is uiteraard ook een kwaliteit om niet blessuregevoelig te zijn. Met 20 jaar 43+10 wedstrijden dit seizoen al zal ook opvallen in Europa.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

PSV Forum » Spelers » Johan Bakayoko