Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Ismael Saibari

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Met zijn 21 jaar (geboren 2001) misschien niet het jongste talent, maar toch klopt hij aan de deur. Opgepikt in België, probeert deze aanvaller het te redden bij PSV, met de nodige flair.

 

+1/-0

Momenteel zijn de backposities de zwakke plekken bij PSV. Gelukkig komt Mauro Jr er weer aan dus dan is de helft van het probleem opgelost.

De oplossing voor de andere helft van het probleem is volgens mij Saibari. Die komt net te kort voor voorhoede, maar heeft heel veel kwaliteiten voor een goeie back: snel, behendig, sterk en dynamisch. Probeer die man eens als rechtsback!

 

+2/-0

Verhuren maar. Er moeten meer kilometers op de teller komen wil hij van toegevoegde waarde worden voor PSV. Hij moet gewoon wekelijks spelen op Eredivisie-niveau. Voor PSV heeft hij voorlopig simpelweg te weinig rendement.

 

+1/-0

Vandaag een goede invalbeurt met zo ongeveer zijn eerste balcontact een fantastische solo,mijn inziens mag best wat brutaler de bal opeisen en wat vaker voor zijn eigen actie gaan want de kwaliteiten om vanuit het niets iets te creeren heeft hij overduidelijk.

 

+1/-0

Goed begonnen aan het seizoen. Zeker als hij was scherper word in de afronding dan is het iemand die je er goed bij kan hebben. Op veel posities inzetbaar wat ook zijn waarde heeft

 

+1/-0

Tot nu toe valt het me zeker niet tegen. Ik vond Saibari vorig jaar eigenlijk te weinig brengen, terwijl hij behoorlijk veel speeltijd / kansen heeft gekregen. Daarom had ik ook verwacht dat we afscheid van hem zouden nemen deze zomer. Echter, in de huidige vorm (en als middenvelder) heeft hij tot nu toe wel degelijk bewezen toegevoegde waarde te kunnen hebben. Met zijn fantastische loopactie en assist op Lang tijdens de JCS is hij ook al beslissend geweest.

Afgelopen zaterdag had die rebound na de kans van Lang er natuurlijk wel gewoon in gemoeten...

 

+1/-0

Valt me ook positief op.

Vanavond speelt hij op Babadi zijn plek , ben benieuwd.

 

+1/-0

Ik was wellicht zijn grootste criticaster vorig jaar. Onbegrijpelijk dat hij zoveel minuten heeft gespeeld aan de zijkant.

Nu komt daar wel een totaal andere speler voor terug. De assists zijn al heel fijn en het feit dat hij niet scoorde zaterdag lag meer aan de keeper dan aan hem maar hij blijft onrustig in de afronding. Ik vind zijn rol op zich ook nog wel tricky want wanneer ga je hem brengen? Moet je echt scoren is hij dan de man die productie geeft? Is hij een middenvelder die gevaarlijk is bij standaardsituaties zoals Til een bewezen kracht is? Heeft hij diepgang zonder bal als de ruimtes groot zijn zoals bv Vertessen?

Van mij mag hij vanavond starten als 10, maar dat mag van mij ook Babadi en Til zijn. Hij is in ieder geval dermate goed bezig dat hij een rol verdient in de A selectie en straks 20+ zendingen mag spelen. De concurrentie is wel heel heftig.

 

+1/-0

Ik vind hem geen nr 10, ook geen rechtshalf waar de aanvallende middenvelder in dit systeem staat. Wellicht een vleugelspeler, maar daar zijn anderen beter.

 

+1/-0

Zet hem er maar weer langs in grote wedstrijden. Het is zo'n zwakte als je alle 100% kansen mist. Het lijkt een beetje alsof hij bij zijn goal tegen Vitesse, zijn enige goal in bijna 1300 minuten, het opeens wel kon omdat het toch al buitenspel was. Ik denk dat hij de druk gewoon niet aan kan. Wat voor aanvallende middenvelder ben je als je niet kan scoren? Hij zal het best aardig gedaan hebben bij Marokko, maar daar kopen we niets voor.

 

+1/-0

Vorig jaar totaal geen fan van Saibari (op de verkeerde positie gezet) maar dit seizoen vind ik hem echt heel sterk spelen. Alleen, inderdaad, het afwerken gaat 'm echt dramatisch af. Kijk even naar zijn kans in de 55e minuut van gisteren tegen Rangers. Dit is een vrije schietkans in de 16 die je gewoon rustig met binnenkant voet in het linker hoekje moet plaatsen en het is een goal. In plaats daarvan gaat de bal 10 meter over. Dat kan echt niet. Dan moet je misschien even terug naar de basis, en dat is dat je in ieder geval tussen de palen schiet.

Nogmaals, ik ben erg tevreden over hem. Hij is sterk, snel, goede dribbel en heeft een goede pass. Daarom hoop ik echt dat hij dit weet te verbeteren.

 

+1/-0

Ik heb aan het begin van het seizoen geroepen dat bij het doorselecteren ook afscheid genomen moet worden van Saibari. Tot nu toe bewijst hij mijn ongelijk. Hij is al beslissend geweest in de wedstrijd om de JCS, maakte de belangrijke gelijkmaker tegen Vitesse en gisteren was hij met zijn briljante overstapje opnieuw beslissend bij de 1-1 (zonder beloond te worden in termen van een assist of goal).

Dat hij gisteren twee aardige schietkansen verprutste, is absoluut waar. Maar er gebeurt wel iets als hij aan de bal komt. Gewoon erbij houden en met Tillman en Babadi laten uitvechten wie uiteindelijk onze aanvallende middenvelder wordt.

 

+1/-0

Moet rust vinden in z’n afwerking. Schoot gisteren 2x te gehaast. Neemt hij net die fractie tijd meer zal z’n kwaliteit flink verbeteren.

 

+1/-0

Ligt het aan mij of oogt hij wat gezet?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Hypo666crisy schreef op 24 augustus 2023 om 07:51:

Ligt het aan mij of oogt hij wat gezet?Werd onlangs ook genoemd op ESPN.
Ismael is volledig afgetraind, schijnt een heel laag verpercentage te hebben.
Is blijkbaar gewoon zijn bouw.

 

+1/-0

hmmm ok, dan is dat wat het is.

Viel me laatst gewoon op, maar op de eoa manier oogt Veerman, in zijn gezicht iig, ook wat "te dik"?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Hypo666crisy schreef op 24 augustus 2023 om 08:03:

hmmm ok, dan is dat wat het is.

Viel me laatst gewoon op, maar op de eoa manier oogt Veerman, in zijn gezicht iig, ook wat "te dik"?Haha dat viel mij ook op!
Teveel vette vis gegeten 😂

 

+2/-0

Ohja, ik bedoel scherp voor de goal altijd :D.

 

+1/-0

Man van goud vandaag :)

 

+1/-0

Held van de avond :)

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

PSV Forum » Spelers » Ismael Saibari