Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Wedstrijden van PSV » Eredivisie: PSV - Feyenoord , zondag 19/09 om 14.30

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Ik vond de eerste helft en tweede helft slecht, omdat we geen kansen creëerden. Die heb je vaak wel nodig om te winnen (in Alkmaar eerste helft toevallig niet), en dat vind ik een betere indicator van goed spel dan hoeveel passes je naar elkaar geeft of hoe veel je de bal hebt. Ons onvermogen om aanvallen over de zijkant, als bijvoorbeeld een back doorkomt, om te zetten in een fatsoenlijke doelpoging, doet me pijn aan de ogen. Ik denk dat ik zowel Max als Mwene als Teze dit jaar nu al tig keer richting achterlijn heb zien gaan en er komt gewoon helemaal niks van. Nou ja, misschien Madueke in Almelo zeg ik zo uit het hoofd.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Voetbalvisie schreef op 19 september 2021 om 16:26:

open/sluit de onderstaande quote:

tijn0 schreef op 19 september 2021 om 16:24:

open/sluit de onderstaande quote:

Voetbalvisie schreef op 19 september 2021 om 16:22:


Je behoort veel meer kwaliteit te hebben dan Feyenoord. Het bovenstaande vind ik echt onzin.
Dat denken we al 3 jaar op rij. Dat is gewoon niet zo. Geef mij Malacia, Senesi, Sinisterra en Toornstra maar.Malacia boven Max ben ik met je eens. Maar Senesi boven Obispo of Boscagli? Nee, zeker niet. Sinisterra boven Gakpo? Ook niet.

Toornstra zou absoluut in de breedte een toevoeging zijn, maar geen basisspeler indien iedereen fit is.

Zo door de ondergrens zakken als vandaag kan echt niet!Senesi niet boven Obispo ? Heb je wel goed na de wedstrijd gekeken ? Obispo deed zo ongelofelijk veel fout en zorgt voor zoveel onrust achterin. Levert levens gevaarlijke ballen en staat zo vaak vekeerd opgesteld. Achterin hebben we het gewoon moeilijk als 3 van de 4 posities slecht worden ingevuld door jongens die hopeloos uit vorm zijn of de kwaliteit missen.

 

+1/-0

Obispu is nog jong en kan beter zich beter richten op de linksback positie met enkel een verdedigende taak. Man uitschakelen en bal inleveren bij mensen die iets met een bal kunnen. Als je in de rust Gotze en Propper en Zahavi eruit haalt voor Vertessen, Thomas en Doan dan mag je als trainer met pek en veren het stadion uit. Dat gelul dat hij, en hij alleen, het grotere plaatje in de gaten moet houden.
De spelers ogen vermoeid, er is geen plan B , Plan A werkt blijkbaar alleen tegen tegenstanders van een minder niveau. Benfica/Real Sociadad en Feijenoord. Driemaal een thuiswedstrijd tegen een tegenstander die de verdediging op orde heeft. Driemaal geen winst, en een onbegrijpelijk wisselbeleid. Maar de spelers zijn fit voor de eerstvolgende wedstrijd.
Eerder Van Ginkel en nu een Propper en Gakpo. De spelers raken zijn wisselbeleid beu. En als de spelers zich tegen je beginnen te keren dan heb je een probleem als trainer. Wordt er niet gewonnen van zowel Go Ahead ,Willem 2, en Sturm Graz dan is het experiment Schmidt na anderhalf jaar grotendeels mislukt. Ajax oogt veel stabieler en die zetten europees wel een resultaat neer.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

PSV Forum » Wedstrijden van PSV » Eredivisie: PSV - Feyenoord , zondag 19/09 om 14.30