Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Wedstrijden van PSV » [Voorronde CL] PSV - Rangers 24-08-2022 (21.00 uur)

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Toch jammer als je AZ nu zo ziet winnen, waarbij ze op het moment dat ze de tegenstander in de tang hebben, nog even aanzetten en de eindstand 4-0 maken. Dit had PSV in de heenwedstrijd ook moeten doen in de laatste 20 minuten. Aanvallend frisse wissels en ze daar achterin zoek spelen...

 

+1/-0

Geen fijne generale voor de Rangers dus. Plus, ze hebben waarschijnlijk hard moeten knokken tot in blessuretijd, waarna ze de voorsprong toch nog weggepoetst zagen worden.

Zaak voor PSV om ze woensdag het vuur aan de schenen te leggen!

 

+1/-0

Een vraagje, ik ben momenteel in Azië op vakantie, iemand enig idee hoe ik de wedstrijd kan zien? Heb zowel een ESPN als Ziggo abonnement maar die werken hier niet

 

+1/-0

In dat geval weet ik het niet zo goed. Laatste keer dat ik illegaal heb gestreamd in het buitenland, is ook al even geleden. Kun je niet met een vpn doen alsof je in NL bent, of werkt die techniek niet zo?

En je kunt natuurlijk even Ziggo zelf contacteren, misschien hebben die ideeën.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

abbie-maza schreef op 23 augustus 2022 om 04:44:

Een vraagje, ik ben momenteel in Azië op vakantie, iemand enig idee hoe ik de wedstrijd kan zien? Heb zowel een ESPN als Ziggo abonnement maar die werken hier nietVia een vpn connectie met server in NL werken ESPN en ziggo wel. Ff snel een proef accountje aanmaken bij 1 van de vele vpn aanbieders. Doe ik zelf ook als ik voor werk in Azië zit.

https://www.vpngids.nl/beste-vpn/gratis-vpn/link

 

+1/-0

Inderdaad met een VPN op locatie NL zou het moeten lukken. Zo lukt het mij in elk geval op mijn KPN account.

 

+1/-0

Vak T heeft behoorlijk huisgehouden bij het Pullman vannacht. Om 2:00 en om 5:00 flinke hoeveelheid vuurwerk. Wat mij betreft gerechtvaardigd aangezien in Glasgow vorige week hetzelfde (maar dan iets minder indrukwekkend) gebeurde.

https://www.instagram.com/p/Chogg_ksPfL/?utm_source=ig_web_copy_linklink

 

+2/-0

Lijkt echt he-le-maal nergens op.

 

+1/-0

Gakpo moet die zijlijn eens houden. Niet telkens naar binnen de drukte in.

 

+1/-0

houdt nog niet over dit....

 

+1/-0

Met dit voetbal ga je ook geen tweede in de competitie worden hoor. Afgrijselijk.

 

+1/-0

Pff wat een spanning. Tweede helft wordt beter, hoop ik..

 

+1/-0

Waardeloos. Heel slecht gespeeld.

 

+1/-0

Bah, 100% terecht. Wat was het plan van RvN? De eerste 15 minuten de centrale verdedigers de bal laten rondtikken? Hebben ze daarvoor een wedstrijd rust gehad? De Rangerts hadden een zware wedstrijd in de poten en we laten ze verdomme uitrusten op het veld.

 

+4/-0

Dat je door de druk wat foutjes maakt dat snap ik. Maar dat je door de druk de hele wedstrijd niet probeert vrij te lopen en geen druk zet slaat nergens op. Rangers stond de laatste 10 minuten aanvallender dan ons.

Ramalho maakt uiteindelijk de fout, maar uit één van de tig andere blunders had Rangers ook kunnen scoren. Als je straks zo tegen Excelsior speelt verlies je met 5-0.

 

+2/-0

Wat een loserwedstrijd weer van PSV als het erom gaat. Niets in de CL te zoeken. Verdediging van het niveau FC Groningen.

 

+1/-0

Zoooo slecht. Alsof iedereen z'n poten willekeurig een paar graden scheef had gedraaid. Amper een bal naar een medespeler. Ik vraag me erg af of zo'n weekend rust niet een beetje te veel vakantiegevoel geeft want ze sjouwden maar wat achter de rangers aan. Heel frustrerend en teleurstellend.

 

+1/-0

Gewogen en te licht bevonden voor de Champions league. Zo eerlijk moet je zijn. Het zat er geen moment in dat we Rangers zouden verslaan.

 

+1/-0

Volledig terecht uitgeschakeld. Beste spelers Saibari en Simons - de ervaren mannen allemaal door het ijs gezakt. Als de Jong dan uitvalt en Van Ginkel en Vinicius de meubelen moeten redden dan is het zwart ondermaats.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

PSV Forum » Wedstrijden van PSV » [Voorronde CL] PSV - Rangers 24-08-2022 (21.00 uur)