Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Wedstrijden van PSV » [Ere] Heracles Almelo - PSV

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

PSV zal zondag afreizen naar Almelo voor een uitwedstrijd op het kunstgras van Heracles. De Almeloërs begonnen de competitie met een harde 0-4 nederlaag in eigen huis tegen sc Heerenveen en speelden vorige week met 1-1 gelijk tegen Fortuna Sittard. Na afloop waren de zwart-witten vooral woedend over het optreden van de arbitrage en de VAR. Zo werd een doelpunt van Heracles ten onrechte afgekeurd, ontsnapte Fortuna aan een rode kaart en kregen de Limburgers bovendien diep in blessuretijd een op het oog veel te zwaar gegeven strafschop. Om die reden is Heracles nu terug te vinden op de 14de plaats.

De wedstrijd van zondag zal de 20ste keer worden dat PSV voor de Eredivisie afreist naar Almelo. 14 van de voorgaande ontmoetingen werden gewonnen, 4 keer eindigde het duel in een gelijkspel en PSV verloor 1 keer. Vorig seizoen was PSV met 0-4 te sterk door treffers van Steven Bergwijn, Daniel Schwaab, Denzel Dumfries en Gastón Pereiro. Heracles kreeg in dat duel twee keer een directe rode kaart. In het seizoen 2012/2013 won PSV met 1-5 op bezoek bij Heracles. Mark van Bommel stond toen nog als speler op het veld.

De selectie van Heracles kent voor PSV een heel bekende speler. Mauro Júnior speelt dit seizoen namelijk op huurbasis in Almelo. Ook Joey Konings heeft een verleden bij PSV. Hij doorliep de jeugdopleiding en vertrok een jaar geleden transfervrij naar Heracles.

 

+1/-0

Interessante wedstrijd, die ons wellicht veel zal zeggen over waar we staan. Heracles is net als PSV een voetballende ploeg die wat moeite heeft om de trekker over te halen. Vorige week hadden ze dus eigenlijk met 2-0 gewonnen, als Blom zijn werk had gedaan. Hopelijk komen er geen goedmakertjes deze week.

Ondanks de goede intenties van beide ploegen verwacht ik weer een dodelijk saaie wedstrijd met weinig doelpunten. Gezien ons 2019 in uitwedstrijden tot nog toe, denk ik dat we met drie punten tevreden moeten zijn, op welke manier dan ook.

 

+1/-0

Dat vrees ik ook. Er is gelukkig wel een opwaartse lijn in de zin van dat er genoeg wordt gecreëerd. Nu is het zaak dat er ook eens wat (sneller) goals gaan vallen.

 

+1/-0

oh mijn god mark heeft een normale opstelling gemaakt

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Kykinson schreef op 18 augustus 2019 om 19:01:

oh mijn god mark heeft een normale opstelling gemaaktDat wel maar dit is toch veels te jong? Maar goed, hopen op een lekkere pot dan maar.

 

+1/-0

Eindelijk Steven!

 

+1/-0

Wat een schot! Hij kan het dus wel

Edit: 25e minuut, een geplaatst afstandsschot van Heracles, ik hield mn hart al vast want bij Zoet leek het af en toe dat elk schot van buiten de 16 erin ging. Maar hij heeft em! Voel me ineens zo opgelucht. Go Jeroen, klasse zo!

Dit bericht is gewijzigd op 18 augustus 2019, 20:27:04.

 

+1/-0

En zelfs een schot op doel van de tegenstander die gestopt wordt :o. Het begint ergens op te lijken zo, maar nu weer voetballen :)

 

+1/-0

Sodemieter toch op met die VAR zeg... Ik heb erg veel moeite op het moment om de VAR onpartijdig te vinden. Niet te filmen

 

+1/-1

Gewoon een terechte beslissing.

 

+1/-0

We begonnen kampioenswaardig. Echt.
Tot de dertigste minuut tenminste.
Het is allemaal nog te instabiel.
Het positieve gevoel overheerst na 45 minuten Heracles uit.

 

+1/-0

@Godfather: De antecedenten spreken dat tegen. Heb je gezien waar de afgelopen weken strafschoppen voor gegeven zijn? Onze vrienden uit de hoofdstad krijgen ze praktisch cadeau. Necid mocht tegen ons de bal gewoon met de arm controleren en scoren, daar deed de VAR ook niets aan. Maar owee als PSV er voordeel van zou hebben. Ik weet niet wat erger is, een VAR die constant slecht is, of een VAR die inconsequent is, geheel toevallig natuurlijk in het nadeel van PSV.

 

+1/-1

Oh ja hoor, ajax moet kampioen worden van de KNVB. Krijgen we dat weer... Als we jouw aparte manier van antecedenten zouden moeten volgen, zou Heracles voor geval-Sadilek ook een penal moeten hebben. Laat het rusten.

 

+2/-0

Ik meende dat de regel was dat de VAR ingrijpt bij hele duidelijke fouten. In mijn ogen laat die verdediger de bal op zijn arm stuiten uit onkunde. Dan vind ik het geven van een strafschop geen (duidelijke) fout.

 

+1/-0

Guti en Baumi goed. Voor de rest weer slaapverwekkend. Ik vraag me af waar die gasten de hele week op trainen.

En 6 gele kaarten terwijl er niets aan de hand is. Niet erg slim.

Dit PSV heeft het tegen iedere tegenstander moeilijk. Echt ongelofelijk.

 

+1/-0

7 kaarten naar mijn tellen. Al is de meerderheid totaal niet nodig. Zowel van de spelers niet, maar ook van de kant van de scheids. Wat een vertoning.

 

+2/-0

Het begint ook weer met het inbrengen van Hendrikx. Meteen weer teruguitlopen, geen initiatief meer nemen. Wat een angsthazerij. Breng gewoon een aanvallende speler voor Mo.

 

+1/-0

Heracles
Shots on target: 4
Shots off target: 11

Dat is toch wel zorgelijk.

 

+1/-0

1e kaart voor Sadilek, overtreding, terecht
2e kaart voor Baumgartl, om zn enige foutje in de wedstrijd te herstellen, terecht
3e kaart voor Bergwijn vanwege... ik weet het niet precies, geen haast maken bij de ingooi? Maar Dumfries kwam nog aanlopen om in te gooien, ik begreep de redenatie iig niet.
4e kaart voor Boscagli in een duel vrij worstelen waar de aanvaller van Heracles ZEKER niet vrijuit ging, nmi onterecht
5e kaart voor Viergever. Volgens mij niet voor de overtreding zelf, dat was nauwelijks iets, maar volgens mij eerder voor zijn boze reactie op het fluitsignaal. Onnodig van Viergever, erg pietluttig van de scheids.
6e kaart voor Gakpo, vanwege dom weglopen met de bal bij een vrije trap voor Heracles, dom
7e kaart voor Dumfries andermaal vanwege een partijtje vrij worstelen, geheel van zijn kant, terecht.

Nou, zeg het maar. Wat een bedoening. Ik erger me meestal niet zo erg, ben vrij positief ingesteld, zeker als het over PSV gaat. Ik heb hier al een aantal keer BPC (die meestal niet bijzonder positief is) tegengesproken. Maar vandaag.. Zucht. Tis dat ik een Hendrix kapsel heb of ik had last gekregen van haaruitval.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

NeedPants schreef op 18 augustus 2019 om 20:53:

@Godfather: De antecedenten spreken dat tegen. Heb je gezien waar de afgelopen weken strafschoppen voor gegeven zijn? Onze vrienden uit de hoofdstad krijgen ze praktisch cadeau. Necid mocht tegen ons de bal gewoon met de arm controleren en scoren, daar deed de VAR ook niets aan. Maar owee als PSV er voordeel van zou hebben. Ik weet niet wat erger is, een VAR die constant slecht is, of een VAR die inconsequent is, geheel toevallig natuurlijk in het nadeel van PSV.Gewoon een terechte beslissing, doe normaal.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

PSV Forum » Wedstrijden van PSV » [Ere] Heracles Almelo - PSV