Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Wedstrijden van PSV » [EL] PSV - PAOK FC

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Het zoveelste bewijs dat de VAR onmisbaar is in de vorm waar hij voor bedoeld is. Grote fouten eruit halen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Hypo666crisy schreef op 26 november 2020 om 21:09:

Ik trek dit echt niet meer! #tvgaatuitNja ik snap het wel een beetje hoor.. Ik ben nu ruim 20 jaar PSV-fan en het laatste jaar (letterlijk jaar, niet puur dit seizoen) is, op het seizoen 2013/14 na, toch een van de minste jaren die ik heb gezien. En dat in alle aspecten: spel, punten, maar ook beleving. NU snap ik dat het met corona iets anders is, maar ik mis toch de absolute wil om te winnen in dit team. Kijk naar de jaren met Gini, Memphis, Guardado, Luuk en vergelijk het eens met die slappe figuren die momenteel op het veld staan. Gakpo en Dumfries oke, maar de rest? Kleurloze persoonlijkheden, in ieder geval op het voetbalveld.

En zelfs in dat absolute rampseizoen 2013/14 zag je wel dat er iets aan 't gebeuren was, ondanks dat we af en toe gigantisch werden afgeslacht.

 

+1/-1

Op momenten best wel sprankelend, maar achterin ook telkens gevaarlijk. Houden ze dit vol tot het einde, of is de tank straks weer leeg? En wie leert die Rosario eens koppen? Absoluut nul komma nul sprongkracht, hij verliest elk kopduel. Eerste doelpunt kopte hij ook met zijn rug, al wil ik die goal niet aan hem toeschrijven.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jasper_PSV schreef op 26 november 2020 om 22:03:

open/sluit de onderstaande quote:

Hypo666crisy schreef op 26 november 2020 om 21:09:

Ik trek dit echt niet meer! #tvgaatuitKijk naar de jaren met Gini, Memphis, Guardado, Luuk en vergelijk het eens met die slappe figuren die momenteel op het veld staan. Gakpo en Dumfries oke, maar de rest? Kleurloze persoonlijkheden, in ieder geval op het voetbalveld.

En zelfs in dat absolute rampseizoen 2013/14 zag je wel dat er iets aan 't gebeuren was, ondanks dat we af en toe gigantisch werden afgeslacht.
Nou deze reactie mag je in gaan slikken.

Er stond in de tweede helft een vecht machine dat de overwinning binnensleepte. Niks slappe figuren vandaag.
Malen en Madueke speelde ijzersterk. Ook Sangarè weer sterk. En Boscagli speelde ook een uitstekende pot.

Die eerste tegengoal was zo'n kluts goal. Die kun je altijd tegen krijgen. Daarna de pech dat de gelijkmaker niet telt door een enorme schele dwaas met een vlag. 1 echte fout gemaakt. En dat was met die 2e tegengoal. Daarna mentaal sterk en de overwinning binnen gesleept.

 

+2/-0

Blij met het resultaat, blij met de vechtlust (zeker naar aanleiding van mijn eerdere opmerking :B ). Toch een gigantisch dubbel gevoel:

- Het is pas de eerste keer dat we echt vechtlust hebben gezien dit seizoen. Beter laat dan nooit natuurlijk..
- Winst na 0-2 achter is natuurlijk geweldig, maar we hebben het onderling verschil niet goed gemaakt. Alleen twee keer winst is voldoende de komende twee wedstrijden. Met dit team winnen uit bij Granada lijkt me een vrij onmogelijke opdracht.
- Mijn vertrouwen in Mvogo is niet meer bijster hoog. Het waren natuurlijk geen blunders vandaag, maar ik krijg af en toe langzaam het Zoet-gevoel. Zo van 'je had wellicht iets meer kunnen doen'. Ik ben natuurlijk deels opgegroeid met Gomes, dus wellicht is mijn verwachtingspatroon van PSV-doelmannen volledig van de kaart :)
- Zahavi tsja.. Af en toe toch weer dingen zien doen waarvan ik denk: 'je bent 33 jaar, kom op'. Jammer dat Mo weer niet fit is, anders had je Eran eens kunnen banken. Kan me niet voorstellen dat Gotze gelijk in de basis gaat starten zondag. Van mij part gooi je Piroe of Ledezma eens erin, want deze jongen is echt tegen zichzelf 't voetballen. Je kan ook redeneren dat je tegen Sparta veel kansen zal krijgen (hopelijk toch?) en hij wellicht wat zelfvertrouwen kan tanken.

 

+1/-0

Vechtlust was er wel ja. Maar op het laatst speel je gewoon met vuur door iedereen achter de bal te houden en je massaal terug te trekken.

Al met al superblij met de winst, na een afgrijselijk begin. Jammer dat Omonia geen puntje kon pakken tegen Granada en dat we zelf de Cyprioten niet eerst krijgen. Formeel gezien heb je het in eigen hand, maar vooralsnog schat ik de kans op overwintering niet al te hoog in.

 

+2/-0

Gelukkig gewonnen. Maar doorgaan zal nog steeds lastig worden. Het is vooral vanwege de kwaliteit voorin dat je wint. Maar Sangare was inderdaad niet slecht. Daarom begrijp ik niet waarom Rosario, toch ongeveer hetzelfde type, ernaast moet spelen. Liever een ander type. Hendrix of Thomas hebben ook prima wedstrijden gespeeld. En die Fein werd met veel tam tam gehuurd, maar is blijkbaar geen optie voor de basis?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

James Sonny Crockett schreef op 26 november 2020 om 23:17:

Vechtlust was er wel ja. Maar op het laatst speel je gewoon met vuur door iedereen achter de bal te houden en je massaal terug te trekken.

Al met al superblij met de winst, na een afgrijselijk begin. Jammer dat Omonia geen puntje kon pakken tegen Granada en dat we zelf de Cyprioten niet eerst krijgen. Formeel gezien heb je het in eigen hand, maar vooralsnog schat ik de kans op overwintering niet al te hoog in.Ik zat ook met samengeknepen billen te kijken toen ze achteruit gingen lopen, maar uiteindelijk hebben ze dat ook prima gedaan. PAOK heeft in de 2e helft welgeteld 1 bal op doel geschoten.
Hopelijk kan Götze straks een hele pot (0f 70 minuten) tegen Granada spelen, want die heb je wel nodig om in Spanje kans te maken op de winst. Ik hoop dat die Cyprioten wellicht PAOK de voet nog dwars kunnen zetten, ook al hebben ze niks meer om voor te spelen, want in Griekenland werd dat ook 1-1.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Daguardo schreef op 26 november 2020 om 23:50:

Gelukkig gewonnen. Maar doorgaan zal nog steeds lastig worden. Het is vooral vanwege de kwaliteit voorin dat je wint. Maar Sangare was inderdaad niet slecht. Daarom begrijp ik niet waarom Rosario, toch ongeveer hetzelfde type, ernaast moet spelen. Liever een ander type. Hendrix of Thomas hebben ook prima wedstrijden gespeeld. En die Fein werd met veel tam tam gehuurd, maar is blijkbaar geen optie voor de basis?Wow :D Was jij niet dezelfde die het grappig zou vinden als Sangaré hier mislukt? Je laat jezelf hier wel weer enorm kennen.

Blijft echt hilarisch. Lachen als een aankoop van 9 miljoen euro een mislukking is :denk

 

+1/-0

Heel blij dat we alsnog gewonnen hebben. Volgende week donderdag wordt cruciaal. Als PAOK wint op Cyprus volstaat eigenlijk alleen een overwinning van PSV op Granada. Speelt PSV dan gelijk tegen Granada, dan kunnen Granada en PAOK het al op een akkoordje gooien de laatste wedstrijd en kan PSV de groepsfase verlaten met 10 punten.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

shevchenko schreef op 27 november 2020 om 08:59:

Heel blij dat we alsnog gewonnen hebben. Volgende week donderdag wordt cruciaal. Als PAOK wint op Cyprus volstaat eigenlijk alleen een overwinning van PSV op Granada. Speelt PSV dan gelijk tegen Granada, dan kunnen Granada en PAOK het al op een akkoordje gooien de laatste wedstrijd en kan PSV de groepsfase verlaten met 10 punten.Klopt helemaal! Maar als je tegen Granada niet kan winnen, hoor je gewoon niet thuis in de Europa League na de winterstop. Granada is helemaal geen wonderploeg, en daar moet je van winnen. Kijk even hoe gisteren AZ tegen de koploper in Spanje partij gaf. AZ was gewoon beter.. Dat moet PSV volgende week ook afdwingen. Wedstrijd benaderen dat het de laatste kans is die je moet pakken. Op naar de Gladiolen!

 

+1/-0

Wat een vreemde wedstrijd toch weer gisteren. PAOK begon zoveel scherper dan PSV. Het afjagen, het snel naar voren spelen, de Grieken deden dat de eerste 20 minuten uitstekend. Natuurlijk hebben ze een dosis mazzel bij de 1e goal, en natuurlijk had die bal van Malen tellen, maar onder aan de streep staan we na 13 minuten wel met 0-2 achter.

Ik zie bij die eerste goal zoveel mis gaan. Een te zachte inspeelpass van Mvogo naar Dumfries. Dumfries die te afwachtend is en de kaas van het brood laat eten door Tzolis. Enkele seconden later aan de andere kant van het veld niet doortastend dekken bij die ingooi waar de voorzet uit komt. Rosario die de bal op zijn weelderige haardos laat vallen, waarbij die bal perfect voor Tzolis komt te liggen. En dan ja, het laatste stukje waardoor die bal in het net verdwijnt, is mazzel voor die Grieken. Maar daarvoor had er op 4 momenten daadkrachtig ingegrepen kunnen worden waardoor deze situatie niet was ontstaan.

En ook bij die tweede goal kun je ook niet echt spreken van een killers-mentaliteit bij PSV. Natuurlijk laat Madueke zich te eenvoudig uitspelen, maar er was totaal geen rugdekking. En blijkbaar waren we niet goed genoeg in de positionering / duels om te voorkomen dat die boogbal en dat schot konden gebeuren.

Die verdedigende zwakte zal ons nog wel vaker gaan opbreken dit seizoen. Gisteren hebben we het aan de andere kant van het veld goed kunnen maken, maar er was bijv. ook nog dat moment in de eerste helft waar, door verkeerd instappen van Teze, opeens 4 Grieken alleen nog tegenover Boscagli stonden. Hadden we met 1-3 ook nog kunnen terugkomen?

Van de andere kant moet je de ploeg natuurlijk ook heel veel complimenten maken. Complimenten voor het goede aanvalsspel tussen de 20e en 65e minuut. Er was beweging, er werden kansen gecreëerd, ik zag mooie combinaties en natuurlijk 3 goede goals. En vanaf de 65e minuut tot aan het einde zag ik een team wat ervoor streed om die overwinning binnen te slepen. Minpuntje is dan weer dat we eigenlijk niet één gevaarlijke uitbraak meer hebben gehad in dat laatste kwart. Onze aanvallers waren moe, verloren te snel de bal en maakten verkeerde keuzes.

Maar goed, de blijdschap met de overwinning overheerst. Terugkomen van een 0-2 is ook mentaal een hele knappe prestatie. En de smaak van een Europese overwinning is toch altijd net iets zoeter!

Vooruitkijkend op het restant van de poule: Omonia is nog niet kansloos, in tegenstelling tot hierboven werd gesteld. Als Omonia en Granada 2x winnen, is Omonia 2e in de poule. Daarnaast is Cyprus - Griekenland toch een soort derby en wellicht speelt prestige dan nog een wat grotere rol. Dus PAOK heeft daar nog niet zomaar gewonnen. PSV zal inderdaad wel moeten winnen in Spanje om het sowieso in eigen hand te houden. Laten we ons (wederom) vasthouden aan de goede fases in de laatste wedstrijden en hopen dat het kwartje ook daar onze kant op valt.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

PSV Forum » Wedstrijden van PSV » [EL] PSV - PAOK FC