Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Wedstrijden van PSV » [Ere] ADO Den Haag - PSV

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

open/sluit de onderstaande quote:

Uiteindelijk gaat dit ook tussen de kopjes zitten. Ondertussen al 6 goede/grote kansen en een penalty gemist. Je moet gewoon 4-0/5-0 voorstaan bij rust, maar daarentegen sta je 1-0 achter omdat we beschikken over een CV die bij FC Emmen nog niet eens in de basis zou staan.

ADO denkt ook 'schiet alle ballen maar corner', want we hebben er al tien gehad en maar eentje was degelijk.Hier ben ik dus ook bang voor. Het voetbalt zoveel makkelijker als de voorhoede die kansen gewoon afmaakt. Net als tegen Twente. Kun je daarna kijken of je er nog wat kunt bijprikken maar nu moet alles (lichaam en geest) in het werk gesteld worden om de 1-2 te maken.

 

+1/-0

Oké. Pleur maar op, met je halbgassfussbal.
Wat een ellende.

 

+1/-1

Één woord is voldoende om deze wedstrijd te beschrijven: schandalig!

 

+1/-1

Abnormaal, ben gewoon de tel kwijt. Denk dat Malen, Zahavi en Vertessen bij elkaar zo'n 12 kansen hebben gemist. Tel daarbij de penalty van Max, die abnormale klotepass op Zahavi rond minuut 50 en nog wat kansen zoals die kopbal van Boscagli en de schoten van Mo.

Maak je ook maar een kwart van de kansen, dan win je hier met 7-0 en ben je opeens weer titelkandidaat. Nu gaat Ajax op 9 punten komen en kruipen Vitesse en AZ dichterbij. Kan zomaar dat je over precies een maand 4de of 5de staat. Wat een absolute ellende.

 

+2/-0

tja, we kunnen nu wel weer alle spelers en trainers gaan afzeiken op alle fouten die ze hebben gemaakt (en ook zouden maken in een 0-5 gewonnen wedstrijd) maar dat heeft echt totaal geen nut als je zoveel kansen creeert maar niet afmaakt.

 

+1/-0

Normaal gesproken is een wedstrijd waarin je zo domineert (ondanks dat we niet goed speelden) en zoveel kansen krijgen niet winnen een incident. In dit seizoen voelt het natuurlijk wel anders.

Kampioen werden we al niet en worden we waarschijnlijk ook niet als we alles winnen. Als we straks weer op volle kracht zijn winnen we wel weer een paar keer en worden we gewoon tweede.

 

+1/-0

Hoe bestaat het in vredesnaam dat PSV hier niet gewonnen heeft. Gewoon duidelijk dat deze ploeg totaal niet in balans is. Voorin gefaald en achterin ook.
Dit PSV is en blijft een grote vette ergernis. Het is niet leuk om nu supporter te zijn in een verloren seizoen. Nu maar bouwen aan een sterkere ploeg die er hopelijk volgend seizoen wel staat.

Oh nee wacht dat kan niet want dan wacht PSV weer tot het eind om beoogde versterkingen te halen. En de verloren corona inkomsten moeten gecompenseerd worden. De miljoenen gaan naar Amsterdam, kloof wordt groter en groter. Nog een seizoen gokken kan niet.
Wil PSV echt een bedreiging worden voor Ajax dan moet je een rijke investeerder halen. Dat wil PSV niet en horen bij de 32 beste clubs van Europa is een utopie.

 

+2/-0

zoveel inefficiëntie is bijna lachwekkend, het aantal gemiste kansen schrijnend, de 1-2 was een cadeautje op een presenteerblaadje.
Om Rosario en Sangare topniveau te noemen is een regelrecht brevet van onvermogen!!!
Dan Dumfries erin brengen(in godsnaam waarom)
Je kunt als positivo van alles aanhalen als verzachtende omstandigheid, maar als wij als zg ambitieuze top-club niet meer kunnen brengen als de laatste weken kan ik me als supporter alleen maar schamen

 

+1/-0

Dit is gewoon pech.

Buiten dat het al 100 jaar duidelijk is dat Malen en Zahavi een gigantische mismatch is.
Op een gegeven moment was het zo erg dat Malen hem bewust ging overslaan in de aanval.
Samen met Max vandaag wel erg goed, mag best gezegd worden.

Had het gewoon 2-6 moeten zijn, met een behoorlijke geluksgoal in de laatste minuut.

Toch ben ik geen fan van onze keeper, zie liever Unnerstall.

Titel is verkeken, valt niks van te zeggen.

 

+2/-0

Nu nog even uit Europa en seizoen is alweer voorbij. PSV onwaardig.

 

+1/-0

PSV speelde eigenlijk een goede wedstrijd. Dit was zo'n typische wedstrijd dat het allemaal tegen zat.
Malen 2x op de lat, 1x missen toen hij alleen voor de keeper stond, Zahavi kon 1x binnenschieten, Ihattaren. Maar de bal wilde er vandaag gewoon niet in.

Die eerste goal van Ado kon je nog een fout noemen. Maar die 2e goal was echt pure mazzel. Die viel met alle geluk van de wereld precies goed voor die niksnut van een Kramer.

Die keeper zal ook nooit meer zo'n wedstrijd keepen waarschijnlijk.

Deze wedstrijd deed me dan ook erg denken aan Ado-PSV onder Cocu in 2015.
Toen keeper Hanssen mee naar voren ging in de laatste minuut en de 2-2 binnen werkte.

 

+2/-1

Ik heb feitelijk genoten, zag n moie pot... jammer van de uitslag alleen


Rosario weer erg veel goede punten, amper fouten, Max leek tegen te zallen en Malen... tsja, 2 keer lat, dat is gewoon dikke pech.

Speel 34 wedstrijden als vandaag en je wordt echter kampioen

 

+1/-2

open/sluit de onderstaande quote:

PSVeldhoven42 schreef op 13 februari 2021 om 23:40:

Ik heb feitelijk genoten, zag n moie pot... jammer van de uitslag alleen


Rosario weer erg veel goede punten, amper fouten, Max leek tegen te zallen en Malen... tsja, 2 keer lat, dat is gewoon dikke pech.

Speel 34 wedstrijden als vandaag en je wordt echter kampioenVolgens mij wordt je na 34 gelijke spelen geen kampioen. ;)

Het is echter helemaal niet zo rooskleurig allemaal. Uiteraard zit er af en toe een wedstrijd als deze tussen. Dat was ook in de topjaren het geval. Echter is dit exemplarisch voor PSV tegenwoordig. Net niet.

Wat als die bal er wel was in gegaan? Telt niet. Het is een optelsom. Zowel het elftal ontbeert echte kwaliteit, helemaal als er een paar blessures zijn. Maar zoveel misten er nou ook weer niet van de normale basis (2/3). Dan nog moet je makkelijk winnen van de nr 17.
De samenstelling klopt ook niet. Geen duidelijke aanvoerder, geen echt team, geen echte PSV-ers zoals je vroeger wel altijd een paar had. Als je de namen van gisteren ziet zijn er misschien maar 4/5 die echt de kwaliteit hebben om in PSV te mogen voetballen. De rest is hooguit voor de breedte. Thomas, Baumgartl, Vertessen? Zahavi valt ook tegen.
Tel daarbij een trainer op die maar blijft vasthouden aan een niet werkend systeem met 2 controleurs, belangrijke spelers op de bank houdt om te sparen en rare wissels doet, en je krijgt dit soort seizoenen.

 

+4/-1

Excuses over leuke wedstrijd en de hoeveelheid kansen kunnen me gestolen worden. Dit ADO was het zwakste team wat ik in lange tijd gezien heb. Het was onsamenhangend, ze gaven zeeën van ruimte weg en leverden de bal over het algemeen gewoon direct in bij PSV. Daarbij deden ze ons de 1-2 letterlijk cadeau, waar de keeper bij de 1-1 eigenlijk ook niet vrijuit gaat.

Dat PSV deze wedstrijd niet wint is ronduit schandalig en kampioenskandidaat onwaardig.

Wat zijn Max, Rosario en vooral Baumgartl aan het doen bij de 1-0 van ADO? Als we een zak aardappelen in de verdediging hadden neergelegd, had Adekanye daar nog over kunnen struikelen. Nu spleet de rode zee zich open waardoor hij eigenlijk niet meer kon missen.

Wat is Teze aan het doen bij de 2-2? Een foutje maken kan natuurlijk altijd, maar op dat moment op die plek zo onbeholpen naast de bal trappen, is wel heel erg tragisch. Deze 2 punten kunnen aan het einde van de rit wel eens heel duur blijken te zijn.

PSV had deze wedstrijd met minstens 4 goals verschil moeten winnen. Bij die gemiste penalty had het natuurlijk al 0-2 moeten staan. Ook na rust had het natuurlijk al veel sneller 1-2 moeten worden. En daarna heb je ook nog de mogelijkheid om door te drukken. Natuurlijk heb je ook pech met 2 ballen op de lat van Malen, en haalt die keeper er 10 ballen knap uit, maar dan moet je het in ieder geval dicht houden. Dat zo'n zwakke tegenstander met een paar hoge ballen voor paniek kan zorgen, is tekenend voor het gebrek aan vertrouwen van PSV.

Het enige gekke aan mijn gevoel over deze wedstrijd, is dat als je deze pot gewoon met 1-3 (of zelfs 1-2) gewonnen had, ik er niet eens een heel negatief gevoel aan had overgehouden. Door de hoeveelheid kansen en het enorme overwicht. Maar door die goal sloeg het 1000% om. Misschien niet helemaal eerlijk, maar na de zoveelste teleurstelling in een maand tijd houdt het een keer op.

Elke nabeschouwing eindig ik met de hoop dat Götze, Gakpo en Van Ginkel er snel weer bij zijn. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze spelers ook zaterdag veel dodelijker waren geweest. Nu hoop ik maar weer dat ze er donderdag in staan. Want het huidige team wordt gewoon door die Grieken van het veld geblazen. En als ze daar op één of andere manier zelf de kwaliteit niet voor hebben, dan helpen we ze waarschijnlijk wel weer een handje.

 

+1/-0

Ach, je kunt je druk maken over die 2 tegengoals maar dat overkomt je omdat je ze voorin niet maakt. Net als tegen Twente en Heerenveen weer een topwedstrijd gespeeld zonder jezelf te belonen met goals. Die 3 wedstrijden samen 40 kansen verprutst en 5 goals uit 6 kansen tegen gekregen. Dan kun je zeggen dat je die 5 goals niet tegen moet krijgen maar 3 van de 5 goals had je niet tegen gekregen als je ze voorin had gemaakt.

Dus om hier Teze en Baumgartl de schuld te geven vind ik veel te kortzichtig. PSV speelde geweldig omdat ADO heel slecht was en omdat we het wel goed voor elkaar hadden. Thomas had 3 assists moeten hebben bij rust, Rosario was in balbezit geweldig en we hebben het record aantal balveroveringen gevestigd. Ihattaren was zelfs gevaarlijk (zonder rendement uiteraard) en ook Vertessen had prima acties. Ik heb genoeg dingen gezien om enthousiast van te worden en dat is iets wat bij mij in ieder geval overheerst na de zoveelste teleurstelling. Die titel had ik toch al uit het hoofd gezet.

 

+1/-0

Als wedstrijden tegen ADO de norm zijn, dan had je inderdaad tevreden kunnen zijn over de goede dingen die je hebt gezien. Maar ADO is de zwakste tegenstander uit de eredivisie. Emmen staat lager, heeft minder aanvallende kwaliteit, maar staat een stuk georganiseerder. Tegen Emmen hadden we het lastiger dan tegen ADO. Zo'n makkelijke wedstrijd als zaterdag gaan we dit seizoen niet meer spelen.

En natuurlijk, als je jezelf beloont met goals, dan kun je je een slippertje of 2 veroorloven. Toen Ajax in Den Haag op bezoek was, stond het 0-4 met rust. Daarna komt ADO ook terug tot 2-4. Als dat gebeurt was, dan had je mij niet zo horen klagen. Maar zulke tegengoals weggeven bij een 0-0 stand en een 1-2 voorsprong, is echt ongelofelijk.

Als Baumgartl nou een rots in de branding was die ons er in menig (top)wedstrijd doorheen sleepte, dan was het ook makkelijker om te accepteren. Maar dit is gewoon zijn niveau. Of je nou tegen PEC, Volendam of ADO speelt, hij doet altijd wel wat doms waardoor de tegenstander een grote kans krijgt.

Heel leuk dat Thomas 3 assists had moeten hebben bij rust, maar hij had er 0. Blijkbaar was het toch nét niet dodelijk genoeg allemaal. En Vertessen wil ik zeker nog niet afschrijven, maar van de klasse die Depay en Malen bij hun eerste invalbeurten in PSV1 lieten zien, ontbreekt vooralsnog ieder spoor.

 

+1/-0

Voorin niet effectief genoeg. Alle ballen op de keeper schieten. Heb je iets meer geluk, dan scoor je 5 of 6 keer.
En op het middenveld en achterin de deur 2x openzetten zodat het een na zwakste team uit de eredivisie 2x kan scoren. Alleen dat is belachelijk!!

 

+1/-0

Dat Thomas geen 3 assists had lag aan Malen en aan de keeper, niet aan Thomas of Schmidt. En ik vond Vertessen juist wel veelbelovend met snelheid en een dribbel maar hij is nog jeugdig. Heeft ook veel minder wedstrijden gespeeld bij Jong PSV dan je eigenlijk zou wensen dus dat komt nog wel goed. Speelt als het goed is dit jaar geen 3 wedstrijden meer.

Hoe Ajax in 10 minuten tijd er 4 binnen schoot tegen ADO was dodelijk effectief en dat misten we gisteren. Voor de rest was het gewoon prima en acceptabel op basis van deze wedstrijd. Dat het in de grotere wedstrijden niet lukt heeft niets met zaterdag te maken.

 

+1/-0

Heb de hele wedstrijd gekeken en vond het echt een hele goede wedstrijd van PSV. Lang geleden dat PSV zoveel kansen heeft gecreerd in een uitwedstrijd en zo dominant was.
De uitslag is echt, echt ongelooflijk als je naar de kansen kijkt.

Vind de hele ophef echt bizar om te zien in de praatprogrammas. PSV voetbal slecht, trainer slechts, alles is slecht. Wat een onzin zeg...

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

wples1987 schreef op 15 februari 2021 om 15:03:

Heb de hele wedstrijd gekeken en vond het echt een hele goede wedstrijd van PSV. Lang geleden dat PSV zoveel kansen heeft gecreerd in een uitwedstrijd en zo dominant was.
De uitslag is echt, echt ongelooflijk als je naar de kansen kijkt.

Vind de hele ophef echt bizar om te zien in de praatprogrammas. PSV voetbal slecht, trainer slechts, alles is slecht. Wat een onzin zeg...Ja, de programma's kun je in dit soort gevallen wel met een korrel zout nemen. Als PSV gewoon 'normaal' 2-6 of 2-7 had gewonnen dan hadden ze geroepen dat het een 2-horse race tot het einde zou worden. Het is echt de waan van de dag.

Je zag ook duidelijk dat van der Vaart als analist net zo lui is als dat hij als voetballer was. Als hij claimt dat Max de penalty van Malen afpakte, dan weet hij duidelijk dat Malen ze na 2 missers al lang niet meer neemt. Volgens Raphael lag het eraan dat Max een Duitser was. Dat vervolgens zelfs een Afellay, die wel de wedstrijden van PSV ziet, hem ook niet corrigeert is natuurlijk bedroevend.

Ik geloof ook niet dat er heel veel mis was met het tactische plan. Ik zie ook liever Dumfries en Ihattaren ipv Baumgartl en Vertessen, maar ook met die B-keus creeer je 35 kansen, ik geloof niet dat met de A-keus dat er ineens 52 waren geworden. Als je dan toch een oorzaak aan zou moeten duiden, is dat er ook geen scorend vermogen op de bank zat om in te brengen, want daar ligt het eerder aan.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

PSV Forum » Wedstrijden van PSV » [Ere] ADO Den Haag - PSV