Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Wedstrijden van PSV » [Ere] PSV - Vitesse

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

De toppers volgen elkaar weer in hoog tempo op, want zondag komt PSV alweer in actie. Om 16:45 uur begint in het Philips Stadion de thuiswedstrijd tegen Vitesse, de huidige nummer vier van de Eredivisie. De Arnhemmers kennen echter een moeizame periode. In de laatste vier competitiewedstrijden werd maar één punt gehaald en met veel moeite wist het uiteindelijk wel de halve finale van de TOTO KNVB Beker te halen. Dankzij een treffer in blessuretijd werd gewonnen van Excelsior.

PSV - Vitesse stond in competitieverband al 36 keer eerder op het programma en daarin kan PSV uitstekende cijfres overleggen. Tot nu toe wist het 28 keer te winnen, speelde het 3 keer gelijk en verloor het 5 keer. Bij de gedachte aan de thuiswedstrijd tegen Vitesse zal voor iedere supporter direct teruggeblikt worden naar 29 april 2007. PSV was op de laatste speeldag kansloos voor de titel. AZ en Ajax zouden bepalen wie er kampioen zou worden. Echter won PSV met 5-1, AZ ging onderuit bij Excelsior en Ajax won 'maar' met 0-2 van Willem II. Het gevolg was dat PSV op miraculeuze wijze alsnog kampioen werd met één doelpunt verschil.

Vorig seizoen kende het duel ook geen problemen voor PSV. Het werd de avond van Donyell Malen. PSV won met 5-0 en de spits nam alle doelpunten voor zijn rekening. In de voorbereiding van dit seizoen speelde beide teams vriendschappelijk tegen elkaar in Eindhoven en toen werd het 1-1. De competitiewedstrijd in Arnhem ging met 2-1 verloren.

De selectie van Vitesse kent de nodige spelers met een verleden bij PSV. Riechedly Bazoer en Oussama Tannane speelden in de jeugdopleiding van PSV, maar kwamen nooit uit in het eerste elftal. Doelman Remko Pasveer speelde wel in het eerste elftal.. Verdediger Armando Obispo speelde afgelopen seizoen nog op huurbasis voor Vitesse, terwijl ook Marco van Ginkel voor de Arnhemmers speelde. Keeperstrainer Raimond van der Gouw maakte afgelopen zomer de overstap van Vitesse naar PSV.

 

+1/-0

Laatste kans om nog iets van het seizoen te maken; drie thuiswedstrijden op rij winnen.
Jammer dat er geen vol stadion de ploeg kan komen steunen.
Maar ik mag er toch op rekenen dat men nu zoveel geleerd heeft van de talrijke fouten die verbeterd zouden worden dat we morgen de eerste van drie BROODNODIGE zeges gaan binnenhalen.
Met moeite en billen knijpend voor mijn part, maar revanche voor die nederlaag in het Gelredome MOET er komen..

 

+1/-0

Wat.... een.... opstelling....

Billenknijpen 2.0

 

+1/-0

Mvogo, Dumfries, Baumgartl, Rosario, Viergever, Mauro Jr, Sangare, Guti, Fein, Zahavi, Vertessen.

Klaarblijkelijk een 5-3-2 tegen Vitesse.

Laten we zien waar het vandaag op uit loopt. Het is in ieder geval verrassend te noemen. Deels gericht op Olympiakos & Ajax. Indien vandaag, donderdag & zondag niet gewonnen wordt, is het crisis in Eindhoven.

 

+1/-0

Juist deze wedstrijd moet absoluut gewonnen worden. Vitesse is een directe concurrent voor de tweede plaats. Ajax is al uit zicht. Je verliest veel kwaliteit e. Hoe moeten deze jongens in vredesnaam een team voren. Als ze nooit samen spelen. Gaat helemaal nergens over

 

+1/-0

Weet Schmidt dat Boscagli maar 38 minuten gespeeld heeft donderdag?

 

+1/-0

Wat mij betreft is het al crisis met 5 winstpartijen in 11 wedstrijden. Zeker als je bedenkt dat vier van die vijf wedstrijden met grote moeite tot stand kwamen..

Onbegrijpelijke opstelling weer hoor. Opeens een 5-3-2 met drie middenvelders die ofwel brekers zijn (Sangare) ofwel spelers die het spel voor zich willen hebben (Guti en Fein). Als je PSV naast Vitesse legt kom ik toch tot een pijnlijke conclusie:

Hoeveel PSV'ers zouden bij dit Vitesse (met dezelfde opstelling) in de basis staan? Dumfries en Zahavi, ja. Bazoer, Tannane, Openda en Doekhi zijn beter dan Rosario, Guti, Vertessen en Baumgartl. Viergever, Mauro, Fein, Sangare en Mvogo vergeleken met hun Vitesse-counter parts is wat mij betreft om het even (en afhankelijk van vorm).

 

+1/-0

Hij weet in ieder geval wel dat hij geblesseerd is uitgevallen en niet inzetbaar is

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 21 februari 2021 om 16:47:

Hij weet in ieder geval wel dat hij geblesseerd is uitgevallen en niet inzetbaar is


Ah, stom van me, ik had ergens gehoord dat hij weer fit was.

 

+1/-0

Vertessen is a top player zal Schmidt wel uitkramen over een minuut of 80

 

+1/-0

De paal is onze beste verdediger..

 

+1/-0

Rosario, Rosario... wat een DRAMA speler

 

+1/-0

Vertessen kan je moeilijk de schuld in de schoenen schuiven van de huidige malaise. Mag uiteraard wel gewoon minimaal 1 v.d. 2 ballen binnen schieten.

Rosario echter die wederom een enorme blunder maakt & daardoor Broja in staat stelt 0-2 te maken, iemand met zijn "ervaring" mag dit natuurlijk niet gebeuren. Bij hem is het simpelweg een gebrek aan kwaliteit.

Al met al, (hoewel te verwachten met deze opstelling) een dramatisch eerste half uur.

 

+1/-0

Abnormaal wat een verdriet op dit veld. Rosario, Baumgartl, Vertessen, Fein, kleurloze FC Groningen-spelers met 0 personality.

Wat mij betreft is het dieptepunt onder van Bommel allang bereikt en dat gaat de komende 2 wedstrijden alleen nog maar erger worden. Cocu en Hiddink, kom er maar in.

 

+1/-0

Sprakeloos....

 

+1/-0

De scheidsrechter de schuld geven lijkt me vandaag geen goed idee herr Schmidt.

 

+1/-1

En opeens gaan we weer terug naar 4-2-2-2.. PSV mag van geluk spreken dat het niet 0-3 staat met een rode kaart erbij.

Nogmaals, we zijn gewoon op weg op hetzelfde aantal punten te eindigen als vorig seizoen na 26 wedstrijden. En dat met Sangare, Max, Gotze, Zahavi en een fitte Malen. Dan heb je als coach gewoon een gigantische wanprestatie geleverd.

 

+1/-1

Knap duel hoor.

 

+1/-0

wat een kansen weer....

 

+1/-0

Al de zoveelste keer dat hij met zo'n raar elftal begint en dan moet telkens weer Malen en vandaag Götze de meubelen redden.
Gelukkig is het nog goed gekomen, maar houd toch eens op met dat sparen voor een kansloos Europees avontuur. Wissel ze maar als de overwinning binnen is.

 

+1/-1

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

PSV Forum » Wedstrijden van PSV » [Ere] PSV - Vitesse