Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Gastenboek » Plaats nu ook jouw eigen nieuws

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Vanaf vandaag is het bij wijze van proef mogelijk om jouw nieuwtjes en achtergrondartikelen direct op PSV.Supporters.nl te plaatsen. We willen daarmee een aantal dingen bereiken. Allereerst hopen we zo nóg sneller leuke nieuwtjes van elders onder de aandacht te brengen bij de supporters. Ten tweede kunnen fans elkaar zo op de hoogte houden. Je naam wordt bij jouw nieuwtje vermeld. Ten derde biedt het een leuke mogelijkheid voor eigenaars van andere sites om een groter publiek te bereiken. Het spreekt daarbij voor zich dat we spam niet toestaan en alleen links toelaten die echt iets toevoegen. Tevens kan het voorkomen dat we een link verwijderen als we er later zelf een artikel aan wijden.
In dat geval zullen we in het eigen artikel de (beste) bron vermelden.

Het werkt als volgt. In een aantal geselecteerde forums kan je bij het maken van een bericht (een nieuwe topic of een bericht in een topic, dat maakt niet uit) een bron vermelden. Deze bron komt onder je posting te staan en ook direct op de voorpagina en enkele andere pagina's van PSV.Supporters.nl. Heb jij nu een nieuwtje over de club? Ga dan direct naar het meest geschikte forum en plaats een bericht:

- Algemeen PSV Forum
- Spelers
- Inkomende transfers & transfergeruchten
- Jeugdopleiding
- Historie
- PSV in de media
- Supporterscontact
- Sfeer in het Philips Stadion

Dit bericht is gewijzigd op 29 april 2020, 19:03:22.

 

+1/-0

VI: Guti op koers voor contractverlenging bij PSV

Het heeft er alle schijn van dat Erick Gutiérrez een nieuw contract gaat ondertekenen bij PSV. Eerder meldde VI al dat de Mexicaan een nieuw contractvoorstel had ontvangen. Nu wordt van meerdere kanten bevestigd dat witte rook over een meerjarig contract nadert.

PSV moest handelen deze zomer. De 27-jarige middenvelder staat nog maar tot de zomer van 2023 onder contract. Dat zou in theorie kunnen betekenen dat Guti volgend jaar gratis de deur uit kan lopen. En dus gingen speler en club opnieuw met elkaar in gesprek. Een nieuwe verbintenis lijkt in de maak, zo bevestigen meerdere personen uit zijn entourage.

Na een moeizame start kwam Guti vorig jaar uiteindelijk tot 25 Eredivisie-wedstrijden namens PSV. Hij groeide uit tot een bepalende spelers onder de inmiddels vertrokken coach Roger Schmidt. Zijn vervanger, Ruud van Nistelrooij, ziet aankomend seizoen een belangrijke rol voor de middenvelder weggelegd.

Gutiérrez, die eerder deze zomer nog in verband werd gebracht met het Benfica van Schmidt, wil maar wat graag succesvol zijn met PSV. Daarnaast heeft hij zich als doel gesteld om met Mexico mee te gaan naar het WK in Qatar. Voorwaarde is dan wel dat de ervaren middenvelder wekelijks speelminuten maakt. Dat kan in Eindhoven.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Gastenboek » Plaats nu ook jouw eigen nieuws