Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Gastenboek » Kies zelf welke nieuwsberichten jij wil lezen

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

We krijgen steeds vaker verzoeken om meer transfergeruchten rondom de club te brengen, om aandacht te besteden aan andere dingen dan het eerste elftal en achtergrondartikelen van elders. Tegelijk proberen we altijd rekening te houden met de kwaliteit van de berichtgeving en wat jij als bezoeker misschien minder interessant vindt.

We gaan om deze reden de komende tijd experimenteren met het brengen van meer soorten nieuws rondom de club. Maar jij kunt zelf aangeven wat je meer en minder interesseert en daarop passen we de site voor jou aan. Als Esports jou bijvoorbeeld niet interesseert, dan kan je dit uitvinken zodat dat niet meer bovenaan op de voorpagina zal verschijnen.

 

+1/-0

Kijk dat vind ik positief nieuws. Dan kan iedereen zelf beslissen of hij/zij wel of niet geïnformeerd wil worden. Goed bezig!!

 

+1/-0

Ik ben tevreden over zoals het nu is

 

+1/-0

Ik kies sowieso zelf hoedanook;-)

 

+1/-0

Fijn, esport en vrouwenvoetbal hoeft van mij niet. Niet dat het veel berichten waren dat het storend werd.

 

+1/-0

Mooi!
Scheelt hopelijk weer een lading azijn in topics die mensen eigenlijk niet willen lezen maar er vervolgens toch zo zuur mogelijk op reageren.

 

+1/-0

Ik hoop dat dat niet de reden was :p. Sowieso is er niet zo heel veel te melden deze periode, dus ik ben blij om überhaupt berichten te zien, laat staan dat ik ze wil wegfilteren.

 

+1/-0

Dit bericht vind ik nou ook niet zo spannend, waar kan ik deze uitvinken?

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Gastenboek » Kies zelf welke nieuwsberichten jij wil lezen