Transparent
Inloggen
Sluiten

Man van de Wedstrijd Handleiding


Hoe werkt het?

Na elke wedstrijd van belang wordt een Man van de Wedstrijd verkiezing gehouden. Alle leden van PSV.supporters.nl mogen hierbij drie spelers nomineren voor deze titel. De absolute uitblinker krijgt daarbij drie punten, de anderen twee en één. De punten van alle spelers worden vervolgens bij elkaar opgeteld; degene met de meeste punten wordt uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd.

Voorts kunnen leden elke wedstrijd een puntenwaardering geven, variërend van 1 (laagste) tot 10 (hoogste). De gemiddelde waardering wordt na de verkiezing opgenomen in de Wedstrijd van het Seizoen verkiezing.

De duur van de verkiezingen verschilt. Omdat de uitslagen bekend worden gemaakt in het E-zine, eindigen de meeste verkiezingen in de nacht van vrijdag op zaterdag. Echter, de verkiezingen lopen tenminste twee volle dagen. De Man van de Wedstrijd van een vrijdagavondwedstrijd wordt derhalve pas bekend in het E-zine van de volgende week. Door deze procedure is het mogelijk dat er tegelijkertijd meerdere verkiezingen lopen.


Ik vond dat er geen Man van de Wedstrijd was, de afgelopen wedstrijd. Kan ik dat ook uiten in de verkiezing?

Jazeker. Je mag ook "Niemand" je drie punten geven. Deze "Niemand" dingt ook mee naar de titel Man van de Wedstrijd; wanneer deze hoog eindigt, zegt dat veel over hoe de supporters de wedstrijd hebben beleefd.


Wat gebeurt er als ik een speler dubbel nomineer?

Als je één speler op bijvoorbeeld zowel de eerste als de tweede plek zet, krijgt deze alleen de punten voor de eerste plek. Je nominatie voor de tweede plek gaat simpelweg verloren. De punten gaan niet naar "Niemand".


Mag ik een speler nomineren die niet heeft gespeeld?

Het mag wel, maar verwacht niet dat hij hoog eindigt. Je kunt beter "Niemand" nomineren om je ongenoegen te uiten over het vertoonde spel.