Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hiddink ook geen adviseur meer bij PSV'

19 maart 2006 23:59

Verslaggever: RvN

Volgens zowel Borst als Van Gelder heeft Guus Hiddink vorige week in een gesprek met de Raad van Commissarissen voorgesteld om op afstand als adviseur te gaan functioneren met Rutten en Eijkelkamp als technische staf. Bij PSV zou dat zijn afgewezen omdat de club het niet aan zou durven met alleen Rutten en Eijkelkamp aan het roer op sportief gebied. PSV zou een grotere naam aan het roer willen. Dat werd gemeld in het programma Studio Voetbal. Een en ander is in lijn met eerdere berichtgeving. Volgens Van Gelder zal Guus Hiddink nu ook niet meer als adviseur gaan functioneren voor PSV.

Na het duel tegen AZ zou Hiddink zijn vertrek bekendmaken en worden Rutten en Eijkelkamp volgens de berichten voorgesteld bij FC Twente als nieuw technisch duo.

Namen die genoemd worden als mogelijke hoofdcoach zijn o.a. Stevens, Booy en hier en daar ook Erwin Koeman, al lijken weinigen daar in te geloven.

Meer op




Tags

hiddink eijkelkamp rutten gelder roer bekendmaken booy borst erwin koeman stevens twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte