Transparent
Inloggen
Sluiten

Fc Kaal wint de veldeditie van de PSV Netwerk Cup 2006

28 mei 2006 11:17 - PSV Netwerk Cup Forum

Verslaggever: Peejay en www.vakt.nl

Gisteren, op zaterdag 27 mei 2006, heeft op het sportpark "de Hondsheuvel" de 2e veldeditie van de PSV Netwerk Cup plaatsgevonden.

Na een zeer drassige finale won Fc Kaal met 5-1 van DC United. DC United kwam al in de 1e minuut op voorsprong, maar zij konden deze niet consolideren of uitbouwen.

Bijna alle poulewedstrijden waren nog met droog weer gespeeld. Tijdens de laatste ronde begon het hard te regenen en de regen bleef vallen gedurende het vervolg van het toernooi, maar dit kon de pret niet drukken.

De eindstand in poules was alsvolgt:

A1. DC Utd
A2. Fc Fred
A3. PSVzone.nl
A4. BOR Utd

B1. Fc Kaal
B2. Gooische Boeren
B3. Fc Bal op het Dak
B4. Brabo Limbo United

Het opmerkelijkste nieuwsfeit uit de poulewedstrijden is dat Fc Bal op het Dak hun 1e overwinning in een PSV Netwerk Cup heeft behaald.

Na de poulewedstrijden had de organisatie besloten dat naast de kruisfinales voor plaats 1 t/m 4, ook een kruisfinale voor de plaatsen 5 t/m 8 te spelen.

Na het spelen van deze kruisfinales en de finales was de volgende eindstand het gevolg:

1. Fc Kaal
2. DC United
3. Gooische Boeren
4. Fc Fred
5. PSVzone.nl
6. BOR United
7. Brabo Limbo United
8. Fc Bal op het Dak

Na overleg tussen de verschillende scheidsrechters is besloten dat PSVzone.nl de Fair Play Cup in ontvangst mochten nemen.

Voor meer info en een nabeschouwing van de diverse teams en foto's, die tijdens het toernooi genomen zijn, wordt er verwezen naar de diverse topics in het PSV Netwerk Cup forum. Peejay en www.vakt.nl worden voor hun uitstekende organisatie op het forum ge?erd met de titel 'buitengewoon lid'.

Meer op PSV Netwerk Cup Forum
Tags

kaal dak poulewedstrijden psvzone veldeditie boeren bor brabo gooische limbo utd alsvolgt consolideren drassige droog erd foto hondsheuvel kruisfinale nabeschouwing nieuwsfeit ontvangst opmerkelijkste peejay poules pret regen regenen titel topics vakt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli bosz brobbey connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman