Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint met 0-3 in Waalwijk

28 oktober 2006 21:50

PSV heeft de uitwedstrijd in de competitie in Waalwijk met 0-3 gewonnen. Vorig seizoen speelde de ploeg er nog met 4-4 gelijk. Kone (2x) en Afellay waren de doelpuntenmakers voor PSV.

PSV speelde een moeizame eerste helft, waarin RKC het de Eindhovenaren knap lastig maakte. Koeman wisselde daarom al voor rust Jan Kromkamp voor Jason Culina. PSV kreeg daardoor meer controle over de wedstrijd.

In de tweede helft nam PSV het duel over onder leiding van vooral Ibrahim Afellay. Hij was het ook die zijn goede spel bekroonde met de openingstreffer. Een actie die hij zelf had opgezet kwam na een paar schijven weer bij hem terug waarna hij uithaalde voor de 0-1.

Vervolgens was het kort daarna Arouna Kone die een assist van Phillip Cocu goed afrondde. De spits begint steeds doeltreffender te worden. Hij was het ook die vervolgens goed gebruik maakte van de ruimte die RKC achterin moest weggeven door de beslissende 0-3 te scoren op de counter.

Lees het live verslag van de wedstrijd door Celinefan via de link hieronder naar het scorebord.




Tags

afellay kone rkc afrondde bekroonde celinefan cocu counter culina doeltreffender jason koeman kromkamp schijven uithaalde verslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte