Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets: 'moeilijkst mogelijke loting'

13 december 2000 13:16

Verslaggever: BvT

Trainer Erik Gerets van PSV gaf als reactie op de loting voor de UEFA Cup, waarin PSV het Italiaanse Parma treft, in het Sportjournaal van de NOS aan dat PSV het niet zwaarder had kunnen treffen. De andere clubs die PSV had kunnen loten waren als bekend Internazionale, Girondins de Bordeaux en Sparta Praag.

Gerets roemt vooral de 'schitterende defensie' en het 'sterke collectief' van de Italianen. De opdracht voor de thuiswedstrijd is volgens de coach twee goals maken, om een ruime kans te hebben in Parma aan kwalificatie te werken.

Mocht PSV doorkomen, prefereert Gerets Kaiserslautern boven Slavia Praag in de kwartfinales. Voor Ruud van Nistelrooy komt de wedstrijd tegen Parma zeker nog te vroeg.

Meer op




Tags

gerets parma moeilijkst praag bordeaux doorkomen girondins internazionale italianen kaiserslautern kwalificatie kwartfinales loten nistelrooy nos prefereert slavia sparta sportjournaal uefa zwaarder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte