Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV doet bod van 8 miljoen op Lucas'

11 januari 2007 02:16

Verslaggever: RvN

Rondom Brazilie onder 20 dat momenteel uitkomt op het Zuid-Amerikaanse kampioenschap onder 20 deed woensdag de gehele dag het nieuws de ronde dat PSV een bod zou gaan uitbrengen van 8 miljoen euro op de Braziliaanse international Lucas. Naast het nationale elftal komt hij nu ook nog voor Brazilie onder 20 uit. Hij scoorde dinsdag beide doelpunten in de 2-1 zege tegen Peru onder 20.

De vader van Lucas ontkende overigens in een reactie nog dat een andere club dan Atletico Madrid (enige tijd geleden) al een officieel bod heeft uitgebracht op de middenvelder. De speler zelf liet in een reactie weten dat het onvermijdelijk is dat er aanbiedingen komen en dat hij naar Europa vertrekt wanneer er een goed bod komt dat zowel voor hem als zijn club aantrekkelijk is. Op de naam van PSV ging hij verder niet in.

Diverse andere topclubs hebben al interesse getoond in de middenvelder, maar werden nog niet concreet. Naast PSV werd (niet toevallig?) vandaag vooral ook Chelsea genoemd als geinteresseerde club.

Meer op




Tags

lucas atletico chelsea madrid onvermijdelijk peru

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte