Transparent
Inloggen
Sluiten

Interesse Sevilla voor Farfan? [update]

26 april 2007 19:33

Verslaggever: RvN

De geruchtenwebsite Tribalfootball komt met een quote van Jefferson Farfan dat Sevilla interesse zou hebben getoond in een transfer van de aanvaller. Uit welke bron dit bericht komt, is ons nog onduidelijk en darabij dus ook de betrouwbaarheid hiervan.

"Sevilla heeft interesse op dit moment en zij willen mij al een lange tijd. Ik kan niet ontkennen dat het een team is welke me fascineert. Ze wonnen de UEFA Cup onlangs en zijn in gevecht om het kampioenschap in Spanje. Het is een ambitieuze club die ook Europees wil groeien met jonge spelers."

[Update] De quotes van Farfan blijken afkomstig te zijn van een interview van jefferson Farfan met Pianeta Napoli naar aanleiding van geruchten over interesse van Napoli. Farfan liet daarop weten respect te hebben voor de roemrijke historie van Napoli met Zuid-Amerikaanse spelers en dat het daarom een interessante club is als het promoveert.

Hij bevestigde in het exclusieve interview de interesse van Sevilla en gaf daarbij aan een voorkeur te hebben voor Spanje of Italie boven Engeland.

Meer op




Tags

farfan sevilla napoli betrouwbaarheid darabij engeland fascineert geruchtenwebsite historie ontkennen pianeta quotes tribalfootball uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage