Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer ontkent berichten over Reimond Manco

9 mei 2007 07:21

Verslaggever: RvN

De zaakwaarnemer van Jefferson Farfan ontkende vandaag in media in Peru dat zijn jongste pupil Reimond Manco snel zal vertrekken bij Alianza Lima. De 16-jarige ster van het afgelopen Zuid-Amerikaans kampioenschap onder 17 stond de afgelopen dagen weer volop in de belangstelling na berichten in Spanje dat Real Madrid een bod zou hebben uitgebracht. Hij werd al eerder nadrukkelijk in verband gebracht met PSV. De afgelopen 24 uur doken ook die berichten weer op en werd gemeld at PSV al een akkoord met hem had.

Volgens de zaakwaarnemer mag Manco sowieso volgens de FIFA regels voor zijn 18e niet naar Europa en gebeurt dat dus ook niet. In zijn gesprekken met PSV over Farfan komt dat dan ook niet aan de orde, omdat PSV zich aan die regels houdt.

Hij liet verder weten dat er geen concrete aanbiedingen zijn voor Farfan en de spits zich dan ook richt op nog een seizoen PSV.

Meer op




Tags

manco farfan reimond alianza doken fifa lima madrid peru pupil ster

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman