Transparent
Inloggen
Sluiten

Wehrman: "PSV was zonde van mijn tijd"

29 januari 2001 17:17

Verslaggever: NvdL

Voormalig stagaire Kasey Wehrman heeft fel uitgehaald naar PSV. Voor de winterstop kwam de Australi?r stage lopen bij PSV, maar naar eigen zeggen was dat zonde van de moeite. Eerder al meldde we dat zijn Australische club Perth Glory, niet blij was met zijn stage plannen, aangezien hij belangrijke duels voor de clubs moest missen. Wehrman was echter gedreven om naar Europa te vertrekken en koos voor een stage bij zowel PSV als Lierse SK uit Belgi?. Uiteindelijk wist hij bij beide clubs geen contract te verdienen.

Vooral zijn stage bij PSV vond hij uitermate vervelend. In Eindhoven was het eerste elftal juist weg voor de UEFA cup en derhalve moest de Australi?r spelen met enkel de overgebleven reserves. "Niemand had enige aandacht voor mij, het was een slecht georganiseerde zaak, na drie dagen vol frustratie ben ik vertrokken, het was genoeg geweest."

Meer op




Tags

stage wehrman australi australische belgi glory kasey lierse perth reserves stagaire uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage