Oefenwedstrijd op kunstgras levert 0-3 zege op voor PSV

14 augustus 2007 18:57

PSV heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen UNA, uitkomend in de hoofdklasse B, dinsdagavond met 0-3 gewonnen. Het duel was extra ingelast om de spelers te laten wennen aan het kunstgras, voor het duel van komend weekend tegen Heracles. Afellay, Bakkal en Lazovic waren de doelpuntenmakers.

PSV begon aardig aan de wedstrijd en creerde in de eerste helft nog een reeks van kansen. Scoren stond echter niet op het vizier van de aanvallers. In de 15e en 17e minuut kwam PSV wel op 0-1 en 0-2 via doelpunten van Afellay en Bakkal. Daar bleef het bij in de eerste helft.

In de tweede helft wisselde PSV veel en was het matig wat het elftal nog liet zien. De ploeg wilde geen risico nemen op het kunstgras en spande zich niet bovenmatig in. Pas in de slotminuten liep het nog via Lazovic naar 0-3 uit.

PSV: Roorda, Alcides (46. Fagner), Addo (46. Da Costa), Salcido (46. Van Eijden), Zonneveld, Simons (46. Culina), Afellay (46. De Jong), Bakkal (46. Feh?r), Mendez (46. Jonathan), Aissati (46. Zeefuik), Kon? (46. Lazovic).