Transparent
Inloggen
Sluiten

Hofland en Vogel geblesseerd

5 februari 2001 10:23

Verslaggever: NvdL

PSV heeft twee blessures overgehouden aan de belachelijke vertoning van afgelopen zondag op het kasteel van Sparta. Na het waterballet werd de balans opgemaakt, 3 punten, 1 goal, 2 blessures. De blessure van Hofland was het ergste, hij kwam verkeerd terecht en liep een heupblessure op. Hij werd vlak na het fluitsignaal voor de tweede helft gewisseld voor van der Weerden.
Ook Johan Vogel kwam niet ongeschonden uit de strijd. De Zwitser speelde een ongelukkige wedstrijd en kon, logischerwijs, absoluut niet uit de voeten in de modderpoel. Ook de middenvelder werd, uit voorzorg, gewisseld in de tweede helft.

De verwachting is dat Hofland het duel met Roda aan zich voorbij moet laten gaan. Vogel is nog een twijfelgeval.

Meer op




Tags

hofland vogel fluitsignaal heupblessure modderpoel ongeschonden overgehouden roda sparta vertoning voorzorg waterballet weerden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje