Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets denkt nog na over invulling elftal

7 maart 2001 08:19

Verslaggever: RvW

De schorsing van Mark van Bommel stelt Gerets voor problemen, zo blijkt. Gerets weet nog niet hoe hij het gemis van de middenvelder wil gaan opvangen. Hij neemt zelfs maar liefst 20 spelers mee naar Duitsland deze morgen zodat hij in een later stadium die beslissing nog kan nemen. 'Normaal weet de groep de opstelling al 3 dagen van te voren, maar ik denk dat het nu goed is die beslissing pas een paar uur van te voren te nemen' aldus Gerets. Of er nog een verrassing uit de hoge hoed van Gerets komt is onduidelijk.

John de Jong lijkt Mark van Bommel niet te gaan vervangen omdat het elftal dan te aanvallend wordt, met een of twee buitenspelers op de flanken. Andere opties die overblijven zijn een middenveld van Vogel met Lucius, Bouma of Van der Doelen. Bruggink en Kezman lijken de voorkeur te krijgen in de spits.

Meer op




Tags

gerets bommel bouma bruggink buitenspelers duitsland flanken gemis hoed jong kezman lucius overblijven vogel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje